Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Kasım 2014, 09:15:51
Token Ads'de hafta sonu anketi var, girişte son 6 ayda ne aldınız sorusuna diz üstü bilgisayar dedim.
Toro'da da 1 tane video vardı günlük offer tamam.

bu anketler neden ben işteyken geliyor  (zopa)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

dejavultraslan

opinion world 0,85$ ve tokenAds SSI 0,38$ anketler mevcut.
yalnız 0,85lik ankette %44te takıldı kaldı,sigorta ile ilgili anket,anketten atmıyor fakat takılı kalıyor,ne girdiysem kabul etmedi.sıkıldım kapattım,bilginize!
[spoiler]0,38lik anket haftasonu ile ilgili,tamamlandı :y[/spoiler]

MSG

Alıntı yapılan: dejavultraslan - 25 Kasım 2014, 15:05:40
opinion world 0,85$ ve tokenAds SSI 0,38$ anketler mevcut.
yalnız 0,85lik ankette %44te takıldı kaldı,sigorta ile ilgili anket,anketten atmıyor fakat takılı kalıyor,ne girdiysem kabul etmedi.sıkıldım kapattım,bilginize!
[spoiler]0,38lik anket haftasonu ile ilgili,tamamlandı :y[/spoiler]

Yalnız değilsin. :/

hakanatik01

Opinion world 0,85 bereket versin bol şanslar Şimdi gelmiş kısa sürdü :)
[spoiler]Anketle Ilgili Bilgileriniz
Ortalama süre: 5 dakika
Erkek/30/Ege
Bir ilişkisi var ve beraber yaşıyor
18 yaşın altında olan ve sizinle birlikte yaşayan bir çocuğun ebeveyni misiniz/ hamisi misiniz?
Evet, öyleyim

Aşağıdaki sorular, hafta sonları boş vakitlerinizde ne yaptığınızla ilgilidir. Hafta sonları genellikle çalışıyorsanız, lütfen hafta içi çalışmadığınızda sahip olduğunuz diğer uygun vakitleri düşünün.

Genel olarak, hafta sonlarını geçirme şekliniz sizi ne kadar tatmin ediyor?
Biraz tatmin ediyor
  Genel olarak, ne sıklıkla hafta sonunuzun keyfini çıkardığınızı hissediyorsunuz?
  Sıklıkla
   Aşağıdaki miktarlardan HANGİSİ hafta sonları yaptığınız şeyler için ortalama bir ayda harcadığınız ve sonunda pişman olduğunuz/ israf olarak değerlendirdiğiniz miktara EN YAKIN olandır? (Eğer ortalama bir ayda, hafta sonları yaptığınız şeyler için sonunda pişman olduğunuz HERHANGİ bir miktar harcamadığınızı düşünüyorsanız, lütfen ilk seçeneği seçin)
   175 TL
    Yine hafta sonları harcamaktan pişman olduğunuz veya harcamayı israf olarak değerlendirdiğiniz HERHANGİ bir miktar parayı düşünürseniz...
   Paket yaptırıp aldığınız kahveler
Film kiralama (örn. DVD, internet üzerinden akış vb.)
Paket yaptırıp aldığınız yiyecekler
Yine hafta sonlarını düşündüğünüzde...

Hatırlatmak amacıyla; eğer hafta sonları genellikle çalışıyorsanız, lütfen hafta içi çalışmadığınızda sahip olduğunuz diğer uygun vakitleri düşünün.
Ayda birden daha az
Aşağıdaki seçeneklerden HANGİSİ hafta sonları genellikle yataktan kalktığınız zamana EN YAKIN olandır?
10.00
  Genellikle ne sıklıkla arkadaşlarınıza/ ailenize/ iş arkadaşlarınıza hafta sonu yaptıklarınızı anlatırken abartırsınız (yani yaptıklarınızdan daha fazlasını yapmış veya daha ilginç şeyler yapmış olduğunuzu söylersiniz)?
  Bazen
   Az önce, arkadaşlarınıza/ ailenize/ iş arkadaşlarınıza hafta sonu yaptıklarınızı anlatırken abarttığınızı söylediniz...
   Diğerlerinin yaptıklarına ayak uydurabilmek
Kendimi neşelendirmek
Kendimi daha çekici/ cazip göstermek
Sevgilinizle/eşinizle hafta sonunda ne yapacağınız ile ilgili ne sıklıkla tartışırsınız?
Ayda birden az
  Hanenizde beraber yaşadığınız ve hafta sonlarını genellikle beraber geçirdiğiniz kişileri düşündüğünüzde...
  Eşim/ erkek arkadaşım
  Ev arkadaş(lar)ım
   Genellikle hafta sonlarınızı önceden planlar mısınız yoksa ne yapacağınıza o gün mü karar verirsiniz?
   Bazen önceden planlarım
    Genellikle yılda kaç kez "hafta sonu kaçamağı" yaparsınız (yani hafta sonu tatile çıkarsınız, arkadaşlarınızı ziyaret edersiniz veya başka bir şekilde dinlenmek için uzaklara gidersiniz)?
   Yılda 6-10 kez
    Aşağıdakilerden HANGİSİ bir "hafta sonu kaçamağında" toplamda harcayacağınızı düşündüğünüz MAKSİMUM miktara (ör. ulaşım, konaklama, yiyecek vb.) en yakın olandır? ( Lütfen en yakın olan seçeneği seçin)
    350 TL
     Genel anlamda romantik ilişkileri düşündüğünüzde...
     Bir ilişkiyi ateşleyebilir/ başlatabilir
Bir ilişkiyi mahvedebilir
Bir ilişkiye yeniden canlılık gelmesini sağlayabilir
Bir ilişkiyi kurtarabilir
Sıradaki soruda, hafta sonları vaktinizi nasıl geçirdiğiniz ile ilgili fikir sahibi olmak istiyoruz. Aşağıda insanların hafta sonları yapabilecekleri veya yapmayacakları bazı etkinlikler var. Tipik/ ortalama bir hafta sonunda bu etkinliklerden her birine ne kadar vakit ayırdığınızı düşünmenizi istiyoruz.
Tv 2 saat dedim rastgele seçiliyor işte :)
  Genel olarak, ayda kaç hafta sonunu tamamen evde geçiriyorsunuz? (Lütfen en uygun seçeneği seçin)
  Ayda bir kez
  Congratulations!
You have successfully completed that survey.
Thank you for your participation!
[/spoiler]

hakanatik01

1,33lük anket gelmiş ;
[spoiler]Bu cevapları beğenmeyip Attı beni bol şanslar; :)
1,33 toluna anketi;
Araştırma Konusu: seyahat
Uzunluk: 40 Zabıtname (Tahminen)
Araştırma Numarası: 1297713-TR
seyahat
Ilerleme: 0%
Nerede yaşıyorsunuz?
İstanbul
Bu ankete katılmayı kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Görüşleriniz bizim için önemlidir ve yanıtlarınız kesinlikle gizli tutulacaktır.
ilgisayarın sesini açınız, bundan sonra başlayınız-başlatmak için başlama düğmesiyi tıklayınız.
Sesi dinleyiniz, bundan sonra doğru olan hayvanlara sesler seçiniz
Köpek geldi bende;
Gizlilik Anlaşması
Evet Kabul;
Q2. Cinsiyetiniz nedir?
Erkek/    30-34 yaş/    İstanbul[/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Kasım 2014, 00:59:40
1,33lük anket gelmiş ;
[spoiler]Bu cevapları beğenmeyip Attı beni bol şanslar; :)
1,33 toluna anketi;
Araştırma Konusu: seyahat
Uzunluk: 40 Zabıtname (Tahminen)
Araştırma Numarası: 1297713-TR
seyahat
Ilerleme: 0%
Nerede yaşıyorsunuz?
İstanbul
Bu ankete katılmayı kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Görüşleriniz bizim için önemlidir ve yanıtlarınız kesinlikle gizli tutulacaktır.
ilgisayarın sesini açınız, bundan sonra başlayınız-başlatmak için başlama düğmesiyi tıklayınız.
Sesi dinleyiniz, bundan sonra doğru olan hayvanlara sesler seçiniz
Köpek geldi bende;
Gizlilik Anlaşması
Evet Kabul;
Q2. Cinsiyetiniz nedir?
Erkek/    30-34 yaş/    İstanbul[/spoiler]

2 gündür duruyor o anket.. 40dk diyor yaa... (d)

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Kasım 2014, 01:17:43
2 gündür duruyor o anket.. 40dk diyor yaa... (d)

39. dakikada da atıyormuş. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Size bişi oldu bugün yahu :D Korkmaya başladım her konuda geyik yapar oldunuz :P İyisiniz dimi ? Ehteyarlıktan değildir bunlar dimi ? :PP :D (gyk)
Ayden çok eğlendim iyi güldüm kavga yapacaktım onu bile yarına erteledim :P İyi forumlar cümleten :)

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Kasım 2014, 01:30:49
Size bişi oldu bugün yahu :D Korkmaya başladım her konuda geyik yapar oldunuz :P İyisiniz dimi ? Ehteyarlıktan değildir bunlar dimi ? :PP :D (gyk)
Ayden çok eğlendim iyi güldüm kavga yapacaktım onu bile yarına erteledim :P İyi forumlar cümleten :)

Valla yaaa.. Bende kendimden korkmaya başladım. :D

Hadi bana iyi uykular. Size kavgasız iyi nöbetler. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Opinion world 0,85$'lik anket dün %44'de paralara takılmıştı. Forumdanda yardımla 1nciye 750,  2nciye 250, 3ncüye 450, 4ncüye 350 dedim geçti.