BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: bilqin - 21 Şubat 2014, 04:30:47
BexPoints uygulaması kaldırılmış. İzlediğim reklamlarda bu gözükmemekte ve hesabımdaki BexPoints sekmesi yok. Konuya ilişkin adminin formda açıklaması yok.  (d)

BexPoints uygulaması şuan uygulanıyor. Ayrıca DR lerimden de kazanıyorum  :y

6il9in

Şimdi stats paylaşırken fark ettim. TSİ 22:00 den sonra site tarihi bizim tarihimize göre bir gün artıyor. Server reseti TSİ 10:00 olduğu zaman bizim tarihimizle aynı oluyor. Yani sitenin tarihi statslarda şuan 28/02/2014 gözükmektedir. Yarın server resetinde 27/02/2014 olacak stats bilgileri.

dinamikortam

Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gün önce 5$  ödeme limitine gelip parayı talep ettim. Sonra banlandım. Admin, 3 gün önce açtığım tickete hala yanıt vermedi. Bilginize.

hakanatik01

Geçmiş olsun zaman zaman böyle hatalar olabiliyor sistemler de ticket atıp nedenini sordunuz mu?
Benim bir sitede başıma geldi bu durum  ticket ile neden banlandığımın sebebini öğrenebilirmiyim dediğimde uplinem hilemi ne yapmış eee banane bundan dedim  o yüzden tüm reflerinide banladık demişler ,yanlışlık olmuş özür dileriz deyip açmışlardı hesabımı sizde bir ticket atın sebeb, neymiş onu öğrenmekte fayda var ;

Alıntı yapılan: bilqin - 27 Şubat 2014, 22:27:59
Şimdi stats paylaşırken fark ettim. TSİ 22:00 den sonra site tarihi bizim tarihimize göre bir gün artıyor. Server reseti TSİ 10:00 olduğu zaman bizim tarihimizle aynı oluyor. Yani sitenin tarihi statslarda şuan 28/02/2014 gözükmektedir. Yarın server resetinde 27/02/2014 olacak stats bilgileri.
Admin seni boş bırakmamak için uğraştırmaya alıştı ya iyice ondandır.Yapacak yenilikte kalmayınca şimdide böyle bir yol buldu demekki saat hesaplatacak :P :D

6il9in

Musait oldugumda ticket atacam. Dedigin gibi hakan admin ugrastiracak beni daha onceden fark ettigim ama paylasmadigim bir baska durumda RR since kismi site aralik 2013 acildi benim RR lerin tarihlari 01/01/1970 meger siteye 44 yil once uye olmuslar  :g acikcasi bu durum canimi sıktı. Sisteminde muhtemelen bazi aciklarini daha kapatamadi.

enderege

Alıntı yapılan: bilqin - 28 Şubat 2014, 20:19:56
RR lerin tarihlari 01/01/1970 meger siteye 44 yil once uye olmuslar  :g

O zamandan bu zamana kadar olan tık kazançlarını adminden iste. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: dinamikortam - 28 Şubat 2014, 00:43:00
Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gün önce 5$  ödeme limitine gelip parayı talep ettim. Sonra banlandım. Admin, 3 gün önce açtığım tickete hala yanıt vermedi. Bilginize.

ref almak yada reklam vermek için siteye para yatırdıysan ve ödemeni, para yatırdığının dışında bir işlemciden istediysen hesabın askıya alınır.

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 28 Şubat 2014, 20:50:33
ref almak yada reklam vermek için siteye para yatırdıysan ve ödemeni, para yatırdığının dışında bir işlemciden istediysen hesabın askıya alınır.

Benimkini almadı Uyarı yaptı sadece ticket atınca..  Normalde 24 saat içinde ticketlere dönüyordu.

dinamikortam

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Şubat 2014, 01:41:22
Geçmiş olsun zaman zaman böyle hatalar olabiliyor sistemler de ticket atıp nedenini sordunuz mu?
Teşekkür ederim. Açtığım ticket ile onu sordum zaten.
Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 28 Şubat 2014, 20:50:33
Standart üyeyim ve herhangi bir reklam paketi almadım. Dün ikinci bir ticket attım ama hala yanıt vermedi.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 28 Şubat 2014, 20:21:31
O zamandan bu zamana kadar olan tık kazançlarını adminden iste. :P

Süre hesabı yapıp, kira ücretlerini istemesin de :P