Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

memo87

iletişi/bilişim dedim bi sayfa açıldı. Ankete başla dedi, start dedim veeeeeeeee :)

404 NOT FOUND  :)

Coulers79

Cint'de 0.50$'lık anket var.

aydyar13

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Mart 2015, 19:48:07
Cint'de 0.50$'lık anket var.

Tamamladım. Pek atacak gibi durmuyor ama %94 lerde ilk sorduğu sorulardan birine benzer var tuzak olabilir o :D

paragelsinde

illisionist

bana da geldi, hepsinden de attı daha girmeden  :'(
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

0,93 samplicous sallayınca kısa sürüyor ama sıkıcı uzun bir anket gibiydi :D

[spoiler]75-80.000$
ege bölgesi
Alışveriş deneyimleriniz hakkında bu ankete katılmak üzere zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Öncelikle sizi daha iyi tanımak isteriz.(tanışalım bakalım :P)

Siz ya da herhangi bir yakın akrabanız aşağıdaki endüstrilerden birinde çalışıyor musunuz?
Yukarıdakilerin hiçbiri
Cinsiyetiniz nedir...
Erkek
Kaç yaşındasınız?     
25 - 34
Hangi bölgede yaşıyorsunuz?
Ege Bölgesi
Hane geliriniz aşağıdaki aralıklardan hangisine düşüyor?
67000 TRY ya da üstü
Ne sıklıkta bir araba, motosiklet ya da kamyon kullanıyorsunuz?
Her gün
En fazla ne tür bir araç kullanıyorsunuz?
Araba
Profesyonel olarak mı araba kullanıyorsunuz (ör., taksi şoförü, özel şoför, kamyon şoförü, motor sporları)?
Hayır
Mağaza içi alışveriş deneyiminizi düşündüğünüzde aşağıdakilerin her biri ne kadar önemli?
7-8 arasında salladım
Aşağıdakilerin her biri için, bunları aşağıdaki kişilerden aldığınız taktirde sizi ne kadar mutlu edeceklerini lütfen belirtin
para
Ne mutlu ne de mutsuz
Gülümseme
Biraz mutlu
Övgü
Ne mutlu ne de mutsuz
Hediye
Biraz mutlu
Gününüz hakkında sorular
Biraz mutlu
Bir Ödül
Biraz mutlu
Lütfen aşağıdakilerin her biri için bir mağazayı ziyaret ettiğinizde perakende alışveriş deneyiminizin bir parçası olmasını isteyip istemediğinizi belirtin
Hepsine Evet
Şimdi de, aşağıdakilerin her birinin sizin için ne kadar rahatsız edici olduğunu belirtmenizi istiyorum.
Hepsine Çok rahatsız olmuş
Aşağıda listelenmiş zamanlardan hangisinde bir perakende mağazasında en iyi müşteri hizmeti almayı beklediğinizi bize belirtin lütfen.
Hafta sonu
Ve şimdi aşağıda listelenmiş zamanlardan hangisinde bir perakende mağazasında en kötü müşteri hizmeti almayı beklediğinizi bize belirtin lütfen.
Hafta için akşam geç saatler
En kötü müşteri hizmetini hafta için akşam geç saatler için beklediğinizi belirttiniz. Bu nedenle böyle bir dönemde bir mağazayı ziyaret etmekten kaçınır mıydınız?
Evet
Ve şimdi bir mağazadan bir şeyi aşağıdaki nedenlerden dolayı almamaya karar verip vermediğinizi belirtmenizi istiyorum.
Mağaza personeli bir ürün hakkında sorulara cevap veremedi
Sıra çok uzundu/Ödeme yapmak için kabul edilemeyecek kadar uzun bekledim   
Ve şimdi bir mağazadan aşağıdaki nedenlerden herhangi biri yüzünden herhangi bir şey satın alıp almadığınızı belirtir misiniz, lütfen.
Ürünler hakkında sorular sorduğumda mağaza personeli bilgi sahibiydi
Mağaza personeli bana karşı yardımseverdi
Mağaza personelinin ürün önerisi
Ziyaret ettiğiniz mağazaları düşündüğünüzde, aşağıdaki durumlar sizin için ne kadar moral bozucu olurdu?
tümüne Çok moral bozucu
Aşağıdakilerden hangisini bir benzin istasyonundan alabileceğinizi düşünüyorsunuz?
Kişisel bakım ürünleri (ör., şampuan, duş jeli vb.)
Gazete/dergiler
Kartlar (Mutlu Yıllar/Nice Yıllara/vb.)

Bir saatten uzun süren bir yolculukta araba kullandığınızda aşağıdakilerin her biri için ne sıklıkta duruyorsunuz?
Hepsine Genellikle
Bir saatten uzun süren bir yolculukta bu şeyleri yapabilmek için daha sık durabilmeyi ister miydiniz?
Hepsine Evet
Bir saatten uzun süren bir yolculukta araba kullanırken aşağıdakilerin her biri için arabayı durdurmadan ne kadar süre gidebilirsiniz?
hepsine   6-15 dakika
Her bireyin aşağıdaki şeyi yapmada ne kadar yeterli olabileceğini düşünüyorsunuz lütfen belirtin?
Hepsine Biraz güvenli Her biri için 8 tane tık var yahu :PP
Durumlar: Araba için yol tarifi vermek
Durumlar: İhtiyaçlarınız için doğru bir ürünü önermek
Durumlar: Motor yağını kontrol etmek
Durumlar: Ön camı yıkamak
Durumlar: Arabam için doğru benzini ve yağı tavsiye etmek
Durumlar: Arabama benzin doldurmak
Durumlar: İyi bir fincan kahve yapmak
Durumlar: Harika bir sandviç yapmak
Durumlar: Wi-Fi bağlantısı için bana yardım etmesi
Durumlar: Banyoyu temizlemek
Durumlar: Önemli tarihleri/tatilleri hediyeyi ile işaretlemek
Durumlar: İçinde yaşanılan topluluğa katkıda bulunmak
Durumlar: Kötü bir günümde kendimi iyi hissettirmesi

Personel aşağıdakilerden her birini yaptığında kendinizi mağazada ne kadar hoş karşılanmış hissetmenizi sağlıyor lütfen belirtin
hepsine  Çok iyi karşılama
Gün içinde aşağıdaki durumlarda güvende hissetmeniz sizin için ne kadar önemlidir?
hepsine Biraz önemli
Akşam saatlerinde aşağıdaki durumlarda güvende hissetmeniz sizin için ne kadar önemlidir?
hepsine Biraz önemli
Son olarak, bir benzin istasyonunda memnun kaldığınız sizi şaşırtan bir hizmet deneyimine hiç sahip oldunuz mu?
Evet
Sizi şaşırtan bu memnun edici deneyimden kısaca bahseder misiniz lütfen?
Çay/kahve kek ikramı :P

Congratulations!
You have successfully completed that survey.
Thank you for your participation!
         [/spoiler]

aydyar13

1.5 luk samplicous vardı her zamanki gibi attı.

Project Management demeyin.

abcb

Coulers79

Hiçbir sektörde çalışmıyorum, holdingim var, arabam yok ama sen 3 tane var say. :PP Ha aslında maaşım da yok ama para bende. ($$)
Bazen işsizlik araştırmalarını buradan mı yapıyorlar acaba deyip gerçekleri yazınca atılıyorum. (hydr) Bu ne yaman çelişki böyle. :))

Coulers79

Opinion World uçak seyahati ile ilgili anket var. Bir yurt dışı yaptım geldim. :g