G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Aralık 2013, 17:00:19
Bizim forumu takip etmeyen bir o kalmıştı :D O da takibe başlamış demekki :g

Hocam Sen yavaş yavaş ingilizce sürümü için çalışmalara başlasan iyi olacak adamlar tam anlayamıyorlardır belkide yazdıklarımızı...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 6il9in - 16 Aralık 2013, 17:03:56
Hocam Sen yavaş yavaş ingilizce sürümü için çalışmalara başlasan iyi olacak adamlar tam anlayamıyorlardır belkide yazdıklarımızı...

Sorma yaa, ne kadar üzülüyorum bir bilsen ...

abcb

Üzüntünüze ortağım Hocam  :g

tolgacan86

$108 paramız kalmıştı kasada, hamzakursadda bugün yarın ojooodan ödeme alınca göndereceğini belirttiği için peşin peşin onun yerinede $6 ekleyerek $114 olarak payzadan yatırdım ve 200 RR daha aldım, şimdi %10 bonus için admine ticket atacağım :) Hayırlı olsun hepimize inş. :)

volkanaydinli

ballondor

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 16 Aralık 2013, 19:34:44
$108 paramız kalmıştı kasada, hamzakursadda bugün yarın ojooodan ödeme alınca göndereceğini belirttiği için peşin peşin onun yerinede $6 ekleyerek $114 olarak payzadan yatırdım ve 200 RR daha aldım, şimdi %10 bonus için admine ticket atacağım :) Hayırlı olsun hepimize inş. :)

Tolga hocam öncelikle hayırlı olsun :)
Fakat size karşı da mahçup durumdayım. İşlerim nedeniyle PTC sitelerimin sayısı baya bir düştü. Tek yatırımım Ojooo da sayılır o yüzden başka yerden çekipte yollayamıyorum  :(

12/13/2013 at 6:14 am
You requested money!

yaklaşık 85 saat önce istedim ödemeyi ama henüz yollamadılar, yolladıkları an bende size ileteceğim  :)

tolgacan86

Mahçup olacak bir durum yok kesinlikle ;) Acelemizin olmadığını söylemiştim, yatırım bitti son katılım tarihi vs gibi bir kuralımız yok. ;) Rahat olun, müsait olduğunuzda payza yada paypal farketmez gönderebilirsiniz. Bu arada benimde ojooo ödemem epey oldu bekliyor :(

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 16 Aralık 2013, 20:50:13
Mahçup olacak bir durum yok kesinlikle ;) Acelemizin olmadığını söylemiştim, yatırım bitti son katılım tarihi vs gibi bir kuralımız yok. ;) Rahat olun, müsait olduğunuzda payza yada paypal farketmez gönderebilirsiniz. Bu arada benimde ojooo ödemem epey oldu bekliyor :(

Teşekkür ederim anlayışınız için :) Zaten en büyük korkum Ojooo nun yalan olması  :( Yatırımımın %90 u orada  :P