openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 22 Ekim 2011, 15:01:51
Evet hocam sayfa yenileyince reklamlar tıklanmamış gibi oluyor sanırım bir hata var ama neyse 100 tık sınırına ulaşırız  ;) :D
UUps, nasıl kalkacak ki bu site bunun altından... ??? Hmmmm yatırım bekleyebilir artık :D

by arada short ad var bir tane ona tıklamayın arkadaşlar benim gibi :D
8 reklama onlar da dahil :D
ikinci turda 3 tane standart yani 0,01 lik reklam tıklayabildim :D
Tüh :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Ekim 2011, 15:04:36
Alıntı yapılan: yingyang16 - 22 Ekim 2011, 15:01:51
Evet hocam sayfa yenileyince reklamlar tıklanmamış gibi oluyor sanırım bir hata var ama neyse 100 tık sınırına ulaşırız  ;) :D
UUps, nasıl kalkacak ki bu site bunun altından... ??? Hmmmm yatırım bekleyebilir artık :D

by arada short ad var bir tane ona tıklamayın arkadaşlar benim gibi :D
8 reklama onlar da dahil :D
ikinci turda 3 tane standart yani 0,01 lik reklam tıklayabildim :D
Tüh :D

:D :D

Biraz geç bir uyarı oldu benim için  :D Ben o hataya düştüm  ;D SHORT bölümündeki reklama bugün  tıkladım dün gece de tıkladım  :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 22 Ekim 2011, 15:09:43
:D :D

Biraz geç bir uyarı oldu benim için  :D Ben o hataya düştüm  ;D SHORT bölümündeki reklama bugün  tıkladım dün gece de tıkladım  :P
Ehehe, neyse bundan sonra dikkat ederiz :D Ve henüz tıklamayanlar vardır sanırım...
Tabiii hmm şu da var..
Acama hepsini tıklamadan gelmiyor mu reklamlar :D
Neyse görüp öğreneceğiz :D

yingyang16

Siz iyisiniz hocam burdan uyarı yapabildik :D benim 2 direk refim var ikiside 5 reklam tıklamış ve büyük ihtimal hatta kesin  :D Shot bölümündeki reklama tıkladılar ;D ;D ve 5 reklam tıklayabildiklerini düşündüler  :D

ElisaMcCline

Yaa iyi de reklamlar gelmiyor ki hemen zaten.. ben de öyle sandım şahsen.. 8 yazıyor ama 4 tıklayabilmiştim o yüzden tanıtımda bile 4 yazdım ben :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Ekim 2011, 15:31:34
Yaa iyi de reklamlar gelmiyor ki hemen zaten.. ben de öyle sandım şahsen.. 8 yazıyor ama 4 tıklayabilmiştim o yüzden tanıtımda bile 4 yazdım ben :D

Hahaha yine reklamlar açık ama 8 reklam sınırı var  :P tıklanmıyor artık :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 22 Ekim 2011, 15:36:40
Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Ekim 2011, 15:31:34

Hahaha yine reklamlar açık ama 8 reklam sınırı var  :P tıklanmıyor artık :D
Yaa evet belirli bir zaman sonra refresh ediyor sanırım... Evet aynen bende de öyle oldu.. aynı anda... demekki belirli saatlerde sistem kendisi açıyor.. bizimle alakası yok yani..
Haydaaa yani :D

ElisaMcCline

Arada kaynamış olabilir diye tekrar yazayım.
Reklam sayısı 8 arkadaşlar.. ama bazen hemen refresh oluyor bazen beklemek gerekiyor... Gün içinde ikinci kez girerseniz 8 e tamamlayabilirsiniz reklamlarınızı...

Forumda site hakkında düşünceler alanına yazdım ve nedenini de sordum. Ama admin onayı bekkliyordu, cevap gelecek mi merak ediyorum :)

smldgr

bilge8408

İlk refim geldi :) Varan-1