Hava nasıl oralarda?

Başlatan ElisaMcCline, 11 Aralık 2013, 03:31:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

antalya farkı demre noel baba şehrinden herkese iyi seneler temennisiyle :))

nouma26

Televizyonda izlediğim maçlarda Eskişehirdeki kadar kar yoktu.Hatta dibimizdeki Ankara da kar hiç yoktu.Abartmıyorum ama en az 30-40 cm olmuştur.Yaklaşık 1 metrelik apartmanın bahçe duvarları rüzgârın bırıktırdıgı karla neredeyse yokoldu  :)

rota26

ben  çatılardaki kar 1 metre ye yakın dedim abarttım mı bilmiyorum fakat hani 1metre olmasada 50-60 cm kesin üzerindedir. oda eşit heryerde hemen hemen rüzgarlada birikm degil .bizdede arabanın üzerinden karı degil ,karın üzerinden arabayı temizliyolar  :D

nukhet

Alıntı yapılan: rota26 - 31 Aralık 2014, 16:54:30
ben  çatılardaki kar 1 metre ye yakın dedim abarttım mı bilmiyorum fakat hani 1metre olmasada 50-60 cm kesin üzerindedir. oda eşit heryerde hemen hemen rüzgarlada birikm degil .bizdede arabanın üzerinden karı degil ,karın üzerinden arabayı temizliyolar  :D
Tam noele yakışır bir manzara olmuş işte :)

abcb

Konya'da durumlar karışık  :PP
Hava buz gibi ama mükemmel yağmur yağıyor şu anda, kar henüz yok  :S
Psikolojisi bozuk güzel şehrimin, nabacağını bilemedi  :PP

can70

Samsun merkez yağmurlu. Her yerde kar var buraya bi türlü yağmadı. :)

ElisaMcCline

Dün beklenen yağışın olmaması sebebiyle, bugün Valilik Okullara yönelik tatil açıklamasını geç saatlere kadar bekletmişti.

Açıklama gelmiş;
7 Ocak 2015 Çarşamba günü, İlk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Bazı illerde 08 Ocak perşembe günü de şimdiden tatil ilan edilmiş durumda. (Ankara ve Bitlis sanırım)

7 Ocak 2015 Çarşamba günü (Yarın) okulların tatil olduğu iller:
Ankara, Istanbul, Bursa, Kocaeli, Samsun, Uşak,Kayseri, Bolu, Tunceli, AfyonKarahisar, Zonguldak, Şanlıurfa (Siverek ilçesi/Karacadağ bölgesi), Tokat. Balıkesir, Sivas, Isparta, Sakarya, Denizli, Bitlis

Coulers79

Havalar iyice bozuldu, doğa olaylarına dikkat edin.

abcb

Doğa olayları derken  ???
Yarından sonra filmindeki gibi buzul kütlelerine dönüşmeyiz inşallah  :S deli soğuk yahu  :S
Çocuklara yaradı, bu hafta bir gün okula gitti burdakiler, 6 gün ellerinde tabletler bilgisayarlar, ohhhh misss  (d) (d) (d) ders çalışma da yok  (d)

Coulers79

Ah bu tabletler ne işe yarar, birgün belki anlarım.
Güneylere kar yağınca başlayacak herşey.
Ayık olun millet, doğa affetmez.  (dik)
Dın dını, dın dını, dın dını dın.  :D