Clickerjet (Scam)

Başlatan enderege, 09 Aralık 2013, 23:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Aralık 2013, 22:16:47
yeni ödeme için ne kadar yaklaşıldı bilmiyorum

Yeni ödeme engeç salı günü istenebilir. Ama upgrade yaparsam çekmeyeceğim bunu. Ödeme almış gibi size bildirip, gruba borçlanıp içerdeki ile yatırıma devam ederim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Tüm grup üyelerinden yorumlarını bekliyorum. Bu konu benim için çok önemli.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Ödemeyi almış gibi göstermen ya da alman arasında bir fark yok ki :)
Sen bak hesabına, para çekip yatırmak gibi ek işe hiç girme bence....

Amma kastın hee :D

Sonuçta geri iade isteyip de ben gruptan çıkmak istemiyorum diyen klsın,, ref gelirini iade edersin.. bence o kadar da abartacak bir durun yok ortada.

Ben çıktım gruptan, bundan sonra geri birşey de istemiyorum.. Son çekilecek ne ise onu da dağıtılacak paraya ekle, bitsin gitsin :)

Şu andan itibaren, sadece destek için tıklıyorum.. haberin olsun ;)

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Aralık 2013, 22:31:48
+1 bende bu durumdayım bol şans cümleten :) İlk gruba girerken söylemiştim zaten bu tarz oluşumlarda ki kazancım foruma gitsin diyerek zaten ebn kendi tıklarımdan yeterli kazanırım :P ;

Hem kendi adıma polimik oluşturmamak için hemde site sayım çok artı o yüzden gruptan ayrıldım ;Hali hazırda üye olduklarıma scam olana kadar tıklamaya devam edeceğim ve grup olarak yeni girdiğiniz sitelere de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım bol şans bol kazançlar cümleten

FilmsizKalma

Grup işini bırakıyor olduğumuz göre :D bende artık tıklamayı bırakabilirim clickerjete  (dns)

abcb

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Aralık 2013, 22:31:48

+1 de benden Hocam, yatırımınızda şimdiden size bol kazançlar diliyorum  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Aralık 2013, 23:03:35
Grup işini bırakıyor olduğumuz göre :D bende artık tıklamayı bırakabilirim clickerjete  (dns)

Waay adama bak :D Para vermiyosan tklamam diyo yaa :D

ýrmakk

Şimdiden hayırlı olsun Ender hocam. Rastgele
Benim açımdan hiçbir sorun yok. kimse içinde olmaz diye düşünüyorum. Grup kazancına bir zararınız olmayacak zaten, hatta faydanız dokundu şimdiye kadar, emeğiniz için teşekkürler.  (k)

Ben bir şey daha eklemek istiyorum. Bizler bu grup olayına yeni siteleri test amaçlı girişmemişmiydik, En azıncan bir kaç ödeme almak vs diye konuşulmuştu. Clickerjet bu konuda kendini kanıtladı.
Bence Clickerjet grup olarak burda bırakılıp, Clickerjetten grup adına kazanılan miktarı da üyelere dağıtılıp, yerine yeni bir site getirilebilir. Elbetteki karar grubundur.
Clickerjete devam etmek isteyen yatırım yapmak isteyen yine devam edebilir. 

Özetle =>> benden her türlüsüne +1

Coulers79

Dikkat grup dışı konuşuyorum: Enderegece imkanın ölçüsünde upgrade yapmak senin kendi tasarrufundur.
Tıklayan tıklar, tıklamayan tıklamaz. Sonuçta herkes yatırım ve tıklamalarına göre kazanmıyor mu?

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Aralık 2013, 23:07:04
Waay adama bak :D Para vermiyosan tklamam diyo yaa :D
buna ilk yorumu enderege yapmalıydı :D olmadı şimdi :D
kop kop kop!! (dns)