G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kamrey

arkadaslar hocalarım nerelerdesınız sesınız cıkmıyor :)

tolgacan86

İstatistik sayfamız daha canlı gündemi oradan takip ediyoruz :P

Kamrey

İstatistik sayfsi neresi tolga hocam

6il9in

Söylenmim söylenmim diyorum ama bu globalbux deli etmeye başladı beni...

Ciddi erişim sorunu yaşıyorum.. Günlerce ulaşamadığım oldu..

Bazı günlerde de bir reklam izledim. Sonra 2. yi acarken site güm...  (d)

Ya bende mi sıkıntı var cözemedim..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Ocak 2014, 04:15:29
Söylenmim söylenmim diyorum ama bu globalbux deli etmeye başladı beni...

Ciddi erişim sorunu yaşıyorum.. Günlerce ulaşamadığım oldu..

Bazı günlerde de bir reklam izledim. Sonra 2. yi acarken site güm...  (d)

Ya bende mi sıkıntı var cözemedim..

Ben de aynı sorunu yaşıyordum.. Gece saatlerinde biraz daha denk gelme şansın artıyor sanırım.
Ben daha rahat erişiyorum.
Bir de önceden daha az deniyordum. Şimdi çok sık denemeye başladım, biri olmazssa birinde tutuyor :)

Ama hiç tıklarken gittiği olmadı. o kötüymüş bak ???

6il9in

Hocam denemediğim saat aralığı kalmadı..

Resete yakın resete uzak.. Gündüz gece.. saat başı saat sonu..

Sıkıldım açılmamasından..

Bazen başka sitelerde reklam izlerken karşıma çıkıyor.. Açıldımı hemen girip tıkları yapıp çıkıyorum..

FilmsizKalma

Ben hiç sıknıtı yaşamadaım globalle ilgili, sadece ilk açılırken az geç açılıyor.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Ocak 2014, 09:24:59
Ben hiç sıknıtı yaşamadaım globalle ilgili, sadece ilk açılırken az geç açılıyor.

+1  :y

tolgacan86

Arkadaşlar şimdi son durumla ilgili bilgi verip fikir almak istiyorum..

Malum 2 gün sonra ay sonu, DR contest bitiyor, önümüzdeki ay öder ödemez gibi soru işaretleri kafalarda dolaşıyor. O yüzden yarın hesaptaki parayı çekeceğim... Hesapta biriken para bizim yatırdığımız paradan yüksek, yani azda olsa kârdayız diyebiliriz.

Öncelikle şunu sormakta fayda görüyorum, gerekçesi hiç farketmez (benim yönetimimi beğenmemesi, siteye güvenmemesi, sadece ayrılmak istemesi vs vs.. ) gruptan ayrılmak isteyen varsa bana bugün özelden durumu bildirsin. Durumdan kastım sebebi değil, sadece ayrılmak istediği ve paypal-payza adresi. Varolan paramızla ne kadar kâr ettiysek hesaplar payına düşen miktarı gönderirim.

Devam etmek isteyen arkadaşlara ise şöyle durumu özetleyim;

Sitenin ref sistemini malesef bir kez daha yaşayarak öğrendik.. 6 aylık başı sonu belli olan yatırım diye yola çıkmıştım, son döneminde para çekecektik ama böyle oldu. Bundan sonra daha sabırlı davranarak 11 hazirana kadar bekleyeceğiz ve göreceğiz durumu.

Sitenin RR özellikleri şu şekidle; Ref paketleri birbirinden bağımsız değiller. Bütün RR'lerde aynı standartlar var. Para harcarsan ve hatta muhtemelen para girişi yaparsan siteye, RR'ler güzel çalışıyor. Ama yok para çıkışı yaparsan bizden bu kadar diyor. Genel mantık bu..

Şimdi o yüzden umut ediyorum ki çektiğimiz parayı yeniden yavaş yavaş yatırarak RR almaya başladığımızda yeniden güzel avg'ler ile karşılaşacağız.. Eğer ilk alacağımız 2 tane 200'lük paketten sonra halen düzelme olmazsa artık yapacak birşey kalmamıştır malesef..

Biliyorsunuz payzaya yaklaşık $25 para çektik. Henüz geri yatırmadık onu siteye. Sitedeki paypal-payza deposit durumunda payza'nın $25 civarında eksiği var. Bu çekeceğimiz parayıda tekrar yatırabilmek için mecburen payzayı kullanacağımız için, o çektiğimiz $25'i yarın geri yatıracağım. Sonra payzaya account balancedaki parayı payzaya talep edeceğim tekrardan. Bu paralarıda zamanı geldikçe yeniden yatıracağımız için payza daha yüksek rakama ulaşacak ve üzgünüm, söz verdiğim gibi ikisindende para çekemeyeceğiz ilerde, sadece payzadan çekebileceğiz..

Neyse, uzun lafın kısası devam etmek isteyen arkadaşlardan bu durumla ilgili farklı bir fikri olan varsa henüz vakit gelmeden bildirsin ;)