Reklam Verme Kampanyası

Başlatan FilmsizKalma, 24 Aralık 2013, 14:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Hakan sen gelene kadar no geyiktik.. Sende gelince artık 2 geyik oldu konuda :D

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Ocak 2014, 11:17:55
Düzelinceye kadar reklamını verip de paranızı çöpe atmayın. (Çöp != FilmsizKalma :P)

Sen gladbux reklamı veriyordun demi!! dur senin linklere tıklanınca başka bi tarafa yönlendirilecek şekilde yapayım!!

Tabikide arkadaşlar açılmayan bir site ise, ki bende açılıyor :P ona göre verin reklamlarınızı.

ýrmakk

Hımmmm peki o halde. YGINC yerine DrClix olsun. Filmsizkalma birazdan slot ücretini gönderiyorum.

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Ocak 2014, 11:32:45

Sen gladbux reklamı veriyordun demi!! dur senin linklere tıklanınca başka bi tarafa yönlendirilecek şekilde yapayım!!

Şimdi niye böyle dedinki..
Sen biliyorsundur da bilmeyenler için :P söyleyim.
!= eşit değildir demek ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Ocak 2014, 11:36:30
Şimdi niye böyle dedinki..
Sen biliyorsundur da bilmeyenler için :P söyleyim.
!= eşit değildir demek ;)

o nokta ve düz çizgi arasından yinede ufak bir eşitlik imkanı oluyor:D şöyle yapsan kabul ederdim bak |= gerçi bu serferde çizginin üstünden atlardı :D

Ben biliyorumda bilmeyenleri ne edecez :P

hakanatik01

Sitenin önizlemesi de geldi yollayan arkadaşlarıma teşekkürler :)  güzelmiş site  @ırmakk sende açılıyorsa filmsizkalma da falnada sorun olmamış bazı yerlerde sorun oluyorda olabilir bende olduğu gibi ;şirket olduklarını söylüyorlarmış ya o sitenin tutma ihtimali yüksek ,Ben DNS le uğraşıyom bakalım belki birinde açar kendimde görürüm siteyi :)

Edit:ahanda açtım :) Google DNS olmadı 4.2.2.1 olanlarda açtı siteyi bende  :)

ýrmakk

Alıntı Yapson 4 slot kaldı arkadaşlar.
1. indirim: Son reklamda slot almış olup boş kalanlardan slot alacak olanlar için ücretten 1$ düşülecektir.
Filmsizkalma ben bu indirimden faydalanıyorum değil mi ? Slot ücretini göndereceğimde  :D ona göre ne göndereceğimi bileyim.

FilmsizKalma

Evet ırmak sen geçen sefer reklam almıştın kalan slotları alanlardan 1$ aşşağı alacağım demiştim.
İlk alınan slotlar hariç he :) onlarda 1$ aşşa göndermesinler :P

bekeli

Dünkü verdiğim Neobux reklamı bitti.
Çok çok memnun kaldım arkadaşlar  (p) (p)

FilmsizKalma'nın slot ücretleri bence çok uygun fiyat olarak. Herkese şimdiden bol refler ;)

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Ocak 2014, 11:58:59
Dünkü verdiğim Neobux reklamı bitti.
Çok çok memnun kaldım arkadaşlar  (p) (p)

FilmsizKalma'nın slot ücretleri bence çok uygun fiyat olarak. Herkese şimdiden bol refler ;)
Yginc i dün senin bloğunda yukarılarda gördüm şimdi aşağı kısma taşımışsın..
Kaç DR geldi bekeli, mahsuru yoksaaa tabiii ÖM ilede bildirebilirsin.. yada hiç söylemek istemiyorumda diyebilirsin :g

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 07 Ocak 2014, 12:09:15
Yginc i dün senin bloğunda yukarılarda gördüm şimdi aşağı kısma taşımışsın..
Kaç DR geldi bekeli, mahsuru yoksaaa tabiii ÖM ilede bildirebilirsin.. yada hiç söylemek istemiyorumda diyebilirsin :g

Yginc'teki problemlerden dolayı aşağılara aldım. Bu problemler halen devam ediyor maalesef :S
4 ref gelmiş. Hiçbirisi tıklamamış/tıklayamamış. Bende iş yerinde hiçbir sıkıntı yoktu, sıkıntı var diyen arkadaşlar çoktu ama. Akşam eve gidince ben de giremedim siteye. DNS ile ilgili olabilir.