Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

1,33$ anket..
ilk soru kadın 45-54 yaş aralığındayım dedim veee atıldım  (eht)

nukhet

Ben yaşımı hakan hoca yaşında gösterdim, biraz ilerledim ama anket türkiye için değilmiş seçenekler arasında türkiye yoktu, türkmenistan dedim atıldım :)

hakanatik01

Samplicio 1,63$
[spoiler] Yazıcılar ile ilgii bir anket;

Şu anki çalışma durumunuz nedir?
  Yapmanız, ya da, aşağıdaki sektörlerde herhangi birinde evde herkes çalışır? şaşırtmalı sormuşlar burayı dikkat edin diper v.s. demöeyin evden hangi sektörlerde çalışılabilir anlamı var :P  ben bunları seçtim devam ediyor.
  Muhasebe /Ticari Elektronik /İnternet /Pazar Araştırması /

2014 Türkiye Yazıcı Kullanım Anketi
  Türkiye
   2. Yaşınız? (Sadece bir seçeneği işaretleyin)
   18 ve üzeri
    3. Şu anda neyle meşgulsünüz? (Sadece bir seçeneği işaretleyin)
Tam zamanlı çalışma
4. Siz ya da hanenizde birisi aşağıdaki alanlarda çalışıyor mu? (Geçerli tüm seçenekleri işaretleyin)
Yukarıdakilerden hiçbiri[/spoiler]

gerisi kolay gibi bol şanslar bende devam edem :) Atılırsam yada şaşırtmalı soruya denk gelirsem yazmya çalışırım ;

Edit:
[spoiler]Toplam 40 soruymuş yazıcı markası olarakta Hp seçtim kartuşlarıyla ilgili falan sorular sordu orjinali övdüm orjinal olmayanı yerin dibine soktum :D
sonuç
Congratulations!
You have successfully completed that survey.
Thank you for your participation! :PP[/spoiler]
144.76.XX.XX  Ip'ye sahip ziyaretçi in aşağıya cevaplar için (gyk) :D 

sopcastsports

Çıksaydı yapardım, çıkmadı bende  (sns)

hakanatik01

yeni daha 30dk önce gelmiş dediğine göre bazen gecikmeli gelebiliyor gelir umarım :)

Calyente

Yazıcı olarak Lexmark'ı işaretlemeyin atıyor.... :m :m

hakanatik01

:D Eee yazdık ya oraya benim bitirdiğim şekilde neden onu seçmediniz ki yahu ,ah ule şu forumda yazdıklarımı PM atmasam okuyan yok    :'(  :))

Elektronick

hp seçtigim halde orjinale yöneldigim halde attı  (d) şansa bak yav

Calyente

omar33

Arkadaş ben ankete bile bağlanamadım.Tıkladım sayfanın ortasında birşey dönüp durdu.1 dk sonra bir baktım tarayıcı kilitlendi  (sinir).Bekledim bir süre baktım yapacak birşey yok  kapattım tarayıcıyı >:(  Böyle bir durum olduğunda  ankete tekrar girme gibi bir şansımız olmalı...