Hava nasıl oralarda?

Başlatan ElisaMcCline, 11 Aralık 2013, 03:31:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Kış geleli çok oldu şehre ama hâla kar yok. Sanırım dışarı çıkana kadar da olmayacak.  *)

Ara sıra güneş çıksa bile ilikleri donduran müthiş ayazlar var. Bunlar hep kârsızlıktan.  (d)

D.Hekimi

Kar soguk ayaz ne ararsan var :)

ElisaMcCline

İstanbul Valisi Kar Tatili Açıklaması Yaptı!

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle 18 Ocak Pazartesi günü için okulları 1 gün tatil etti.

Istanbul'da 17 Ocak Pazar günü etkili olan yoğun yağmur akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle İstanbul Valisi Vasip Şahin Twitter hesabından İstanbul'da okulların 18 Ocak 2016'da tatil edildiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre;
İstanbul ilimizde bugün başlayan kar yağışının aralıklarla devam etmesi , yarın öğleden sonra ise etkisini arttırması beklenmektedir.

Okul çağında çocukları olan ve/veya okullarımızda görev yapan öğretmenlerimize duyurulur.

ibrhmsny

Ben daha önce duyurdum ki  :g
Yine de teşekkürler bilgilendirme için ve sabit bir konu olur artık  :P

aydyar13

Hocam teşekkürler  bilgilendirme için. Peki bizde tatil yapacak mıyız  :PP

ibrhmsny

Alıntı yapılan: aydyar13 - 17 Ocak 2016, 22:21:41
-de ayrı evladım  :D

ikose

Alıntı yapılan: aydyar13 - 17 Ocak 2016, 22:21:41
Tam aksine, hocalarımızın hepsi yarın evde , sıkılıp sıkılıp burada takılıcak ve eski konulara göz atıp, yeni konu açacaklarmış :g
fazla mesai demek yaniiii :g

bandanar

Mezun öğrencileri de tatil oluyor bizim dersaneye göre  :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ikose - 17 Ocak 2016, 22:25:04
Tam aksine, hocalarımızın hepsi yarın evde , sıkılıp sıkılıp burada takılıcak ve eski konulara göz atıp, yeni konu açacaklarmış :g
fazla mesai demek yaniiii :g
Doğru tespit  -:))

letal

yahu muğladan sesleniyorum.Okuyan bir yetkili var mıdır acep ??? inanılmaz rüzgar esiyor. Evin çatısı gidecek diye korkuyorum. Yağmur desen öyle böyle yağmıyor. Ancak sadece kar tatili yapıyor fırtına tatili 0 :(