Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtoy76

demekki kar artıktan sonra sizdede aynı olacak

hakanatik01

Onlar zaten 5,e6,ya katladılar bile  mtoy hocam universitely forumda bu siteye ilk giren kişiydi  ..
Ticket atıtınızmı siz admin geri dönüş yaptımı bug falan oldu belkide belli harfleremi vurdu naptı anlayamadım orasını ;
Universtlynin konusu burada mesela 2 Ocaktan  beri siteye yatırıma başlamıştı ;

leprechaun bilmiyorum paylaştıysa istatistiklerini görmedim kar/zarar durumu hakkında fikrim yok ama dediğinzi gibi olmaz sanırım ;

6il9in

Hakacu modum.. 02/01 Tarihinde değil.. 04/01 tarihinde Golden olmuş Universitly  (d) Aynı Gün olduk zaten ZapGolden..  :g  :D  :PP

[spoiler]zapStandart - 150 RR
03/01/2014 --> 317 <--> 2.11

zapGolden - 150 RR
04/01/2014 --> 293 <--> 1.95 :y[/spoiler]

hakanatik01

yatırıma başladı dedim yahu golden demedim ki :P Sende 3e,4e katladın sanırım değil mi? AVGlerinde durum neydi mtoy gibi aşırımı düştü şaka gibi çünkü onunki düşünsene 1000RR 100 tıkbile olmuyor.Hani admin ayar çekti desek 1000RR ye ayar çekse bile 800-900 yaptırır bu çok saçma oluyor ayar değil başka birşey bu;

6il9in

Dünkü avg 1.12 gibi geldi.. Önceki gün 100 RR aldım 1.40 gibi geldi.. Onun öncesini sorma  (d) Zapda kendi hesabımda gördüğüm en kötü avg  (d) Kendim kaşındım avglerim iyi iken nazarladım..  :))

Kar Durumu :  :PP  :D

[spoiler]11. Ödememiz ve anında Geldi.

ElisaMcCline Hocam Hayırlı olsun Ödememiz.

Çekim yapılan tutar $86.58, fee $10.39 Net Ödeme $76.19

- Toplam Yatırım: $160.00

- Toplam Çekilen Tutar: $518.21[/spoiler]

mtoy76

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Mayıs 2014, 12:32:54
Onlar zaten 5,e6,ya katladılar bile  mtoy hocam universitely forumda bu siteye ilk giren kişiydi  ..
Ticket atıtınızmı siz admin geri dönüş yaptımı bug falan oldu belkide belli harfleremi vurdu naptı anlayamadım orasını ;
Universtlynin konusu burada mesela 2 Ocaktan  beri siteye yatırıma başlamıştı ;

leprechaun bilmiyorum paylaştıysa istatistiklerini görmedim kar/zarar durumu hakkında fikrim yok ama dediğinzi gibi olmaz sanırım ;

admine ticket attımda avgler için recy. yap dedi.
Bende 4 katı kazandım

hakanatik01

Otomatik bile olabilir o mesaj mtoy hocam bence birazdaha üsteleyin öyle saçmalıkmı olur hata var bence ; hani günden gnde düşerek 500tıka bile düşse anlarımda deriz ki tamam yarısı tıkladı yarısı tıklmadı ama bu sayıyı anlamdırmak çok zor; bu tık sayısı nedir falan yazın gerçekten çok saçma yani hadi rcyle yapın demişte hangi birini yapacaksınız ki bu durumda? 2 güne kadar 2-3 AVG ile tıklayan reflerimi bırakacaksınız değiştireceksiniz uzun süredir böyle değilki ref durumu bir anda oldu değil mi sizde de mantıklı bir düşüş değil resmide ekleseydiniz bunu nasıl açıklayacağını duymak isterdim,Saçma bir cevap vermiş admin (ki bence bot mesajıdır )bence bir ticket daha şart derim :)

Coulers79

Bir günden bir şey olmaz ama bu şekilde sürekli bir durum olursa büyük problem.

abcb

100 rr 30 günlük uzatma fiyatı 24 dolar olmuş  (d)

Coulers79

Anaaam hem 0.001 hemde izleme mecburi. (hydr) Ref yok mu ref, daş yok mu taş? -:))