Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

memo87

Bu programın reklam arasında yayınlanan reklamda, geceleyin şehrin sokaklarında araba sürülürken duyulan ses neydi?

Seyircilerin alkışları ve tezahüratları
   Kaplanların ve diğer vahşi kedilerin yüksek sesle kükremesi
   Alarm çalmadan önce saatin tik takları
   Dramatik klasik müzik performansı

Bu sorunun cevabını bilen var mı :) Garip bi soru olabilir ama ankette soruyor :)

hakanatik01

Çoklu seçim varsa B ve Dyi sallardım :P

memo87

Yok hocam çoklu değil. Araba reklamı sanırım, 4 tane seçenek var işte ama bu reklamı hiç hatırlamıyorum :/

Şu dün gece saat kaçta ne izlediniz anketlerinden ama fena kıstırdı cevap veremiyorum bu soruya :)

hakanatik01

Çok beklersende süre doldu demesin ? Bende hatırlamıyorum aklıma gelen tek reklam vardı karlı kurtlar falan koşuyor arabanın peşinde ama işte acaba lastik reklamımıydı o :D

memo87

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mart 2015, 15:19:55
Çok beklersende süre doldu demesin ? Bende hatırlamıyorum aklıma gelen tek reklam vardı karlı kurtlar falan koşuyor arabanın peşinde ama işte acaba lastik reklamımıydı o :D

Hocam atladım o aşamaları şimdi de şu soruyu sordu hiç bilmiyorum bunlar ne ya :)

Bu programın reklam arasında yayınlanan reklamda, beyaz arka planda farklı modeller görünürken ve hareketli müzik çalarken otomobil üreticisi hakkında söylenen şey nedir?

Garantiyle satın aldığınız her arabayı korur
   Ücretsiz araç bakımıyla tasarruf etmenizi sağlar
   Yeni aracınıza ultra lüks özellikler ekler
   Eski aracınızı takas etmeniz karşılığında indirim fırsatı sunar

memo87

Anketi tamamladım yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler  :thumbup:

Şimdi girerken 1982, kadın, istanbul, dün sabah 8 den gece 24 de kadar olan bütün saatlerde TV izledim seçtim.

Ne izlediniz sorusuna :

20:45 Şeref meselesi
22:00 %100 Futbol
00:00 NTV de haber

Sonra ki sorular ve cevapları şöyle yaptım :

***Bu programın reklam arasında yayınlanan reklamda, geceleyin şehrin sokaklarında araba sürülürken duyulan ses neydi?

Seyircilerin alkışları ve tezahüratları
Kaplanların ve diğer vahşi kedilerin yüksek sesle kükremesi
Alarm çalmadan önce saatin tik takları
CEVAP:Dramatik klasik müzik performansı

Diğer Soru:

Hangi araç?

Ford Mondeo
Fiat Linea
Renault Latitude
CEVAP: Volkswagen Passat

Diğer soru:

Bu programın reklam arasında yayınlanan reklamda, beyaz arka planda farklı modeller görünürken ve hareketli müzik çalarken otomobil üreticisi hakkında söylenen şey nedir?

Garantiyle satın aldığınız her arabayı korur
CEVAP:Ücretsiz araç bakımıyla tasarruf etmenizi sağlar
Yeni aracınıza ultra lüks özellikler ekler
Eski aracınızı takas etmeniz karşılığında indirim fırsatı sunar

Bunları geçince artık atma tehlikesi geçiyor sanırım (emin değilim) ve herkesin cevaplaabileceği sorular çıkyor ;)

hakanatik01

4$ anket (samplicious )varmış bende olmadı neyseki ilk sorudan gidiyor iyi oluyor sona gelip "kota doldu" demesinde :P

Aşağıdaki kategorilerden hangisi, kurumunuzun birincil sektörünü en iyi tanımlar?
Bilişim Teknolojisi/IT
We're Sorry!
Unfortunately you did not qualify for that survey.

Bol şanslar.

memo87

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mart 2015, 23:56:39
4$ anket (samplicious )varmış bende olmadı neyseki ilk sorudan gidiyor iyi oluyor sona gelip "kota doldu" demesinde :P

Aşağıdaki kategorilerden hangisi, kurumunuzun birincil sektörünü en iyi tanımlar?
Bilişim Teknolojisi/IT
We're Sorry!

Bol şanslar.

ben de tam onu seçiyodum :)

başka bişey sallıyım bari :)

osibios

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mart 2015, 23:56:39

Bilişim Teknolojisi/IT
We're Sorry!

Bol şanslar.
Anladığım kadarıyla mantık şöyle işliyor

- Araban varmı?
cevap : Yok
"sorry"
:m

genelde anketler ilgi alanlarına göre devam etiği için işlerine yaramayan bir cevapta anket bitiyor (hp)

aydyar13

Ya bana soru bile gelmiyor bayadır :D