Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

zaten sizi düşündüğümden az çekiyorum hocam :P halen ref almaya devam :D yoksam size bişey kalmayacak :D

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 17 Nisan 2014, 23:55:14
zaten sizi düşündüğümden az çekiyorum hocam :P halen ref almaya devam :D yoksam size bişey kalmayacak :D

O:-) Çok düşüncelisiniz Bilal hocam  (hp)  Zapbux da para kalmaz ise kasa sizsiniz ona göre  :))

6il9in

HaMZaKuRSaD Golden üyeliğin hayırlı olsun..  :)

Alıntı yapılan: YingYang - 17 Nisan 2014, 20:20:37
Bana iyi denk geldi öyleyse paskalya bayramı  :D 200 refle golden üyeliğe geçiş yaptım (hp)

Sizin üyeliğinizde hayırlı olsun hocam..  :)

Alıntı yapılan: D.Hekimi - 17 Nisan 2014, 23:13:11
golden + 100 ref alındı hayırlısı olsun bakalım ;)

Hayırlı olsun. Bol kazanç dilerim..

Bizim paracıklarımız toplanmış sitede..  :D

enderege

Hayırlı olsun D. hekimi. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Hayırlı olsun @D. Hekimi ;) Bol kazançlar :)

ballondor

bu sitede ref salmanın bir getirisi olmuyor izlediğim kadarıyla(hatta eksisi oluyor ref salım ı ücretli)

geçen hafta 100 refin süresi bitiyordu  70 küsür ü 2 haftadır tık yapmıyordu bende uzatmadım onları. +100 rr daha aldım.  avg yine aynı gidiyor ama.
su anda da biten 100 lük paketin 90 ı tıklamamıs uzun süredir. bu konuda deneme yapan var mı acaba ? Öneriniz var mı ?

Ref salmayı bırakıp bilal hocanın olusturdugu sabit avg tablosuyla keyfimize mi bakalım :D

aynı sistem fusebux içinde geçerli sanırım...

D.Hekimi

@YingYang ve hamza goldenlarınız hayırlı olsun arkadaslar..
çok saolun cumleten hayırlı olur ınsallah :)

Alıntı yapılan: ballondor - 18 Nisan 2014, 13:31:16
bu sitede ref salmanın bir getirisi olmuyor izlediğim kadarıyla(hatta eksisi oluyor ref salım ı ücretli)

geçen hafta 100 refin süresi bitiyordu  70 küsür ü 2 haftadır tık yapmıyordu bende uzatmadım onları. +100 rr daha aldım.  avg yine aynı gidiyor ama.
su anda da biten 100 lük paketin 90 ı tıklamamıs uzun süredir. bu konuda deneme yapan var mı acaba ? Öneriniz var mı ?

Ref salmayı bırakıp bilal hocanın olusturdugu sabit avg tablosuyla keyfimize mi bakalım :D

aynı sistem fusebux içinde geçerli sanırım...
guzel noktaya parmak basmıssın hocam.aynı soru hakkında bende bılgı alacaktım.
289 ref 531 tık yapmıs bugun.bunların ıcınden 50-60 ı daha tık yapmamıs.hatta bır kacının suresı bugun bıtıyor.
hıc tıklamayan ve bır kac tık yapanların surelerını uzatalım mı?
yoksa salalalım yerıne haftaya ref mı alalım.
bu konu hakkında bılgısı olan yazarsa sevınırım.

bilalyuzugullu

ballondor sen aslında denemeni yapmışsın zaten :D saldığın onca refe karşılık avg değişmediğine göre salmak çok makul gelmiyor bana,

zamanı gelen otorecycle ile değişiyor zaten. mesela bende bugün 104 ref değişti :y uğraşmak oynamak pek fayda sağlamıyor sanırım.

GameHunter

Ref salmak daha hesaplı değil mi ? Hem süresini uzatıp hem Recyle yapınca 27 cent gidiyor salınca tekrar ref alınca 22 cent gidiyor.

Ben günü yaklaşan performanssız refleri bırakıyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 22 Nisan 2014, 01:31:20
Ref salmak daha hesaplı değil mi ? Hem süresini uzatıp hem Recyle yapınca 27 cent gidiyor salınca tekrar ref alınca 22 cent gidiyor.

Ben günü yaklaşan performanssız refleri bırakıyorum.

Recycle deyince, neden herkes her ref için 1 kere yapılacak gibi algılayıp 0,07 üzerinden hesap yapıyor, bunu anlayamıyorum.
yani bu hep sorulur da, o yüzden yazıyorum.

Kaç günde bir kaç ref salınacak, mesela var 500-600 refiniz diyelim.
Ortalama 5-6 günde 100 ref yapar.
Siz 5-6 günde 50 RR recycle yaparak aynı avg yi yakalayabiliyorsanız, recycle daha kazançı demek oluyor.

Sadece hesap bilgisi vermek için yazdım.. recycle tavsiye ediyor/etmiyor gibi bir durumum yok.