Neobux Kiralık Refler hk.

Başlatan murratt, 16 Aralık 2013, 10:40:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cromwelle

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2016, 01:26:38
İlk alınan refler evet biraz daha iyi oluyor ama büyük bir beklentiniz olmasın :) Muhtemelen zarar ettrmez diye bakabilirsiniz.
Ama iyi gidiyor diye yenilerini almayın ya da bunlar süper diyerek aralarından iyileri uzatmayın.
işi bilmeden neoda refler biraz tehlikeli.
Ben her şartta deneyin derim. En azından ne nedir görmüş olursunuz. kayıp olsa da hyipler gibi tümünü kaybetmeyeceksiniz sonuçta.
Olsa olsa, yatırdığınız 5$ size 4.5$ - 4.7$ olarak gelir. Ama refler kousunda da bir tecrübeniz olmuş olur.
Kazanacak olduğunuzda da bu rakam en fazla 6$ olur. Daha fazlasını beklemeyin.

Zaten benim beklentim bu bende onu diyorudum. şu anki 3 dolar 4-6 dolar olsa 1 ay sonra yeter biraz da ben kasarım kendi tıklamalarım veya task falan derken 8-10 dolarda olabilir belki sonuçta yatırım yapmıyacam bakıcam duruma denemiş olcam sonuçta. Eywallah saolun deneyelim bakalım ne olcak.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Cromwelle - 21 Nisan 2016, 18:07:05
Zaten benim beklentim bu bende onu diyorudum. şu anki 3 dolar 4-6 dolar olsa 1 ay sonra yeter biraz da ben kasarım kendi tıklamalarım veya task falan derken 8-10 dolarda olabilir belki sonuçta yatırım yapmıyacam bakıcam duruma denemiş olcam sonuçta. Eywallah saolun deneyelim bakalım ne olcak.

Benim örneğimdeki 5$ dı ve 6$ oluyordu yanlız :)
yani 4$ hadi tamam olabilir de, 6$ olmaz, niye olmadı deme sonra :)

Ben örnek olarak oranlayarak bakarsanız, bu civarlarda bir gelir gelir diye kabaca paylaşmaya çalıştım :)

Cromwelle

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2016, 19:14:49
Benim örneğimdeki 5$ dı ve 6$ oluyordu yanlız :)
yani 4$ hadi tamam olabilir de, 6$ olmaz, niye olmadı deme sonra :)

Ben örnek olarak oranlayarak bakarsanız, bu civarlarda bir gelir gelir diye kabaca paylaşmaya çalıştım :)

Bu iş çok sıkıntılıymış arkadaş ne bu böyle.Adamlar ne yatırımlar yapıp zarar ediyorlar arkadaş biz bir 4 doları 5 dolar yapamıyoruz. :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Cromwelle - 22 Nisan 2016, 18:35:12
Bu iş çok sıkıntılıymış arkadaş ne bu böyle.Adamlar ne yatırımlar yapıp zarar ediyorlar arkadaş biz bir 4 doları 5 dolar yapamıyoruz. :D

Ben sadece 229 RR ve Golden üyelik ile, ayda net 100$+ yapıyorum neobux da.
Yapan yapıyor yani diyelim o zaman :)

Neeerde o eski mayalar. Göle çalarsın da koca göl yoğurt olur ya hani :)
Heh işte eskiden onlardan bulmuştum, 1300$ civarına çaldık o mayadan.
Hala yoğurt veriyor mübarek :D

Cromwelle

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Nisan 2016, 03:13:17
Ben sadece 229 RR ve Golden üyelik ile, ayda net 100$+ yapıyorum neobux da.
Yapan yapıyor yani diyelim o zaman :)

Neeerde o eski mayalar. Göle çalarsın da koca göl yoğurt olur ya hani :)
Heh işte eskiden onlardan bulmuştum, 1300$ civarına çaldık o mayadan.
Hala yoğurt veriyor mübarek :D

Sizdekiler ultimatin mayası olmasın. :) Adprize abanalım bakalım durum ne olcak 2 dolar çıkmıştı gaza geldik 2 dolar 2 dolar şöyle seriye bağlansa iyi olur. Veya bir golden falan çıksa. :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Cromwelle - 23 Nisan 2016, 14:12:53
Sizdekiler ultimatin mayası olmasın. :) Adprize abanalım bakalım durum ne olcak 2 dolar çıkmıştı gaza geldik 2 dolar 2 dolar şöyle seriye bağlansa iyi olur. Veya bir golden falan çıksa. :D

Adprize tıklamayı herkese tavsiye ederim. Çok kolay değil ve zahmetli biliyorum.
Hatta çok uzun süredir ben de vakit ayıramıyorum.
Ancak ayırabildiğim zamanlarda çıkanları topluca paylaşmak istedim, ki benden çok daha iyi durumda olanlar var, forumumuzda bile ;)

Hangi ödülden kaç tane çıkmış ve toplam point , toplam parasal ödül , toplam golden üyelik de ayrı ayrı veriliyror aşağıdaki tabloda.

Cromwelle

@ElisaMcCline Ben 15 tane ref aldım ama bu adamlar ne zamana tıklamaya başlar hemen 29 güne düştü o neden oldu çözemedim? Autorenewi falan açtım bir sorun olurmu autopay falan kapalı.?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Cromwelle - 25 Nisan 2016, 21:00:51
@ElisaMcCline Ben 15 tane ref aldım ama bu adamlar ne zamana tıklamaya başlar hemen 29 güne düştü o neden oldu çözemedim? Autorenewi falan açtım bir sorun olurmu autopay falan kapalı.?

Refler alındıkları an zaten 29 gün 23 saat 59dk olarak başlayacaktır. Bu normal. Kalan tam gün sayısı 29 çünkü ;)

Autırenew i kapatın. Autorenew blilgisi açılırken, ek olarak bir gün bilgisi de ister.
O şu edemek; o kadar günü kaldığında, refleri 1 aylığına tekrar uzat.

Autopay zaten kapalı olsun.
O da şu demek; tıklayan refin süresini , tıkladığı gün, 1 gün için indirimli olarak uzat.
Hiç bulaşmayın. Özellikle neobux ta ;)

Cromwelle

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Nisan 2016, 21:20:58
Refler alındıkları an zaten 29 gün 23 saat 59dk olarak başlayacaktır. Bu normal. Kalan tam gün sayısı 29 çünkü ;)

Autırenew i kapatın. Autorenew blilgisi açılırken, ek olarak bir gün bilgisi de ister.
O şu edemek; o kadar günü kaldığında, refleri 1 aylığına tekrar uzat.

Autopay zaten kapalı olsun.
O da şu demek; tıklayan refin süresini , tıkladığı gün, 1 gün için indirimli olarak uzat.
Hiç bulaşmayın. Özellikle neobux ta ;)

Üstünde bir imleç gibi bir şey var renk olarak kırmızı yeşil sarı olarak bu nedir bu arada. 1.00.1.00 oranında duruyordu. Birde reflerden biri 1 tanesi tıklamaya başladı taksit taksit tıklıyor sanırım. (hp)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Cromwelle - 25 Nisan 2016, 21:36:13
Üstünde bir imleç gibi bir şey var renk olarak kırmızı yeşil sarı olarak bu nedir bu arada. 1.00.1.00 oranında duruyordu. Birde reflerden biri 1 tanesi tıklamaya başladı taksit taksit tıklıyor sanırım. (hp)

Görsel filtre. AVG durumuna göre refleri filtreleyerek, hızlıca durumunu görmenizi sağlıyor.
Arada iki tane nokta vardır, onları istediğiniz yerlere alın.

Örneğin 1. nokta 1.5 te, 2. nokta da 2.5 te olsun.
Reflerinizden AVG si 1.5 altında olanlar kırmızı, 1.5-2.5 arasında olanlar sarı, 2.5 üstünde olanlar da yeşil renk olur.

10-15 refte belki çok bir işe yareamayabilir ancak çok refiniz varsa, bu filte ile, ref listeniz birden rengarrenk oluyor.
Ve ağırlıklı gördüğünüz renge göre de, refleriniz genel olarak hangi avg aralığındalar, çok kolay ve hızlıca bir fikir sahibi olabiliyorsunuz.