Hava nasıl oralarda?

Başlatan ElisaMcCline, 11 Aralık 2013, 03:31:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Herkessss ölecek herkessss ölecek  :PP
dın dını dını dını   dınnnnn

hakanatik01

Alıntı yapılan: abcb - 10 Ocak 2015, 23:06:34
Doğa olayları derken  ???(gyk
Şimdik Coulers'ın mesajı okudum ya mazur görün :P kendime gelemedim 1-2 saate düzelirim (umarım) :PP (gyk) :D
Bir gün derste oturuyoz o zaman böyle internet yok çaprazımda Doğa diye bir kız oturuyor sen bu bir sinirlen hocaya atar yap yok böyle internetmi olur böyle bilgisayarmı olur sen sınıfta bir olay çıkar herkes bir bağırış çağırış doğa olay çıkardı ,doğa olay çıkardı işte "doğa olayı" buradan geliyor :PP (kusma smileyi) :D

abcb

Sonra noldu, asıl sonrasını anlatmamışsın, bak şimdi merakta kaldım  :g
Hoca dövdümü Doğa'yı, noldu noldu  ???  :g

Coulers79

Hoca Doğa'yı banlamış. Bu hikaye copy paste bre yahu. :D

hakanatik01

Yok hemen öyle olmamış,yeni yazdığınıda gördüm :PP banlamadan önce vuymuş kıybacı vuymuş kıybacı :PP :D

abcb

Sonu çok vasatmış  :PP
Daha ekşın  :P bişeyler oldu sanmıştım  :PP

Coulers79

Alo Antalya, hava nasıl oralarda? Var mı şehrine kar yağmasını isteyen? :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Ocak 2015, 19:05:50
Alo Antalya, hava nasıl oralarda? Var mı şehrine kar yağmasını isteyen? :)

Sen mi gönderiyorsun karları :P
Kar yağdırma servisine bakan taşeron sen misin :PP

Coulers79

Evden çıkana kadar mevsim değişiyor. :m Bu yaz başıma gelen bir olayı anlatayım. Hani ara sıra sağnak yağışlar oluyordu ya. Sıcak bir yaz günü dışarı çıktım, sert rüzgarlar esmeye başladı. Bugün bir yere gitme der gibi şimşekler eve kadar kovaladı, :D gitmek istediğim dükkana gidemedim. Merdivenli bir yokuştan yukarı çıkıyorum. Yokuşun çok ilerisinde, gideceğim yerde yağmur yağıyor, şimşekler çakıyor. Arka tarafımdaki manzara ise günlük güneşlik. Rüzgar merdiveni çıkartmıyor, aşağıya itiyordu. Son basamağı çıkmaya çalışıyorum önümde şimşekler çakıyor, etraf bembeyaz oluyordu flaş patlamış gibi. 3-5 kere son adımımı atmaya çalıştım her defasında önümde şimşekler patladı n'oluyo lan dedim. *) 3 saniyede bir şimşek çakıyordu ve o kadar yakındı ki anlatamam. Çok uzakta gitmem gereken dükkanın oralarda yağmur yağıyor, yıldırımlar düşüyordu adeta. Normalde yağmurlu havaları severim ama o gün korktum. Yokuşu çıkar çıkmaz hava iyice karıştı, hortum gibi bir fırtına vardı yağmur pek yoktu. Son sürat benzer bir dükkana sığınmam gerektiğini anladım, bir şey olacaktı. Etraftakileri dışarıda durmamaları için uyardım. Dükkana girdiğim anda yıldırım düşmesi gibi büyük bir patlama oldu. Ardından müthiş bir yağmur yağmaya başladı. Bir iki bir şey alıp hemen çıktım, eve dönüş havasında söylediğim gibi bir problem yoktu. Telefonumu kapatmasam ve uzaktaki dükkana gitmek zorunda olsaydım, yıldırımı yerdim heralde. :X

Coulers79

Yağmur değilde kar olsaydı, barajlarda su olurdu deniyordu ya. :P Son 28 yılın kar rekoru kırılmış, hayırlısı bakalım. :m