Hava nasıl oralarda?

Başlatan ElisaMcCline, 11 Aralık 2013, 03:31:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Bugün öğlen saatlerinde hareket halindeyken aklıma geldi :)

[spoiler]

[/spoiler]

Sürekli çok ciddi bir rüzgar var.. Rüzgar almayan bir alandaki kar birikimini görünce bir kare aldım :)

[spoiler][/spoiler]

Bu da köprü üzerinde yine hareket halindeyken, anayollar tertmizdi :)

[spoiler][/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 11 Aralık 2013, 23:52:52
Araba mondeo mu? :P
Sen kara bak kara :D
Ala alaa, herif oradan havalandıma kanalından model çıkartmaya çalışıyo :D :D :D
Ama tutturdun sayılır :) Focus :)

Coulers79

Erimedi mi o karlar? Ne o yoksa İstanbul'a az mı kar yağıyor?

tolgacan86

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Aralık 2013, 23:56:49
Sen kara bak kara :D
Ala alaa, herif oradan havalandıma kanalından model çıkartmaya çalışıyo :D :D :D
Ama tutturdun sayılır :) Focus :)

3 gün okul tatil diyorum abi, kardan bol bişey yok burada :D kızımla balkonla kardan adam yaptık bugün o kadar ;) daha doğrusu ben yaptım o izledi birazda dokundu o kadar :P Arabanında focus olduğuna emindim ama mondeo'yuda andırıyordu o yüzden şansımı o yönde kullandım :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 11 Aralık 2013, 23:59:51
Erimedi mi o karlar? Ne o yoksa İstanbul'a az mı kar yağıyor?

Çok dengesiz yağıyordu. Rüzgar da cabası. Ortalıkta ince kalıyor kar kalınlığı, kenarlara köşelere 1 metre birikiyor toplanıp.
Bu arada o aradaki resimdeki büyük bir masa.. üstü kalın olunca küçük birşey gibi gözükmesin.
35cm kadar kar var o masa üstünde.

Yollarda sürekli tuzlama var. Belediye iyi çalışmış.. Yol ve kenarlarına sıçratılan tuzlu sular yollarda pek birşey bırakmamış.
Ayrıca heryer bina, ısıtma sistemleri bacalar. Yağmadığı süre içinde büyük kent alanlarında kar eriyor tabii ki o kentsel ısınmadan.
Resimler 4. Levent' ten.
Kırsal alanlarda çok çok daha fazladır ama yolum düşmedi, düşmesin de mümkünse :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 12 Aralık 2013, 00:02:14
3 gün okul tatil diyorum abi, kardan bol bişey yok burada :D kızımla balkonla kardan adam yaptık bugün o kadar ;) daha doğrusu ben yaptım o izledi birazda dokundu o kadar :P Arabanında focus olduğuna emindim ama mondeo'yuda andırıyordu o yüzden şansımı o yönde kullandım :P

2014 planında var.. Şimdilik beklemede... Yaz sonuna karar vermiştim ama, 2013 (TR için 2014) modeli görünce beklemeye karar verdim :)

https://www.google.com.tr/search?q=mondeo+2014&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JOKoUr68OJGUhQftlYDICw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1680&bih=868

tolgacan86

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Aralık 2013, 00:12:05
2014 planında var.. Şimdilik beklemede... Yaz sonuna karar vermiştim ama, 2013 (TR için 2014) modeli görünce beklemeye karar verdim :)

https://www.google.com.tr/search?q=mondeo+2014&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JOKoUr68OJGUhQftlYDICw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1680&bih=868

Araba budur.. :) Volvo çizgilerini andırdı bir an. Ama kesinlikle beklemeye değer ;) 9.1 / 10 benden :P

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Tolga Can - 12 Aralık 2013, 00:26:41
Araba budur.. :) Volvo çizgilerini andırdı bir an. Ama kesinlikle beklemeye değer ;) 9.1 / 10 benden :P
Hay yarabbim ya.. 9 u anladıkta .1 nedir abi :D

ElisaMcCline

Cidden la, 0 biri ne oluyor :D Bastır FilmsizKalma :D

Alıntı yapılan: Tolga Can - 12 Aralık 2013, 00:26:41

Bilemedin :) Bu araba da kendi bünyelerinde, biraz elleri kaymıştır tabii ki çizerken :P
Aston Martin :)