SilksBux ( Stats ) İstatistikleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 30 Aralık 2013, 17:18:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

" Forumda da siteden hoşlanmadığını belirtenler oldu" :) kimki onlar :P :D hala hoşlanmıyom ama :D

edit:Tırnaklar "quote" anlamında he :D  (zopa) (dns)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Ocak 2014, 04:24:07
" Forumda da siteden hoşlanmadığını belirtenler oldu" :) kimki onlar :P :D hala hoşlanmıyom ama :D

Ahanda biri geldi bile :D
iyi insan :D

hakanatik01

Ben max. 90 gün süre verdim hocam ondan sonra olursa scam olucak dedim bu siteye o zmana kadar kazanan kazanır bence :) gerekçeli kararımı da belirttim yahu :P gerekçe belirtmeyenler kimlerse onlarda belirtsin :P  :D 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Ocak 2014, 04:31:40
Ben max. 90 gün süre verdim hocam ondan sonra olursa scam olucak dedim bu siteye o zmana kadar kazanan kazanır bence :) gerekçeli kararımı da belirttim yahu :P gerekçe belirtmeyenler kimlerse onlarda belirtsin :P  :D 

La olm, max 90 gün içine 3 gün de girmiyor mu :D
Süpermiş hee :D
Cidden hatırlamıyorun hee :) Malezya tarafında Bahar aylarında deprem/tsunami falan mı bekliyosun :D

Ben bilmem 90 gün 10 gün 150 gün... Kolu çektim :) Kız mı papaz mı, kız mı Papaz mı :g Dönüyor şu anda :)

Aslında şimdi seninle de yazı/tura atılırmış,
90gün ve altı senin, 91 gün ve üstü benim diye ama millet de birşey biliyorum da söylüyorum sanacak :P :D

hakanatik01

kabul :P site bana tutacak gibi gelmedi nedense 90'gün demem de  büyük ödemeleri başlayacak ya o yüzden dedim hocam yoksa ne hali varsa görsün sitenin :P  90 gün sonra refsiz standartlara ödemeleri başlaycak admin abimin :P Hep başımıza gelen olmazsa tabiki 3,99$ olursun min ödeme 6$ olur gibi ,bknz naidbux :P :) yatmadan sizede zahmet temizleyin konuyu iş çıkardık artık :P burası istatistik konusu gidin bunları konusunda yazın demediniz madem :P :D (dnsz) (dnsz)
site hakkında ben :P

ElisaMcCline

Siteyle ilgili konuşuyoruz, her site için her arkadaşımızın görüşü önemli :)
Silmem o yüzden :)

Hatta karikatir de cuk oturmuş :)
Bizi bu hale sokan adminler utansın :P

O yüzden ben saldım çayıra... Arada bir böyle bodoslama dalmak iyidir :)
Sen dalma ben dalmayayım, e kim review yapacak bu sitelerde , hep eloğlu mu :D

hakanatik01

sicher den alıntı yapcam da bulmak zor olucak o yüzden "Tamam"  (gyk) scam olmazsa bunları görmeyek diye dedim aslında hocam silelim silelim ben öyle birşey demedim derim en azından olmadı Süleyman Demirel'den alıntı yapıp "dün dündür bugün bugündür" derim :P :D  :P   iyikide geyiği bıraktım ama he içine çekiyorsunuz :P

ElisaMcCline

Seneye 2014 yılının en iyi (dnsz) anketi de var, kalsın bence kalsın :))

hakanatik01

Size ödeme geldi ben 85 güne çektim scam süresini :P :D Rus bu admin nerden çıktı diyecektim ki noofferbux'ın adminiymiş daha önce ,orası scam'a gitmiş ama nedendir bilmem daha önce umarım bu kez tutar ama 85 gün iyidir :P :D