Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halibo

hp yazdım hem orjinal hem yan sanayi kullandığımı yazdım, yan sanayiden aldığım ürünün kalitesini detaylı detaylı sordular, anketin en uzun kısmı yan sanayi sorgusu oldu

omar33

clixsense 0,85 offer var  8dk
doğum tarihi 1984
cinsiyet erkek
yıllık toplam gelir 15000-30000
üniversite mezunu
18 ile 24 arası tv izledim
ana haber ntv--spor haberleri ntvsporda dedim attı.Haber izlemek suç olmuş ülkede  :'(

hakanatik01

Tabletlerle ilgili anket var kıs sürdü 1,33$ toluna anketiymiş Yapacaklara bol şanslar benim cevaplar bunlar sizlerde olurmu bilemem;

[spoiler]Elektronik
İzmir/Yukarıdakilerin hiçbiri /

Tablet : Tablet , temel bilgi girişi için bir dokunmatik ekran içeren ve tek bir bireysel kullanıcıya ait olacak şekilde özel kullanım için tasarlanan bir taşınabilir kişisel bilgisayardır.

Erkek/30/    6,701 - 7,500 TL

İlk aklıma gelen markalar ( ne kadar çok yzarsam o kadar sorar dedim ondan 3te bıraktım :P )
Asus/Samsung/Casper

Lütfen, listedeki Tablet markaları arasından daha önce gördüğünüz / duyduğunuz tüm markaları seçin.
   Piranha
   Asus
   LENOVO
       Casper
   Apple
   Samsung

Daha önce görmüş / duymuş olduğunuz markalar arasından, Piranha, Asus, LENOVO, Casper, Apple ve Samsung en çok hani markayı tercih edersiniz?
Apple

Lütfen, listedeki Tablet ürünleri (modelleri) arasından daha önce gördüklerinizin / duyduklarınızın tümünü seçin.
Samsung Galaxy Note (10.1, Pro)
   Apple iPad (Mini, Air)
   Amazon Kindle fire
   Google Nexus (7.2, 10)
   LG G Pad 8.3
   Asus Memopad
   Samsung Tab S (10.5, 8.4)
   Samsung Tab (10.1, 8.0, 7.0)

Lütfen, daha önce görmüş / duymuş olduğunuz tüm Tablet ürünleri (modelleri) arasından, en çok tercih ettiğiniz Tablet ürününü (modelini) seçin.
Apple iPad (Mini, Air)

0'ın 'kesinlikle tavsiye etmem' yanıtına ve 10'un 'kesinlikle tavsiye ederim' yanıtına karşılık geldiği, 1'den 10'a kadar bir ölçek kullanarak, her bir markayı bir meslektaşınıza veya arkadaşınıza tavsiye etme ihtimalinizi belirtir misiniz?
Apple 10 gerisi 7-8 arasında

Her bir marka için, her bir özelliği markalarla bağdaştırıp bağdaştırmadığınızı öğrenmek istiyoruz. Her seferinde tek bir markayı değerlendirin ve ilgili markayla bağdaştırdığınız özelliğe karşılık gelen kutuya `x` harfi yerleştirerek sütunları sırayla doldurun.
2 üç soru böyle seçenekli gidiyor istediğimizi seçbiliyoruz

Burada Tablet markalarının nasıl duyulduğu ve görüldüğü hakkında bir liste verilmiştir. Lütfen, listeyi gözden geçirin ve son birkaç yıl içerisinde Tablet markalarını hangi medya kanallarında gördüğünüzü veya duyduğunuzu belirtin.
Marka ile ilgili konuşmalar
   Mağaza/Satış Noktası
   Dijital kanallar
   Kitle iletişim araçları

Şu anda hangi Tablet markalarına sahipsiniz? Lütfen, şu anda sahip olduğunuz tüm markaları belirtin.
   Apple
   Samsung
Son olarak hangi Tablet markasını satın aldığınızı söyleyebilir misiniz?
Samsung

En son satın aldığınız Tabletten bir önce satın aldığınız Tablet markasını söyleyebilir misiniz? Şu anda bu cihaza sahip olup olmamanız önemli değildir.
Apple

Sahip olduğunuz Apple ve Samsung Tablet ile ilgili ürün deneyiminizi dikkate aldığınızda, markanın diğer elektronik ürün kategorilerinde de ürünlerinin bulunması halinde aynı markanın diğer elektronik ürünlerini satın almayı düşünme ihtimaliniz nedir? '1'in 'kesinlikle satın almayı düşünmem' yanıtına ve 7'nin 'kesinlikle satın almayı düşünürüm' yanıtına karşılık geldiği 1'den 7'ye kadar bir ölçek kullanarak puanlandırın.
TÜm sorulara 7 verdim

En son satın aldığınız Tablet Bilgisayarınızı nereden satın aldığınızı söyleyebilir misiniz?
   Elektronik ürünler satan zincir mağazalar (Teknosa, MediaMarkt, Vatan, Bimeks gibi)

Bir Tablet satın alacak olsaydınız, aşağıdaki faktörlerden hangilerinin sizin için önemli olacağını öğrenmek istiyoruz. Lütfen, Tablet satın alırken sizin için en önemli olacak üç özelliği sıralayın.
Dizayn /Güç özellikleri  fiyat hariç herşeyi seçin derim :P :D   

Congratulations!
You have successfully completed that survey.
Thank you for your participation![/spoiler]

hakanatik01

Anket günü sanırım bugün :)
1,40lık samplicious anketi vardı hani işte çalışıyorsunz dedi diğer dedim attı ondan
diğeri 0,90lık[spoiler] kahve anketiydi yaş falan bişi sormadı ne iş yapıyorsunuz dediğinde ofis dedim aldı [/spoiler]tamamladım bol şanslar;

ikose

3 anket geldi 3 ünede girdim ama atıldım
emekliyim dedim atıldım
zurih sigorta dedim atıldım

kahve için anketmiiiii  (prt)
günde en az 2 kere bana niye göndermemişlerki  :m

hakanatik01

opinion 0,85
Anketle Ilgili Bilgileriniz
Ortalama süre: 25 dakika
sıkıcı bir anket :)
[spoiler]
Kaç yaşındasınız?
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz veya evinizdeki kişilerden biri aşağıdaki sektörlerden birinde çalışıyor mu? Lütfen uygun yanıtları seçin.
Yukarıdakilerden hiçbiri
Bir sürücü belgeniz var mı?
evet
Bir otomobiliniz var mı?
Evet, özel bir araç
Şimdiki otomobilim benim...
ikinci otomobilim
Son 12 ay içerisinde önceden satın alınan otomobil için aşağıdaki yedek parçalardan birini satın aldınız mı?
   Bujiler
   Amortisör
   Fren balataları
   Cam sileceği lastikleri
   Otomobil aküsü
Otomobiller ve otomobil aküleri konusundaki anketimize katıldığınız için çok teşekkür ederiz.
İlk olarak otomobil konusunda genel görüşlerinize dair bazı bilgiler edinmek istiyoruz.
Burada bir otomobil sahibinin aracı ile ilgili tutumunu açıklayan bazı ifadeler vardır. Aşağıda yer alan ifadeye ne kadar katıldığınızı açıklamak için lütfen 1 ve 5 arasındaki rakamları kullanın. "1" hiç katılmadığınız , "5" tamamen katıldığınız anlamındadır. Aradaki rakamlarla kararınızı kademelendirebilirsiniz.
Hepsine 2
Aşağıda otomobil konusuna (örneğin marka, araba donanımı, onarım, çalışma şekli v.s.) yönelik, bazı bilgi alanları bulacaksınız. Lütfen her alanı, her bir alana yönelik ne kadar bilgi sahibi olduğunuza göre değerlendirin, bu arada "1" hiç bilginiz yok, "5" ise çok iyi biliyorsunuz anlamındadır.
hepsine 4
Ayrıca her bir alana, ne kadar ilgi duyduğunuzu değerlendirmenizi sizden rica ediyoruz. Bu arada "1" hiç ilgi duymuyorsunuz "5" ise çok ilgi duyuyorsunuz anlamındadır.

Ailenizde kaç adet araç mevcut? Sadece özel olarak kullanılan otomobilleri kast ediyoruz, firma araçlarını değil.
2

Lütfen sadece en sık sürüş yaptığınız veya korunmasına ve bakımına çalıştığınız aracı düşünün. Lütfen aşağıdaki tüm soruların, bu araca yönelik olduğunu da dikkate alın.
Lütfen otomobilin markasını seçiniz!
Audi A6
Lütfen aracın hangi yakıtı kullandığını belirtin! Birden çok türü seçebilirsiniz!
Benzin
Lütfen otomobilin gücünü seçiniz!
171 - 180 BG
Lütfen otomobilin donanımını belirtiniz (çoklu seçim)!
Lütfen otomobilin donanımını belirtiniz (çoklu seçim)!
   Park kaloriferi
   Eğlence sistemi
   Navigasyon sistemi
   Koltuk ısıtması
   Start/Stop fonksiyonu
   Otomatik şanzıman
   Mobil telefon veya mobil bir cihaz için Bluetooth bağlantısı
Lütfen otomobilin trafiğe ilk çıkış tarihini belirtiniz!
2012
Otomobili yeni mi 2. el mı aldınız?
Yeni
Otomobiliniz ne zaman alındı?
2012
Otomobilinizin ödemesi nasıl yapıldı?
   Peşinatlı otomobil kredisi
Bir sonraki otomobili ne zaman almayı planlıyorsunuz?
2020
Otomobili asıl ne için kullanıyorsunuz? Lütfen üçten fazla cevap seçmeyiniz.
Otomobil kullanmaktan keyif almak
Yukarıda sözü edilen otomobilin onarımı gerektiğinde, evinizde asıl kararı kim verir?
Ben
Bireysel olarak her yıl otomobiliniz ile kaç kilometre seyahat ediyorsunuz?
35.001-40.000 km
Lütfen otomobilinizi satın aldığınız zamanı hatırlayın. Otomobilinizi satın alırken hangi durumdaydınız?
Otomobilimin yerine başka bir otomobil aldım

Akü aklıma gelenler
EAS,Varta,Mutlu,inci,Bosch,Energizer
Sonrasında Muıtlu aküden devam ettim

Aşağıdaki bölümde otomobilinizin bakımı ve onarımı ve bu bağlamda önemli olan konular ele alınmıştır.
Diye devam ediyorsunuz kolay gele :)

Yorum istedi yaptım :D
Biraz uzun bir anketti konusu hakkında emin oamdım otombil anketimi akü anketimi yoksa kullandığım telfonmudur anlaşılmadı tam olarak ayrı ayrı olsaydı daha iyi olrdu bu haliyle uzun ve sıkıcı bir anket izlenimi var. :)
[/spoiler]

Elektronick

şu saate 5 $ lık 15 dk lık yazıcı anketi geldi hp dedim orjinale gittigm halde attı kafayı sıyırıcam bu aralar anket tamamlayamıyorum nedense beni atıyor  (sinir)

ikose

C.sensede gözükmeyen ancak mailme gelen otomobiller ve aküler hakkında anket
0,85$
[spoiler]evli - marmara - 45 yaş - emekli
aracım var - akü markası = inci ve mutlu dedim devam etti..[/spoiler]

hakanatik01

samplicous 0,70
MetLife,aviva,garanti hakkinda anket ;
[spoiler]DİKKATT !sona doğru medeni durumu falan sorduğunda böyle bir şaşırtma sorusu çıktı bilginize;

Bu soru digerlerinden biraz farkli. Çogu kisi anketlerimizdeki sorulari dikkatlice okuyup yanit verse de, bazi kisiler bunu yapmiyor. Bu soruyu dikkatlice okudugunuzu dogrulamak için, lütfen asagidaki listeden üçüncü yaniti seçin.Bende 3 dedi sizde 5 der belki dikkatli olun :P

Uluslararasi ve yerel sirketlerle ilgili düsüncelerinizi bizimle paylasin.
E/1986/Üniversite/
Asagidaki gelir kategorilerinden hangisi vergiler çikarilmadan önce 2013 eve ait toplam gelirinizi en iyi sekilde gösterir?
100.000 TL - 149.999 TL arasi
Bugünlerde haberlerde pek çok farkli konu var. Lütfen ulusal is dünyasi konularini ne kadar yakindan takip ettiginizi 1 - 7 arasi puanlayarak belirtin, 1 "hiç", 7 "çok yakindan" anlamina gelir.
5
Lütfen ulusal is dünyasi konulari hakkinda ne kadar bilgi sahibi oldugunuzu 1 - 7 arasi puanlayarak belirtin, 1 "hiç", 7 "çok bilgi sahibiyim" anlamina gelir.
5
Asagidakilerden hangisini geçen yil içerisinde yaptiniz? Lütfen uygun olanlarin tümünü seçin.
10'dan fazla kisiye konusma yaptim
Bir kulüp veya organizasyonda görev aldim
Kar amaci gütmeyen veya sivil toplum kurulusuna üye oldum
Yerel, ulusal veya devletle ilgili konularda çevrimiçi bir foruma veya sohbet odasina katildim

Genel olarak küresel veya çok uluslu sirketleri düsündügünüzde, su anda yasadiginiz ülkede faaliyet gösteren büyük çok uluslu sirketlerin ününü nasil degerlendirirsiniz? Emin degilseniz, lütfen algilariniza veya düsüncelerinize göre yanitlayin.
5
Yerel veya bölgesel sirketleri hakkinda ne düsünüyorsunuz? Su anda yasadiginiz ülkede faaliyet gösteren yerel isletmelerin veya sirketlerin genel ününü nasil degerlendirirsiniz? Emin degilseniz, lütfen algilariniza veya düsüncelerinize göre yanitlayin.
5
Bazen farkli ülkelerdeki sirketler farkli özelliklere veya kültürlere sahip olabilir. Lütfen merkezi asagidaki ülkelerin her birinde olmasi halinde bir sirket hakkinda daha çok olumlu veya daha az olumlu düsüncenizi belirtin.
diye devam ediyor :)genelde 5 ve 6 seçtim geçtim  anket biranda ilerliyor durum çubuğunda ilerlemeyecek gibi bir etki yaratıyor ama :P  Congrulations bana umarım sizlere de olur :)
[/spoiler]

hakanatik01

Bişi deneyek birisi de anket gelmeyen buna tıklayabilirmi hatamı verecek yoksa ankete alacak mı merak ettim :)
[spoiler]http://www.samplicio.us/router/RelevantID.aspx?RSID=39bbf46a-bb5a-4120-b2a6-ef0a3dc56c31&SSID=ac283daf-3ad2-4952-b438-a2920a690be2&BaseURL=&RVid=2E442D62-0DE5-4C76-85CD-7AAF2FF7C719&isNew=True&Score=2&Country=TR&OldId=0&OldIDDate=1/1/0001%2012:00:00%20AM&GeoIP=1&CIDFlag=0&TIDFlag=0&ScreenoutFlag=0&ScreenoutDate=1/1/0001%2012:00:00%20AM&CompleteFlag=0&CompleteDate=1/1/0001%2012:00:00%20AM&TotalCompletes=0&DataPoints=&RunTime=&Weight_Total=5&Threshold=220&ClientIP=IPADRESİNİZİYAZINIZ&RVIDHash=e4de360d8cfbf5db796f2f6c4cad9c647a2b75a2301bf8e47fd08c2329a908d8&RVIDHash1=81b2a41d718eb12f4d3d61343e169524cc1613e5860a5817fa013d7060224238&RVIDHash2=58e06691faecbe01fb2e8ea0429aa75ff3b809a59cb32de2bffcabcaac181355&Domain=TURKSAT.COM.TR&FraudProfileScore=0&FPF1=0&FPF2=0&FPF3=0&FPF4=0&FPF5=0&FPF6=0&isMobile=0&ridToken=afa61dd5-e60c-42ff-9c90-0843c58bc2c9[/spoiler]