Reklam Verme Kampanyası

Başlatan FilmsizKalma, 24 Aralık 2013, 14:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Bloggera bunu yapmak istiyorum.

bekeli

Diğer konuda sormuştum. Burada da sorayım.

Blogger'dan korkarak reklam vermektense yüksek trafiği kaldırabilecek (Örneğin Neobux + Probux trafiği) server öneriniz var mı?
Toprağım bir yer önerdi. Bikaç öneri daha gelse de uygun olanından alsak. Blogu sağlam bir yere taşısak güzel olacak.
Bu işte tecrübeli arkadaşlardan PM bekliyorum..
Şimdiden gelecek cevaplara teşekkür ederim ;)

hakanatik01

Tolgaya danışabilirsin yada bilge hocaya bekeli özellikle bilge hocanın uzun zamandır comluydu sanırım

gelirkapisi. com

bekeli

Ya aslında blogları aylardır kullanıyorum, bir problem olmadı şimdiye kadar.
Yine de insan endişeleniyor.

Coulers79

Alıntı yapılan: zopasızkal
Bloggera bunu yapmak istiyorum.
Yok daha neler. ninja Tolga'nın milyon hitlik bloğu vardı EMC'de sanırım. Varsa sorun adımı verin yeter ya. Google yokken coulers vardı.   8)

FilmsizKalma

Benimkide 600e dayanmisti bugün

ElisaMcCline

Bende değil arkadaşlar.
Ben sadece öneride bulundum. Farklı konularda bildiğim, deneyenlerden olumlu feedback aldığım bir yerdi.
Tolga da Bilge de şu anda aynı yeri kullanıyor. bildiğim kadarıyla memnunlar. Ama ikisi bir arada bir deneyim yaşadılar mı bilmiyorum.
Açıkçası ben denk gelmedim.

Ama bir süre daha beklerseniz, (max 1 ay) düzgün geri dönüş bilgileri gelecek ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 09 Ocak 2014, 22:24:38

Yok daha neler. ninja Tolga'nın milyon hitlik bloğu vardı EMC'de sanırım. Varsa sorun adımı verin yeter ya. Google yokken coulers vardı.   8)

O blogger daydı ;)

bekeli

Pm ile bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Bendeki bloglar aylardır açık olduğu için riskinin az olduğu kanaatine vardık. Bu nedenle şimdilik blogger'la devam ediyorum.
İnş. sıkıntı olmaz.

@FilmsizKalma, blogger'a konu ile ilgili ulaşabildin mi? Cevap olarak ne dediler ???

tolgacan86

Geçmiş olsun gökhan.

Benim 2 milyon + üzerindeki hiti olan blogum bloggerdaydı.. Sıkıntı yaşamadım o konuda ama daha önceki sene 2 blogum kapanmıştı.. Şu anda bilge hocayla aynı yerden uygun fiyata aldık serverı, henüz test etme şansım olmadı, önümüzdeki süreçte göreceğiz durumu..