BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

evet bizde de standart reklamları 0.01 den, 0.001 e indirmiş. direk reflerinde epey bi bırakan olacaktır sanırım :S umarım çoğu 4$ a yakındırda devam       

ederler :)  meselaa benim ilk ödememi aldığımı düşünürsek şuanki reklam sayısıyla 2. ödemeye ulaşmam 2 yıldan fazla sürüyor :D

6il9in

:D bilsl hocam 4 $ degil mim. Odeme artik sabit olarak 5 $ oldu konuya yazdim diye hatirliyom. 5, 7, 10 $ onceden simdi sabit 5 $ oldu. Tabi yine degistirmezse  (zopa)

bilalyuzugullu

yok değiştirmez artık :D nasılsa yatırım yapmayan ulaşamıycak o rakama :D benim derdim esas senin direk reflerin naapacağı :S

aynı durumu bende best de yaşadığım için :D  sen bul, besle, büyüt; sonra elalemin admini yesin onları :D  olacak işmi :))

6il9in

Upgrade Tablosu Güncelledi. Durum can sıkıcı  (zopa)

Aktif olan DR lerimde ciddi azalma oldu. Bilal hocamın dediği gibi besle büyüt olayı  (d)

Adminin Paypal hesabı 180 günlüğüne sınırlandırılmış..

enderege

Desene tehlike çanları çalıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Alıntı yapılan: enderege - 31 Mart 2014, 22:11:16
Desene tehlike çanları çalıyor.

Yok Hocam Tehlike çanları calmasın diye önlem alıyor admin hesabımda 40,00 $ birikmiş var onu bile cekmeye yeltenmiyorum o kadar rahatım yani  :D

ama bu gece cekebilirim belkide aklımda durcağına cebimde dursun dimi  (hp)

abcb

Alıntı yapılan: bilqin - 31 Mart 2014, 22:05:34
Durum can sıkıcı  (zopa)

Yoooook canım daha neler, sana öyle geliyordur  :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 31 Mart 2014, 22:27:06
Yok Hocam Tehlike çanları calmasın diye önlem alıyor admin hesabımda 40,00 $ birikmiş var onu bile cekmeye yeltenmiyorum o kadar rahatım yani  :D

ama bu gece cekebilirim belkide aklımda durcağına cebimde dursun dimi  (hp)

Çek yahu, Ala alaaa :)

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 31 Mart 2014, 23:59:33
Yoooook canım daha neler, sana öyle geliyordur  :))

:)) ben goldenim modum ama standartlar odeme limitine eger gunluk 10 reklam olursa 500 gunde ulasabiliyor  :D yatirama zorluyor milleti  (d)

Gece odeme talebinde bulundum elisa hocam fee lerde maşallah epey artmis  (sinir)

abcb

Alıntı yapılan: bilqin - 01 Nisan 2014, 09:01:11
ama standartlar odeme limitine eger gunluk 10 reklam olursa 500 gunde ulasabiliyor  :D

Bexbuxda durum hiç de can sıkıcı değilmiş  :))