Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

desmond23

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: Efsane 66 - 13 Haziran 2014, 13:41:57
ayuwage kim yauw :D

buyrun size ayuwage :D 

mtoy76

arkadaşlar ben refleri saldım ve eksilere indim. Sonra bakalım 100RR satın alayım dedim. Aldığım RR ler tıkladı avgsi 4 olan bile vardı. Sonra 7 gün sonunda tak diye kesildi ( yani reflerin satın alınan değer kadar tıkladı). Dedimki hepsini recy ile değiştireyim 7 gün daha tıklarsa yeni refler satın alırım dedi ve değiştirdim. Ancak değiştirdiğim RR ler max 2 gün yada değiştirme bedeli olan 0.07$ kazandırınca tıklamayı bıraktı. Kısacası zapbux ve diğer siteden bundan sonra bir cacık olmaz. Tabiki yatırımı tamamlayıp kazanmadıysanız devam eder. Ama yatırımı tamamlayıp 2-3 katı kar elde edince tıklar anında duruyor. Bilginiz ola diye yazdım.

abcb

Teşekkürler Mtoy, al külah ver külahmı yapacağız yani, işimiz gücümüz yok bu adminle oyunmu oynayıp duracağız  (d)
İyiymiş  (d)

bilalyuzugullu

direk refin yoksa malesef mecburen öyle apcp :D ama varsa benim gibi günde 80-100 tık yapan direk ref alırsın ayda 15$ ını :y
tıklamaya uğraştıına değer hiçolmazsa :D

abcb

Yeni bir 100 rr alacağız Bilal Hocam, bir daha deneyelim, eğer böyle de sizin dediğiniz gibi olursa dr lerle devam  :)

yingyang16

Zapbux hesabım banlandı >:(

Sebeb :

Hi,

No user is suspended from the site for no reason.
This member has been suspended automatically by the security system, the following terms of service were applied:
2.2. Each advertisement can be viewed by the same IP only once per 24 hours. For viewing advertisements an internet connection must be used only by a single user every 24 hours. You can use multiple IP addresses to login. Any attempt to do otherwise may lead to the termination of your account. Logging in from proxies/VPN or shared network environments (such as, but not limited to schools, LAN houses, cybercafés, etc.) is not allowed.
2.5. Only one account per computer is allowed to view advertisements. If more than one account in a single computer view advertisements, all of those accounts will be permanently suspended.
You can create a new account, but take care to not violated our Terms of Service again.

Regards,
zapBux.

Admin kafasına göre banlıyor galiba,90 küsür dolar çekim yaptım para gelmesini beklerken hesabımı banlamış  (scm)

enderege

Geçmiş olsun Hocam. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Geçmiş olsun Yingyang Hocam  :S

HeadSh0t

Geçmiş olsun  :S