Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calyente

Az önce bir anket yakaladım. [SSI Surveys (Router Survey)] (7 DK.) $0.85

[spoiler]Yaş:23

Medeni durum: Evli

En yüksek eğitim durumu: Lisans/Doktora[/spoiler]

Konusu neydi anlamadım çeşitli sporcuların fotoğraflarını vermiş tanıyıp tanımadığınızı soruyordu :D

hakanatik01

İlginçmiş zaten aynıysa anketimiz resimler gösterip bunları tanıyormusun falan diyor :) nadal,Federer,ronaldo,arda,alonso,gasol falan çıktı bende :) hepsinide biliyordum 2 dakika falan sürdü 0,85 güzel para :P :D
[spoiler]Erkek/24/evl/Yüksek Okul / Üniversite
Bu Kişinin kim olduğunu biliyor musunuz?
resimler göstedi:)
Bu Kişinin kim olduğunu biliyor musunuz? diyerekten
resimler gösterip soruyor değşikmiş:D
¿Bu Rafa Nadal, genel olarak hangi sayıyla değerlendirirsiniz?[/spoiler]

Coulers79

Bekar 33 dedim Arda'ya 7, Ronaldo'ya 10 verdim.  (hp)

hakanatik01

şunuda belirtek offer uyarısı gözükmüyordu bende kendiniz girip SSI'ya bakın haftada bir orada 0,85lik anket oluyor gibi :) arda'ya 7 verip anketi tamammladıysan ben bu ankete dahada katılmam :P

Coulers79

Uyarıların çoğu gözükmüyor zaten. 7 iyidir onu bulamayan var. 10'u da ilk defa veriyorum.  :)

lacrymosa

anket için uyarayım dedim , maşallah herkes tetikteymiş  :))

anketin 7 dakika dediğine bakmayın 2 dakika sürmedi..kısa günün karı  (yvr)

Elektronick

bize verdikleri paramı arkadaşlar ben saglam vpn ile hollandadan baglandım 8 $ lık anket çıkardılar yani bir anket cliksense ödeme alıyorsunuz varın düşünün gerisini bize 4. sınıf ülke muamelesi yapıyorlar bu ptc siteleri yabancılar için bulunmaz bir nimet bence :)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: Elektronick - 24 Nisan 2014, 02:14:17
bize verdikleri paramı arkadaşlar ben saglam vpn ile hollandadan baglandım 8 $ lık anket çıkardılar yani bir anket cliksense ödeme alıyorsunuz varın düşünün gerisini bize 4. sınıf ülke muamelesi yapıyorlar bu ptc siteleri yabancılar için bulunmaz bir nimet bence :)

Neden öyle diye soruldugunda da adamların verdigi cevap ise " Demografik Reklamcılık" oluyor. Bizde yedik.  :g Fakat bazı reklam  şirketleri daha açık bir şekilde  Vietnam Çin gibi ülkelerin yanına Turkiye yi de ekliyorlar. Ve de bu ülkelerden gelen trafikleri kabul etmiyoruz diyede not düşüyorlar. Kılıf çok. (hydr)

Edit: Acaba AB ye girersek bize de 8 $'lık anketler cıkarmı  (hp)  :P  (gyk)

hakanatik01

Derin konulara mı giriyonuz :P Ben adamların tarafındayım belirteyim reklam veren olsam/olsanız siz ler napardınız ki ? :D hani öyle çok geliştik ettik aman aman bir ülkede değiliz kendimizi ne küçük görelim nede olduğumuzdan büyük görelim diyenlerdenim :) Reklam ve anket işini düşünürseniz adamlar ürünlerinin tanıtımını ve satışını gerçekleştirmek istiyorlar bu tarz konularda bizim toplumun büyük çoğunluğu için geçersiz kalıyor doğal olarak.Kaliteli değil ucuz seven bir toplumuz..
Reklam veren kriterlerinide göz önüne almak gerek ,yaşam standartı ve kalitesi ,gelir düzeyi gibi çeşitli faktörleride işe katmamız gerekir;
Ki bizlerde aslında bunu yapıyoruz değilmi reklam veren durumunda olduğumuzda öncelikle kaliteli ref aranıyor gidip neoda 100$ reklam veriyoruz ama gidipte diğer buxhost sitelerinde 15$-20$ reklam vermeyi pahalı buluyoruz aynı mantık burdada var neo,clixsense ve probux 1.sınıf diğerleri 3.sınıf ptc :P :D

Hollanda deyip geçtiğimiz küçük ülkeninde global düzeyde kaç şirketi var ülkemizin kaç şirketi bankalarımızı bile ele geçirdiler. , bunlarda tabi anket vereni etkiler alım gücü yüksek olan ülkelerde araştırma yapmaları daha doğal nede olsa adamlar ürün satacaklar Çin (aşacak ama bunlar zamanla bir zamanlar caponlar gibi olucaklar :P ishikawamıydı neydi ismi aklıma gelmedi  onun metodunu uyguluyor bu adamlar :D ) ,vietnam v.s zaten birşey üreten değil taklit eden ülkelerdir aynı bizim ve gelişmekte olan ülkeler gibi ; Sene olmuş 2014 kendi arabamız bile üretmiyoruz kendi uçağımız diyoruz tüm parçalar dışardan geliyor uydu atıyormuşuz güya baksen :) marmaray yapıyoruz güya,parayı verirsen yaparlar tabiki :P hal böyle olunca onlara çıkan reklam ve anketleri beklemekte mantıklı gelmiyor açıkcası :) sonuçta alım gücü ve kaliteli yaşam standartı önceliklidir bu tarz işlerde ; Geçen okumuştum Superbowl finalinde reklam veriyor adamlar dudaklarım uçuklamadı değil 30sn 4milyon dolardan ,15-20dk reklam verseler bizim Digiturkun superlige ödediği parayı bulacaklar nerdese adamlar :P :D O yüzden iş AB'de değil kendini geliştirmekte,Kaliteli ürün üretip Marka olabilmekte ,hazıra konmamakta birazda yoksa eşeğe altın semer vur gene eşek değil mi :P (yvr) gari :D

Coulers79

O değilde sağlam yollarla ödemeleri 10'a katlarsak ben PTC'yi bırakmam.