Neobux Kiralık Refler hk.

Başlatan murratt, 16 Aralık 2013, 10:40:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uAdrogba11

rr ile kazanabildiğimiz tavsiye ettiğiniz site var mı ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 05 Temmuz 2015, 17:05:01
rr ile kazanabildiğimiz tavsiye ettiğiniz site var mı ?

Standart üye olarak RR kiralayabileceğiniz hiçbiryerden kazanamazsınız.

uAdrogba11

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Temmuz 2015, 17:09:36
Standart üye olarak RR kiralayabileceğiniz hiçbiryerden kazanamazsınız.

standart konusu sorun değil

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 05 Temmuz 2015, 17:10:13

Yaz döneminde bence bu sitelerden uzak durun :)
Siteler bu dönemde yeterli yatırımı alamazlar, hatta pek çoğu adam gibi üye bile toplayamaz.
Şu anda önerilen sitelerden bile bu dönemi atlatamayan çıkabilir. Tüm bu ve benzeri siteler AVG lerini düşürürler.
Buna rağmen yaz sonunda bekledikleri destek gelmeyenler yine patlayabiliyor.

Bu yüzden en azından benim önerebileceğim site yok, diğer arkadaşların varsa bilemem :)
Denenmeye çalışılan sitelere bakabilirsiniz, istatistik paylaşan arkadaşlar var, yani öneri değil, şansınızı deneyebilirsiniz :)
http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/

hakanatik01

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 05 Temmuz 2015, 17:10:13
Sorun olan birşey yoksa bakmanız gereken yer istatistik konusu  bence
hangi siteden kiralayıp durum nedir onları inceleyerek aklınıza yatan siteye göre birşeyler seçebilirsiniz
http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/
Seçtiğiniz site ile ilgili mesajlarada dikkate edin konularını okuyun ama paylaşan arkadaşımızın AVG'si belki iyidir ama oraya farklı yorumlarda atılmış olabilir RR kısmı birazda şans işi olabiliyor.

uAdrogba11

öneriler için saolun istatistik kısmını inceleyip en iyisini çıkartmaya çlaışıcam

macnair

Bu işe yeni giriştim ve bir siteye yatırım yapmak istiyorum. Paidverts ve Neobux arasında kararsız kaldım. Neobux yıllardır anında ödeme yaptığı için daha cazip duruyor.

Neobux'ta 20 dolara 100 üye satın alsam ve hemen ardından üyeliğimi Goldena yükseltsem kiraladığım reflerden zarar eder miyim? Tecrübelerinize dayanarak bir yorum yapabilir misiniz. Örneğin 20 dolara aldığım 100 üyeden ayda 20 dolardan fazla kazanabilir miyim? İstatistikler ne söylüyor?

Eğer kazanırsınız derseniz $150 masraf edip 300 rr ve golden üyelik ile bu işe girişmek istiyorum.

Teşekkürler şimdiden

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: macnair - 15 Temmuz 2015, 03:33:04
Bu işe yeni giriştim ve bir siteye yatırım yapmak istiyorum. Paidverts ve Neobux arasında kararsız kaldım. Neobux yıllardır anında ödeme yaptığı için daha cazip duruyor.

Neobux'ta 20 dolara 100 üye satın alsam ve hemen ardından üyeliğimi Goldena yükseltsem kiraladığım reflerden zarar eder miyim? Tecrübelerinize dayanarak bir yorum yapabilir misiniz. Örneğin 20 dolara aldığım 100 üyeden ayda 20 dolardan fazla kazanabilir miyim? İstatistikler ne söylüyor?

Eğer kazanırsınız derseniz $150 masraf edip 300 rr ve golden üyelik ile bu işe girişmek istiyorum.

Teşekkürler şimdiden

Bu sitelerin bu kadar ön planda olmasının en büyük sebebi, kazanmanın zor olması.
Kazanmanın çok kolay olduğu bir site zaten uzun süre ayakta kalamıyor. Ya da yeni yatırımlar geldiği sürece iş yapıyor.
Kolay ve çabuk kaazanılıyor olsaydı, şu anda bu sitelerden bahsetmiyor olurduk, çoktan batmış olurlardı :)

Neobuxta, bu rakamlarla uzun vadede zarar edersiniz. Büyük yatırım gerekiyor, ya da RR ler üzerinde bilinçli olarak yüksek oranda bir ilgi.
Yeni başlayan biri için kötü bir seçim olur ve evet zarar edersiniz.

PV/MTV de ise, şu anda site asıl MTV tarafı için uygun, PV kısmı için değil.
Siteler biribirine bağlı, dönemsel olarak kazanç yollarından o anda hangisi daha verimli ise o alanda aktif olmanız getiriyor.
Yani bu da kolay bir site değil. Ya da aceleniz yoksa ve siteye güveniyorsanız, o anda yatırımınızın olduğu tarafın toparlanmasını beklersiniz bu da işi uzatır.
Sitenin yönetimi oldukça karıştı son dönemde, bu yüzden neobux kadar güvenilir olarak bakmamak lazım, daha riskli.

macnair

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Temmuz 2015, 10:59:52
Bu sitelerin bu kadar ön planda olmasının en büyük sebebi, kazanmanın zor olması.
Kazanmanın çok kolay olduğu bir site zaten uzun süre ayakta kalamıyor. Ya da yeni yatırımlar geldiği sürece iş yapıyor.
Kolay ve çabuk kaazanılıyor olsaydı, şu anda bu sitelerden bahsetmiyor olurduk, çoktan batmış olurlardı :)

Neobuxta, bu rakamlarla uzun vadede zarar edersiniz. Büyük yatırım gerekiyor, ya da RR ler üzerinde bilinçli olarak yüksek oranda bir ilgi.
Yeni başlayan biri için kötü bir seçim olur ve evet zarar edersiniz.

PV/MTV de ise, şu anda site asıl MTV tarafı için uygun, PV kısmı için değil.
Siteler biribirine bağlı, dönemsel olarak kazanç yollarından o anda hangisi daha verimli ise o alanda aktif olmanız getiriyor.
Yani bu da kolay bir site değil. Ya da aceleniz yoksa ve siteye güveniyorsanız, o anda yatırımınızın olduğu tarafın toparlanmasını beklersiniz bu da işi uzatır.
Sitenin yönetimi oldukça karıştı son dönemde, bu yüzden neobux kadar güvenilir olarak bakmamak lazım, daha riskli.

Ben buradan yol yakınken çok buluşma bu işlere diyormuşsun gibi hissettim  :)

Ben biraz garanticiyimdir, o yüzden Neobuxı düşünmüştüm ama zarar edersin diyorsan en başından hiç girmiyim bu işlere. Kendi çapımda boş zamanlarımda toloka,crowdflower ve surveylerden küçük gelirler elde etmeye bakayım  (hp)

Teşekkür ederim yanıtım için  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: macnair - 15 Temmuz 2015, 11:19:42
Ben buradan yol yakınken çok buluşma bu işlere diyormuşsun gibi hissettim  :)

Ben biraz garanticiyimdir, o yüzden Neobuxı düşünmüştüm ama zarar edersin diyorsan en başından hiç girmiyim bu işlere. Kendi çapımda boş zamanlarımda toloka,crowdflower ve surveylerden küçük gelirler elde etmeye bakayım  (hp)

Teşekkür ederim yanıtım için  :y

Cebimizdeki para bile garanti değil aslında :)
Döviz bir yükseliyor, hooop cepteki 10TL bir bakmışsın artık 8TL olmuş :D

Risk de alın tabii ki, daha düzgün kazançlar var ama bunun için acele etmeyin, Daha yeniyseniz, biraz gözlemleyin ;)
Görev/Task yapacak vaktiniz oluyorsa, bence şu sitelere de bir gözatın, madem garanticiyiz :)
http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/0-10$-ve-daha-dusuk-odeme-limitli-siteler/

Kolaylıklar :)