Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Probux da ilk zamanlarında böyleydi. AVG ler oldukça iyiydi.
Ama aynı şekilde devam eder/etmez o ayrı konu :)

bilalyuzugullu

zap avg lere ayar vermiş gibi görünüyor :D 0.1 düşürdü gibi bende :S 1.43 civarı gezerken dün ve bugün 1.33 e bağlamış durumdayız.
gündüz universitely ile görüştüğümde onda da aynı durum vardı. sizlerde de böyle ise şaşırmayın arkadaşlar, sanırım genel bi durum :)

mtoy76

arkadaşlar bendede aynı sanırım bundan sonra 1.3 avgleri göreceğiz ama dün akşamdan beri balanca artmadı birde refleri tıkları 1000RR 15 click yaptı sizdede aynımı?

bilalyuzugullu

evet mtoy şimdi baktım bende de aynı durum var :S an itibariyle 1800 ref, 318 click :( normalde bu saatlerde 2000 lere yaklaşmış olurdu.
sanırım avg ayarı yapacam derken bişeyleri bozdu vatandaş :D hayırlısı diyelim :)

mtoy76

evet amam benim 100 ref uzatması geldi 2-3$ için beklemedeyim
1000 refte 31 tık gelmiş

hakanatik01

14ünden beri herkeste durum aynıymış forumda yeryer isyan bile var,herkes birşeyler yazmış admin yakında gerekli açıklamayı yapar sanırım.Sizde gidip yazın isterseniz forumda Avg'si kötü olanlarla birliktedaha çok dikkat çeker belki adminde ona göreelini çabuk tutar;

Bu arada hayırlı olsun bilal hocam :D heryerde sizi görüyorum yahu ,altyazıda bile siz :P :D

bilalyuzugullu

parası neyse alın benim adımı geçin dedim :D saati 5$ dediler :D bende bastım parayı yazdırdım adımı :PP

mtoy76

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mayıs 2014, 16:17:04
14ünden beri herkeste durum aynıymış forumda yeryer isyan bile var,herkes birşeyler yazmış admin yakında gerekli açıklamayı yapar sanırım.Sizde gidip yazın isterseniz forumda Avg'si kötü olanlarla birliktedaha çok dikkat çeker belki adminde ona göreelini çabuk tutar;

Bu arada hayırlı olsun bilal hocam :D heryerde sizi görüyorum yahu ,altyazıda bile siz :P :D

O konuyu silmişler

Benim bugün 1000 RR hiç tıklamadı. Birde foruma yazı yazmamıda engellemiş. Hiç DR yok tamamı RR.  işte kanıtı

universitely76

Ben de böyle bir sorun yok arkadaşlar, 15 mayıs 1565 tık, 16 mayıs 1544 tık gelmiş.. şu ana kadar da 88 tık var.. :y
Şu sıra imzasız'ım...

leprechaun

bendede bir sorun yok çok güzel gidiyor şuan