BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 07 Şubat 2014, 00:39:33
Uyan Bilgin  :g

Uyandım modum uyandım  :))

6il9in

- Reklam Yenileme Saati: 22:00 (TSİ) olmuş

enderege

Gece uyarı üzerine reklamları tıkladım. Şimdi (daha resetlenmedi) 2 gün tıklamamış görünüyorum. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 07 Şubat 2014, 20:39:38
Gece uyarı üzerine reklamları tıkladım. Şimdi (daha resetlenmedi) 2 gün tıklamamış görünüyorum. :(

Benim full tıklanmış görünüyor ...

6il9in

- Reklam Yenileme Saati: 12:30 (TSİ) olmuş. Sabah saatlerinde server saati ile 05:30 AM idi. Şimdi 02:30 PM olmus. Yeni reset saati gecilmesine ragmen reklamlar yenilenmemis. Simdi de reset saati sorunu yasiyor site. Bir turlu duzene girme site  (d) reklam sayisida azalmis  (d)

FuKaGa

Alıntı yapılan: bilqin - 08 Şubat 2014, 13:54:14
- Reklam Yenileme Saati: 12:30 (TSİ) olmuş. Sabah saatlerinde server saati ile 05:30 AM idi. Şimdi 02:30 PM olmus. Yeni reset saati gecilmesine ragmen reklamlar yenilenmemis. Simdi de reset saati sorunu yasiyor site. Bir turlu duzene girme site  (d) reklam sayisida azalmis  (d)

Sizin rrleriniz var bırakamassınız hocam ama ben bırakıcam heralde ya dün sabah bakdıum yenilenmemişdi bu günde bakdım aynı noluyo ya :)

6il9in

Alıntı yapılan: FuKaGa - 08 Şubat 2014, 14:13:44
Sizin rrleriniz var bırakamassınız hocam ama ben bırakıcam heralde ya dün sabah bakdıum yenilenmemişdi bu günde bakdım aynı noluyo ya :)

RR ler siteye ulaşamadığımız 2-3 gün içinde yenilemesini yapmadığım için gittiler. Şimdiki ödeme limitim 10,00 $ buna ulaşmam için yine RR kiralicam ama şimdilik değil. Ya da 390/3 yapacağım..  (d) Tabi yağmur yağar sular akarsa...  :)) Anlayana.....  (d)

6il9in

- Reklam Yenileme Saati: 16:40 (TSİ) olmuş Umarım Sondur Bu değişiklik Takip edemez oldum bu admin çok yoruyor..  (d)  (d)  (d)

Alıntı yapılan: enderege - 07 Şubat 2014, 20:39:38

Site gereğinden fazla reset saati ile oynuyor. Bu oynamalar ile ilgili olarak tıklamalarım da gün kaybı gözükmüyor grafiklerde. Ender Hocam belkide sizin kayıplarınız bu sebeptendir.

abcb

Alıntı yapılan: bilqin - 08 Şubat 2014, 23:09:54
Tabi yağmur yağar sular akarsa...  :)) Anlayana.....  (d)

Boşver sen yağmuru, suyu, kaç kaç  :g Bu site seni hasta edecek  :g

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 08 Şubat 2014, 23:48:37
Boşver sen yağmuru, suyu, kaç kaç  :g Bu site seni hasta edecek  :g

Oldum olacam modum zaten. Sinir hastası ama ...  (d)

İlk zamanlar upgrade tablosunu takip ediyordum. Şimdide resetlerini takip eder oldum. Ya uzun ömürlü site ise çoook yocak admin benim bende onu çoookkk  (zopa) ile kovalıcam  :))