Zapbux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ballondor, 30 Aralık 2013, 17:57:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Gecmis olsun mtoy76.  Ya site yuzunden neden birakasin PTC yi  (d). Ben zap ve fuse de bazen reklamlarin yarisini evden, diger yarisinida ya cepten ya da ofisteki pc den izliyorum suana kadar banlanma olmadi.  :X

mtoy76

Alıntı yapılan: universitely76 - 08 Mart 2014, 14:05:02
Düşündüğün gibi olabilir, senin mail adreslerinle yeni üyelik açılmaya çalışıldıysa banlanmış olabilirsin.. ancak bildiğim kadarıyla zaten aynı mail adresiyle kayıt almaması gerekir scriptin.. Bu mail ile zaten bir üyelik var diyerek üyeliği tamamlamıyor..

Acaba senin Paypal/payza/neteller/egopay mail adresini bilen ve bunu kendi hesabında kullanan bir başka kullanıcı olabilir mi ???

Adminin cevabı bunu anlatıyor.. :y

Daha önce nerdbux tada öyle oldu sisteme kayıtlı email adreslerini değiştridiler ben değiştirdim birileri değiştirdi derken sonradan düzelmişti. Sonrada banlandım. Şimdi zapbux ta tam düzene sokmuştum. Haftafa 30-35$ çekip kar edecektim. Bu olay başıma geldi. Admine anlatamıyorum. Paypaldan dispute açsam sanal para diye davayı kaybediyorsun. Bıktım ha bire para kaybetmekten.

6il9in

Ödeme talebimi yanlışlıkla paypala istedim..  (d) Dalgınlığıma geldi. Artık 12 Saat sonra Kanıt Paylaşırım..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mtoy76 - 08 Mart 2014, 17:37:33
Daha önce nerdbux tada öyle oldu sisteme kayıtlı email adreslerini değiştridiler ben değiştirdim birileri değiştirdi derken sonradan düzelmişti. Sonrada banlandım. Şimdi zapbux ta tam düzene sokmuştum. Haftafa 30-35$ çekip kar edecektim. Bu olay başıma geldi. Admine anlatamıyorum. Paypaldan dispute açsam sanal para diye davayı kaybediyorsun. Bıktım ha bire para kaybetmekten.

Geçmiş olsun Mtoy :(

Ofisd IP sini kullanan başka bir kullanıcı olabilir mi, senden görüp heves etmiş vs.
Ya da,
Bazı siteler önemsiyor, bazıları ise dikkate almıyor ama;
Farklı mail adresleri de olsa, aynı PP-PZ gibi ortak ödeme işlemci kullandığın başka bir hesap var mı ?
Mail adresleri farklı da olsa, bazı siteler bunun peşine düşüyor.

Bunlardan biri de Probux. Aktif olan hesaplarda, farklı mail adresi de olsa, ortak ödeme işlemci istemiyor.

mtoy76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Mart 2014, 23:07:23
Geçmiş olsun Mtoy :(

Ofisd IP sini kullanan başka bir kullanıcı olabilir mi, senden görüp heves etmiş vs.
Ya da,
Bazı siteler önemsiyor, bazıları ise dikkate almıyor ama;
Farklı mail adresleri de olsa, aynı PP-PZ gibi ortak ödeme işlemci kullandığın başka bir hesap var mı ?
Mail adresleri farklı da olsa, bazı siteler bunun peşine düşüyor.

Bunlardan biri de Probux. Aktif olan hesaplarda, farklı mail adresi de olsa, ortak ödeme işlemci istemiyor.

Tekbir hesabım var. ofis dede tek kişiyim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mtoy76 - 08 Mart 2014, 23:22:06
Tekbir hesabım var. ofis dede tek kişiyim.

Ödeme işlemci konusu da aynı ise ticket' ın peşini bırakma, ya da net bir açıklama iste bakalım ne cevap verecekler ...

6il9in

5. Ödememiz ve 3 Saatte Geldi. [spoiler] Neden mi; Çünkü Paypal olarak istendi..  (zopa)[/spoiler]

Yatırım çıktığı için artık arka plandaki şu kadar yatırdık net şu kadar çektik demiyorum..  :D

ElisaMcCline Hocam Hayırlı olsun Ödememiz.

bekeli