BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 01 Nisan 2014, 20:34:24
Bexbuxda durum hiç de can sıkıcı değilmiş  :))
Dimiii, 250 günlük kısmını tamamladık şükür kaldı 250 gün , şafak dediğin nedir, bak Ricci neredeyse askerliği bitirip gelecek :g

abcb

Tabi Modum, biz bexbuxdan ödeme isteyene kadar Ricci'nin çocuğu bile askerden döner  :g Pp onaylı olmazsa birde ödeme yapmıyor tabi  (d)

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 02 Nisan 2014, 17:33:59
Tabi Modum, biz bexbuxdan ödeme isteyene kadar Ricci'nin çocuğu bile askerden döner  :g Pp onaylı olmazsa birde ödeme yapmıyor tabi  (d)

:D modum azcik kar edim yani yatirdigimi cakartim size gelir payi dagitirim olmadi site gibi (formda dr em olan herkese) veya referans havuzu kurarim 500 gun ne ya gecer mi  :D

bilalyuzugullu

bexbux dr lerini tiskoya götür bence  (dns)

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 02 Nisan 2014, 19:33:26
bexbux dr lerini tiskoya götür bence  (dns)

Gotururum ama ucu sana dokunur. Es es de  :)) oLur bu disko işi e misafire hesap odetmekte sana yakismaz dimi hocam  :g

bilalyuzugullu

hayal kahvesi, buda, 222park, şampiyon kokoreç, onur işkembecisi :D nasıl alırdınız, bol tereyağlı olsunmu :D

sonrada sabahçı kahvelerinden birinde taze çay  :y   (yvr)

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 02 Nisan 2014, 19:48:51
hayal kahvesi, buda, 222park, şampiyon kokoreç, onur işkembecisi :D nasıl alırdınız, bol tereyağlı olsunmu :D

sonrada sabahçı kahvelerinden birinde taze çay  :y   (yvr)

Şu samanlıktaki disko kapandımı adını unuttum eskişehirin en büyük açık hava diskosu  :)) Hatta Türkiyenin miydi ne  ???

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: bilqin - 02 Nisan 2014, 19:50:31
Şu samanlıktaki disko kapandımı adını unuttum eskişehirin en büyük açık hava diskosu  :)) Hatta Türkiyenin miydi ne  ???

ambar ı diyorsan çok oldu tarih olalı, ama orayı demiyondur heralde ???  sen o kadar (eht) değilsinki yav :D

şimdilerde 222 park revaçta :y 6 dönümlük bi komplex :)

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 02 Nisan 2014, 19:57:49
ambar ı diyorsan çok oldu tarih olalı, ama orayı demiyondur heralde ???  sen o kadar (eht) değilsinki yav :D

şimdilerde 222 park revaçta :y 6 dönümlük bi komplex :)

Voww :) Ya üstü açık bir disko vardı masaları şarap fıcısından dı benim arkadaşın bir akrabası yapmıştı onun o masalarını adını unuttum d ile mi başlıyordu adı ne..

Neyse ben cemaati toplar gelirim artık es es e sen paypal ve payza ayarla hesapları ödemek için..

abcb

Alıntı yapılan: bilqin - 02 Nisan 2014, 18:49:47
:D modum azcik kar edim yani yatirdigimi cakartim size gelir payi dagitirim olmadi site gibi (formda dr em olan herkese) veya referans havuzu kurarim 500 gun ne ya gecer mi  :D

Universitely'den sonra birde Bilgin çıktı başımıza  (d) 500 gün geçmezse biz seni ararız  :g