Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Canberk3

Alıntı yapılan: ikose - 04 Temmuz 2014, 17:47:21
1,33$ - toluna anketi..
Alışveriş üzerine ( Parfüm + deterjan + yumuşatıcı kokuları üzerine )
hepsini aldığımı ve kullandığımı, hergün 1 kez çamaşır yıkadığımı, yıkarken yumuşatıcı mutlaka kullandığımı belirttim

tamamlandı   (ok)  (p)

Anketi bulamadım sitede modum. Tam olarak nerede acaba ya da bana mı gelmedi  :D

ikose

Alıntı yapılan: Canberk3 - 04 Temmuz 2014, 19:03:19
Anketi bulamadım sitede modum. Tam olarak nerede acaba ya da bana mı gelmedi  :D
sanırım size gelmedi, çünki bayanlara yönelik bir anket gibi geldi..

http://www.clixsense.com/en/Offers  bölümünde.. uyarısıda vardı zaten..

Canberk3

Alıntı yapılan: ikose - 04 Temmuz 2014, 19:50:03
sanırım size gelmedi, çünki bayanlara yönelik bir anket gibi geldi..

http://www.clixsense.com/en/Offers  bölümünde.. uyarısıda vardı zaten..

teşekkürler modum anladım  (hp)

aydyar13

Beni 4 dolarlığa almadı.  :'( Tolunada da anket miydi, profil oluşturmamıydı neydi bi ton seçenek vardı anlamadım habire eksik buldu sıkıldım kapadım. Ben ödeme limitini göremeyecem sanırım  :)

ikose

Alıntı yapılan: aydyar13 - 04 Temmuz 2014, 20:37:47
Beni 4 dolarlığa almadı.  :'( Tolunada da anket miydi, profil oluşturmamıydı neydi bi ton seçenek vardı anlamadım habire eksik buldu sıkıldım kapadım. Ben ödeme limitini göremeyecem sanırım  :)
benide almadı ama profili 1 kerede doldurmak zorunda değilsin ben 3 postada anca bitirdim. ekrandan çıkarken No ya basma yeter bırak orda dursun..

Coulers79

Opinion World'da otomobil anketi var.  Arabanızı nasıl aldınıza 2.el dedim atıldım.

hakanatik01

Teşekkürler Coulers hocam :) 

ikose

omar33

Clixoffers ev-kira ile ilgili anket var 0,85.Girdiğim bilgiler yaş 30 ,gelir 2000 evli, ailesiyle yaşıyor, ege bölgesi,posta kodu 35160 şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Calyente

OpinionWorld (Router Survey) (8 DK.) $0.85 *Bankalar ve Tüketici kredileri hakkında araştırma*

[spoiler]Bölge: Marmara/İstanbul, evli,yaş 24,bir çocuk var,tam zamanlı çalışan[/spoiler] hatırladıklarım bunlar :)