zapGrup

Başlatan universitely76, 16 Ocak 2014, 10:48:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Az çok güncel durumumu bildiğiniz için, ben pek üstüme alınmadım aslında.

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Nisan 2014, 17:19:18
Az çok güncel durumumu bildiğiniz için, ben pek üstüme alınmadım aslında.

:))

Bende alınmadım.. Abcb modumamı devretsek napsak..  :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: bilqin - 13 Nisan 2014, 17:25:37
:))

Bende alınmadım.. Abcb modumamı devretsek napsak..  :D

+1 :y :))

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

Olmadı oylama yaparız abcb modum 3 oy ile adayımız..  :D

Varmı başka aday.. veya aday acıklaması..  ???

hakanatik01

Grub dışındanda olsam  görüşümü yazarım kambersiz düğün olmaz :P :D
Bilqin niye yapmıyor ki hazır bexbux'ıda gitti :P Sicher'in bence biraz daha tecrübe kazanması lazım yanlış anlamaz umarım bu dediğimide hani probuxtaki yazısını istinaden diyorum  zaten elinde 3-4'golden hesabıda var onlarıda yönetmesi gerek ;)
Alıntı yapılan: sicher - 06 Nisan 2014, 01:27:47
2014/04/01 - 299 RR  -> 250 tık -> 0.83 AVG -> gelir: ----$ net kazanç: ----$ Kar dır Herhalde :) ( Golden)
Sıralı 10 adayım :D

1-bilqin
2-ikose
3-abcb
4-sicher
5- ballondor
6-bilalyuzugullu
7-volkanaydinli 
8-ElisaMcCline
9-ptconur
10-gilraen76

ElisaMcCline

O listede, kendi yatırımları olan arkadaşlar da var.
Ne yapacaklar, terk mi etsinler yatırımlarını :)

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Nisan 2014, 18:45:01
Grub dışındanda olsam  görüşümü yazarım kambersiz düğün olmaz :P :D
Bilqin niye yapmıyor ki hazır bexbux'ıda gitti :P Sicher'in bence biraz daha tecrübe kazanması lazım yanlış anlamaz umarım bu dediğimide hani probuxtaki yazısını istinaden diyorum  zaten elinde 3-4'golden hesabıda var onlarıda yönetmesi gerek ;)Sıralı 10 adayım :D

1-bilqin
2-ikose
3-abcb
4-sicher
5- ballondor
6-bilalyuzugullu
7-volkanaydinli 
8-ElisaMcCline
9-ptconur
10-gilraen76

(zopa)  :D Hakan benimde 3 tanecik golden hesabım var. (d)  Farklı ipten işyerinden tıklarım. ama cumartesi pazar tıklamam.. :D

Kabul edenler varsa sıkıntı değil..

hakanatik01

Evet önemli olan gruptur bireysel düşünmemek lazım :P listedeki herkesin 3-4 golden hesabı va r biliyorum zaten canım  meşguliyetleride göz önüne aldım biraz senin hazır bexbux'ın gidince kendini boşlukta hissetme diye daha geçen yeni bir sitemi bulsam diye söyleniyordun hazır:P :D
yoksa listedeki herkes yapar bu görevi de işte meşguliyetleriniz de önemli şimdik aklıma geldi mesela ikose ustamda olmaz oda 1 alt sıraya kaysın netinde problem oluyordu sanırım onunda :) ya sen olmalısın ya abcb bence 2 isim istiyorsanız :P :D

bilalyuzugullu

ben alfabetaceta modumu tek geçiyorum bu işe :D  en hızlı tıklanıp biten sitelerden biri :y

reklam izleme zorunluluğu var ama, yüklenme bekleme derdi yok ;) standart 8 reklam bile 5 sn lik :y gözleri kırpıştırana kadar bitiveriyor :D