G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 22 Şubat 2014, 12:41:53
Bencede. (ok)
Çingene pembesi, kibar tabirle Fuşya bir blok görürseniniz gridde o benimmm :))

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

ballondor

tolgacan86

Arkadaşlar öncelikle gruptaki herkesten özür dilerim, böyle olmasını istemezdim. Malesef admin mesajıma cevap vermemeyi tercih ediyor.. Hesabıda açmıyor doğal olarak.. 11 haziran şeklinde planladığımız grubu sonlandırma sürecini erkene almak zorunda kaldık.. Düşe kalkada olsa, çok uğraşıp karşılığını yeterince alamasakta, siteden zarar etmeyip azda olsa kâr etmemiz benim içimi birazda olsa soğutmaktadır..

Şu anda kasada $250.77 var. Farklı bir fikri, planı vs olmayan varsa paylarınızı dağıtabilirim.

Hesaptaki hareketlerin ana durumuyla ilgili bilgi istatistikler sayfasındaki ilk konuda mevcut. Herkesten samimiyetle tekrar özür dilerim bu şekilde sonlandırmak zorunda kaldığım ve planlarımızı gerçekleştiremediğim için..

Payza adreslerinizi PM ile belirten arkadaşlara paylarını gönderip buradan bilgi geçerim.

ikose

eeeee yatırım çıkmış ben sadece 25$ aldığımızı ve gerisini yine kullandığımızı zannediyordum , süper bi haber bu..
Canın sağ olsun, sıkma canını, süper vede eğlenceli bir dönem geçirdik sayende, herşey için Teşekkür ederim  (a)
Eline , yüreğine sağlık :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 26 Mart 2014, 17:41:31
Arkadaşlar öncelikle gruptaki herkesten özür dilerim, böyle olmasını istemezdim. Malesef admin mesajıma cevap vermemeyi tercih ediyor.. Hesabıda açmıyor doğal olarak.. 11 haziran şeklinde planladığımız grubu sonlandırma sürecini erkene almak zorunda kaldık.. Düşe kalkada olsa, çok uğraşıp karşılığını yeterince alamasakta, siteden zarar etmeyip azda olsa kâr etmemiz benim içimi birazda olsa soğutmaktadır..

Şu anda kasada $250.77 var. Farklı bir fikri, planı vs olmayan varsa paylarınızı dağıtabilirim.

Hesaptaki hareketlerin ana durumuyla ilgili bilgi istatistikler sayfasındaki ilk konuda mevcut. Herkesten samimiyetle tekrar özür dilerim bu şekilde sonlandırmak zorunda kaldığım ve planlarımızı gerçekleştiremediğim için..

Payza adreslerinizi PM ile belirten arkadaşlara paylarını gönderip buradan bilgi geçerim.

Hocam canınız sağolsun, sizin suçunuz değil ki neticede. Ayrıca bence burada önemli olan kâr-zarar meselesi değil, beraber birşeyler yapabilmek, paylaşmaktır bence buradaki asıl amaç :) Ben bu şekilde düşündüğüm için kâr olmuş zarar olmuş inan umrumda değil ;)

ballondor

geçmiş olsun hocam herkese, canınız sağolsun.. :)

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 26 Mart 2014, 17:45:05
eeeee yatırım çıkmış ben sadece 25$ aldığımızı ve gerisini yine kullandığımızı zannediyordum , süper bi haber bu..
Canın sağ olsun, sıkma canını, süper vede eğlenceli bir dönem geçirdik sayende, herşey için Teşekkür ederim  (a)
Eline , yüreğine sağlık :)

Modum aynen içimden geçeni yazmışsın  :)
Teşekkürler Togican  :)

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 26 Mart 2014, 18:34:12
Modum aynen içimden geçeni yazmışsın  :)
Teşekkürler Togican  :)
Sende bilmiyordun dimi kasada para olduğunu açıkca itiraf et :))
Yoksa ben senin kadar  (eht) değilim mi diyosun :))

abcb