Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

0,85

[spoiler]20dk diyor
erkek 25-29
Hangisi şu anda yaşadığınız yeri en iyi tanımlamaktadır?
Metropol
Lütfen şu anda yaşadığınız şehri seçin:
İzmir
yıllık gelir 76-114

Halen aşağıdaki cihazlardan hangilerine sahipsiniz ya da hangilerine kişisel kullanım için düzenli ve kolay şekilde erişebiliyorsunuz?
Akıllı telefon (tam internet kapasitelerine sahip ve 3. taraf uygulamalarının kurulumuna hazır)
Cep telefonu (temel internet kapasitelerine sahip)
Masaüstü bilgisayar
Dizüstü bilgisayar
Düz ekran televizyon (dijital)
CRT veya "tüplü" televizyon (analog)
Oyun sistemi - konsol
Oyun sistemi - taşınabilir oynatıcı

Aşağıdaki cihazlardan hangilerine şahsen sahipsiniz?
Akıllı telefon (tam İnternet kapasitelerine sahip ve 3. taraf uygulamalarının kurulumuna hazır)
Masaüstü bilgisayar
Dizüstü bilgisayar

Aşağıdaki özelliklerden hangisi akıllı telefonunuzu daha belirgin olarak tanımlıyor? Lütfen uygun olanların tümünü işaretleyin.
Akıllı telefon ya da ekstra büyük boyutlu (5 inçten/130 mm büyük ekran) "phablet"
Apple işletim sistemi
Android işletim sistemi

Sahip olduğunuz cihazları düşünerek, lütfen  - evde ya da ev dışında - internete girmek için her bir cihazda genel olarak kullandığınız çeşitli internet kaynaklarını seçin. Uygun olanların tümünü işaretleyin.
rastgele seçtim

Biraz önce aşağıdaki cihazlara sahip olduğunuzu ya da bunlara erişebildiğinizi belirttiniz. Şimdi, varsa, hangilerini işle ilgili veya diğer profesyonel faaliyetler için kullandığınızı öğrenmek istiyoruz.
  Akıllı telefon (tam internet kapasitelerine sahip ve 3. taraf uygulamalarının kurulumuna hazır)
Masaüstü bilgisayar
Dizüstü bilgisaya

Her cihazı ne sıklıkta işle ilgili faaliyetler için kullanıyorsunuz?
Hepsine hergün dedim;

Geçen ay içinde aşağıdaki faaliyetlerden hangilerini gerçekleştirdiniz? Her faaliyet için kullandığınız cihazların tümünü seçin.
rastgele seçtim

Dijital faaliyetlerinizi düşünerek, geçen ay içinde aşağıdaki faaliyetlerden hangilerini gerçekleştirdiniz? Her aktivite için kullandığınız cihazların tümünü seçin.
rastgele seçtim

Diye devam ediyor ekstra birşey olursa yazarım :)
[/spoiler]

hakanatik01

[Samplicio.us]    Samplicio.us    N/A   2m 45s ago   
$1.17

[spoiler]Hangi yaş aralığında bulunuyorsunuz:
35 - 44
Lütfen cinsiyetinizi seçin.

Erkek
Günlük bankacılık etkinliklerinize ilişkin olarak ilk sırada tercih ettiğiniz bankanın adını yazın.
garanti
Aşağıdaki ürünleri kullanma olanağına sahip olduğunuz bankanın adını yazın?
Cari Hesap/Mevduat Hesabı ve Ödeme (Örn. bankamatik kartı, online ödeme, çek ödemesi, çek/nakit mevduatı vs içerir)    
Kredi Kartı (Örn. charge kart ve hazır kart)    
Kredi (Örn. öğrenci kredisi, kişisel kredi ve oto kredisi)    
İpotek (Örn. konut kredisi, ters ipotek ve teminatı ev üzerindeki varlık olan konut kredisi)
Sırası ile
Garanti iş Vakıf finans bank dedim :)

Diye gidiyor;

Congratulations!
You have successfully completed that survey.
Thank you for your participation![/spoiler]

bir anket daha var;
[OpinionWorld]    OpinionWorld    12 min   2h 33m ago   
$0.85

[OpinionWorld]    OpinionWorld   210061   12 min   2h 33m ago   
$0.85
[spoiler]
30/Erkek/Ege

Lütfen aşağıdaki alanlarla ne kadar ilgilendiğinizi belirtin. Lütfen "Çok ilgileniyorum", "İlgileniyorum", "Az ilgileniyorum" veya "Hiç ilgilenmiyorum" seçeneklerinden hangisinin sizin için uygun olduğunu belirtin.
hepsine İlgileniyorum",

Lütfen aşağıdaki film etkinlikleri ile ne kadar ilgilendiğinizi belirtin. Lütfen yanıtlarınızı 1="Hiç ilgilenmiyorum" ve 5="Çok ilgileniyorum" ölçeğine göre belirtin. Etkinliği bilmiyorsanız, lütfen belirtin.
4
Lütfen aşağıdaki müzik etkinlikleri / festivalleri ile ne kadar ilgilendiğinizi belirtin. Lütfen yanıtlarınızı 1="Hiç ilgilenmiyorum" ve 5="Çok ilgileniyorum" ölçeğine göre belirtin. Etkinliği bilmiyorsanız, lütfen belirtin.
4
Lütfen her bir spor dalı ile ne kadar ilgili olduğunuzu belirtin. Bu sporla ilgili etkinliklere katılma, etkinlikleri televizyondan, radyodan izleme veya gazete ya da dergiler aracılığıyla takip etme konusunda birini seçin - 'Çok ilgileniyorum', 'İlgileniyorum', 'Az ilgileniyorum' ya da 'Hiç ilgilenmiyorum'.
4
diye gidiyor;

Özellikle futbola sponsor olan herhangi bir firma veya marka yazın.
gazprom,ford,Playstattion,Castrol,Hyundai,continental

Özellikle golfe sponsor olan herhangi bir firma veya marka yazın.
Turkish airlines
Özellikle ragbiye sponsor olan herhangi bir firma veya marka yazın.
Aviva
O2

Özellikle tenise sponsor olan herhangi bir firma veya marka yazın.
HSBC
Rolex
Heineken

Lütfen aşağıdaki spor etkinlikleri ile ne kadar ilgilendiğinizi belirtin. Lütfen yanıtlarınızı 1="Hiç ilgilenmiyorum" ve 5="Çok ilgileniyorum" ölçeğine göre belirtin. Etkinliği bilmiyorsanız, lütfen belirtin.
4
Sponsorluk konusundan anketin ilk bölümlerinde bahsedilmişti. Şimdi lütfen sponsorluk ve futbol karşılaşmalarını düşünün. UEFA Şampiyonlar Ligine sponsor olan hangi şirketleri veya markaları gördüğünüzü hatırlıyorsunuz?
gazprom
sony

Diye gidiyor;[/spoiler]

Bol şanslar;

dejavultraslan

şu gfk monitoru hala kullanan arkadaşlar: tl.com.tr'nin reklamlarında gezinirken arçelik sitesi geldi,gfk hemen arçelik sayfasında satın almak istediğiniz ürün hakkındamı falan filan diye anket çıkarttı  *) her anket için ekstra para ödeyeceklerine göre günde bikaç defa beyazeşya sitelerine girsek parayı kırarmıyız acaba  -:))

edit: denedim olmadı  (sinir)

dejavultraslan

0,85$ opinionworld anketi var [spoiler]swissotel ile ilgili[/spoiler]

Elektronick

Alıntı yapılan: dejavultraslan - 14 Aralık 2014, 22:46:50
şu gfk monitoru hala kullanan arkadaşlar: tl.com.tr'nin reklamlarında gezinirken arçelik sitesi geldi,gfk hemen arçelik sayfasında satın almak istediğiniz ürün hakkındamı falan filan diye anket çıkarttı  *) her anket için ekstra para ödeyeceklerine göre günde bikaç defa beyazeşya sitelerine girsek parayı kırarmıyız acaba  -:))

edit: denedim olmadı  (sinir)
ha bire buzdolabı anketi yolluyor kafayı sıyıracagım  (zopa)

dejavultraslan

offerdan kurduğumuz gfk monitor uygulamasının ilk anketi için 2€ ödeme geldi  ($$)
[spoiler][/spoiler]

Elektronick

Alıntı yapılan: dejavultraslan - 16 Aralık 2014, 23:08:45
offerdan kurduğumuz gfk monitor uygulamasının ilk anketi için 2€ ödeme geldi  ($$)
[spoiler][/spoiler]
hayırlı olsun dejavultraslan banada ödeme geldi ihşallah ilk ve son ödeme degildir  :DD

omar33

Ben de aldım ödemeyi alan herkes güle güle harcar umarım.Ayrıca ben 2 euroluk anketten sonra kaldırmıştım uygulamayı acaba şimdi kursam diğer anketler de gelir mi ?

Not: Tekrar kurdum ve arçelik sitesine girdim hemen birkaç tane anket geldi.Galiba ilkinde %100 e kadar gittim.Diğerlerinde % 90 larda falan teşekkür ettiler...

Ve son olarak 0.85 opinion world anket

hangisaatte tv izlediniz öğle ve akşam saatlerini seçtim

küçük ağa saat 8 de

spor programıydı galiba saat 9  kanalı hatırlayamadım

SUPERMAN DONUYOR  KANAL 7'de 22.45

sonrasında fiat ducato reklamı ile ilgili sorular soruyorlar

hatırladığım cevaplardan birisi adamlar şarkı söylüyor diye bir  seçenek işaretlemiştim.Siz isterseniz reklam videosunu izleyip öyle yapın anketi.Yalnız adamlar  ducato reklamından sonra wolkwagen ile ilgili sorulara döndü sakın şaşırmayın.Bol kazançlar... :lol:

Coulers79

10 yaşında çocuk var diyerek opinion world'de 0.85'lik 2 anket yaptım.

dejavultraslan

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Aralık 2014, 14:17:44
10 yaşında çocuk var diyerek opinion world'de 0.85'lik 2 anket yaptım.
bende belli bir noktada takıldı ve her zamanki gibi refresh yapınca attı  (sinir)