G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

şimdi problem sitede mi hesapta mı?

hamzakursad

Alıntı yapılan: fkork - 07 Nisan 2014, 00:05:17
şimdi problem sitede mi hesapta mı?

Hocam okumadınız mı yolladığım sayfayı?

fkork

okudum, hesap banlanmış.... site devam ediyor....
soru şu; globalbux da yaşanan bir hesaba ait bir sıkıntı mı yoksa site SCAM mı?

hamzakursad

Alıntı yapılan: fkork - 07 Nisan 2014, 00:17:04
okudum, hesap banlanmış.... site devam ediyor....
soru şu; globalbux da yaşanan bir hesaba ait bir sıkıntı mı yoksa site SCAM mı?

Hesabın niye banlandığıyla ilgili bir sonraki sayfada yorumlar vardı...

tolgacan86

fkork

ben de onu diyordum, yeni bir hesapla devam edelim.. :)

Coulers79

O site artık turşu olmuştur. Paraları dağıtın sonra başka bir site için refund edersiniz. Veya wattbux'ta da olan talihliler için kullanabilirsiniz.

abcb

Alıntı yapılan: Tolga Can - 06 Nisan 2014, 23:45:41
abcb, harbiden bu sefer sen yap bu işi.. Bul bir site bir kerede seni görelim ;)

Tolga inan ki sadece senin üzerinden yükü almak için yine yapardım ama benim saatler çok düzensiz, bazen yatırım yaptığım iki üç siteye bile tıklayamadığım günler oluyor, biliyorsun bazen 2-3 gün foruma giremiyorum, yoksa seve seve yapardım  :)

tolgacan86

Arkadaşlar, paralar bende kaldıkça benim rahatsızlığım artıyor. Lütfen herkes pm ile payza adresini yazsın, paypal isteyen varsa paypal yazsın oradanda gönderebilirim. Zaten kaç ay geçmesine rağmen azıcık kâr edebildim fazla birşey geçmeyecek elinize korkmayın harcarken zorlanmazsınız :P Bu arada paypalım sınırlı miktarda kasadakinin tamamını karşılayacak düzeyde değil o yüzden herkesin paypal istemesini kabul edemeyebilirim ;)

bilalyuzugullu

rahatsızlığın dayanılmaz haale gelene kadar direneceğim :)) yada rahatsızlık verebileceğim farklı bi done ver, o zaman yollarım adresi anca :))