Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Bu blogla probuxta falan reklam veriyordunuz değil mi? Yine kapanmadan iyi dayandı bence  :))

abcb

Hayırlı  olsun Bekeli, bloğun zaten gayet güzeldi ya da bizimde gözümüz alışmış  :g iyi olmuş böyle yaptığın  :)

bekeli

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 28 Mart 2014, 13:57:00
Bu blogla probuxta falan reklam veriyordunuz değil mi? Yine kapanmadan iyi dayandı bence  :))

Probux, Neobux, clixsense, vb. sitelerden toplamda 4 milyona yakın hit aldı iki blog.
Ama yine de kapanır endişesi insanı tedirgin ediyor.
18 Şubat'tan beridir de reklam vermiyorum :D (Tarih tanıdık geldi di mi :D Ojooo'nun bana ödeme yapmayı bıraktığı gün :P)

hamzakursad

Alıntı yapılan: bekeli - 28 Mart 2014, 13:59:20
Probux, Neobux, clixsense, vb. sitelerden toplamda 4 milyona yakın hit aldı iki blog.
Ama yine de kapanır endişesi insanı tedirgin ediyor.
18 Şubat'tan beridir de reklam vermiyorum :D (Tarih tanıdık geldi di mi :D Ojooo'nun bana ödeme yapmayı bıraktığı gün :P)

Valla napacaz bu ödemeleri bilemedim bende :D Benimkide 19 Ocak :) Günde 1$ 1$ yollasalar şimdiye ödemişlerdi valla  :))

hakanatik01

Özel bişi yapmayacaksan ama gereksiz masrafa girmişin bence :P :) 

Flying Madman

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Mart 2014, 14:10:15
Özel bişi yapmayacaksan ama gereksiz masrafa girmişin bence :P :) 

Özel derken :P

Blogger kapatır endişesi tek neden. Başka bir sebebi yok.
Slot felan satmayı düşünmüyorum. Bu işi forumumuzda kaliteli bir şekilde yapan arkadaşlarımız var yeterince.
Blogger Neo reklamında kapatsa zaten çok daha fazla para boşa giderdi. Bu açıdan gereksiz bir masraf olduğunu düşünmüyorum ;)

hakanatik01

Özel derken hani ne bilem böyle bloggerın izin vermediği bazı konularda bizleri çok kısıtladığı tarzda birşeyler   işte ne bileyim mesela temalarından sıkılmışsındır ,meşhur template monster temalarını eklemek v.s. gibi bir sürü şey beya :P :D 4milyon hit kapanmadıysa kapanmazdı artık o riske gireydin :P :D (para senden çıkmayınca   ne rahat söyleniyor bu cümle :D

enderege

Hayırlı olsun bekeli. :)

Bol DR ve kazançlar...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Mart 2014, 14:16:40
Özel derken hani ne bilem böyle bloggerın izin vermediği bazı konularda bizleri çok kısıtladığı tarzda birşeyler   işte ne bileyim mesela temalarından sıkılmışsındır ,meşhur template monster temalarını eklemek v.s. gibi bir sürü şey beya :P :D 4milyon hit kapanmadıysa kapanmazdı artık o riske gireydin :P :D (para senden çıkmayınca   ne rahat söyleniyor bu cümle :D

Haklısın.
Ama ya kapanırsa endişesi kötü bir durum.
Sinek de küçük ama yemeğe düştüğünde mide bulandırır misali :P