Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 24 Mayıs 2014, 01:40:21
gidelim gidelim... Bu akşam ki şeytan çok feya kovuyom kovuyom ditmiyor.....  :P

Çok paran varsa, alalım hemen elinden :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Mayıs 2014, 03:09:38
Çok paran varsa, alalım hemen elinden :D

Kalmadı hocam. Harcadım rahatladım...  :D   -:))

Payza rahatsız ediyor beni..  (d)  -:))

hakanatik01

zapta tıklamşartı getirmiş artık bilginiz olsun ;birebir fuse gibi :)

You haven't viewed any advertisements today.
You must view advertisements if you wish to receive from your referrals tomorrow.
For more information, consult point 3.2 of our terms of service.

3.2. The clicks you earn from referrals are directly related to the clicks you make.
If you click at least 4 advertisements being a zapStandard member or you click at least 8 advertisements being a Upgraded member, you'll receive all clicks made from your referrals. If you click below that, the maximum you will receive is only the amount of clicks you've made multiplied by the number of referrals you have.
The only advertisements that will count are: Extended Exposure, Standard Exposure, and Guaranteed Advertisements.

universitely76

Az önce hesabıma girerken hesabımın askıya alındığını gördüm.. dün para çekimi yapmıştım bugün girişte bununla karşılaştım..
Ticket attım bakalım dertleri neymiş adminin.. :y

Çektiğimiz paralar gözüne battı heralde  (hydr)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 03 Haziran 2014, 17:59:41
Az önce hesabıma girerken hesabımın askıya alındığını gördüm.. dün para çekimi yapmıştım bugün girişte bununla karşılaştım..
Ticket attım bakalım dertleri neymiş adminin.. :y

Çektiğimiz paralar gözüne battı heralde  (hydr)

Geçmiş olsun. Bir an önce çözülür inşallah.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Geçmiş olsun Universitely.Umarım çözülür  :(

abcb

Umarım sorun biran önce çözülür de hesabın açılır Universitely  :S

universitely76

24 saat geçmiş olmasına rağmen hala cevap gelmedi adminden.. bir ticket daha yolladım..  (red)

Son zamanlardaki düşüşler benim hesapta pek görülmedi, daha doğrusu 1.22 seviyelerindeydim 1200 refle, daha aşağı hiç düşmedim.. ve ardından 80 küsürlük bir çekimde bulundum..

Eğer bu ticket da kısa sürede cevaplanmazsa adminin gözüne battığımı ve hileyle kazancımı azalttığını düşünmeye başlayacam.. Aklıma başka hiçbir fikir gelmiyor.. Zaten pc başına geçip reklamlarımı izleyip varsa refimi uzatıp çıkıyorum ne yaptım da TOS'una aykırı davranmışım ve hesabımı askıya almış.. :X

Edit: Bir de arkadaşlar kontrol edebilir misiniz, kendi hesaplarınızda az harcama yapmış olduğunuz ödeme işlemci cashout ekranında aktif oluyor mu ??? Harcama yaptığınız kadarı mı açık oluyor, sınırsız mı açık oluyor..
Şu sıra imzasız'ım...

ikose

Ooooo çok üzüldüm, inşallah kısa sürede halledersin sorununu  :(

bilalyuzugullu

hayırlısı bakalım, inşallah bian önce çözülür :S dediğin gibi nedenini bilsen çözmesi daha kolay olur ama ???

buarada ödemeyi yaptılarmı yoksa odamı gelmedi ???