openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Ben giremiyorum :)

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 15 Kasım 2011, 10:18:28
Ben giremiyorum :)

Şimdi açık Bilge Hocam bende. Dün akşam bir ara bizde girememiştik.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Adminden haber

Arkadaşlar AP bakiyesi azalmış sitede, Çoğunluk yatırımcı PP ile yatırım yaptığı için, Alertpay a cebimizden para komamız gerekiyor diyor.
Bugün-yarın cashout isteyeceklerden, cashoutlarını PP den istemelerini ya da cashout için 1-3 gün beklemelerini istemiş.
Kısaca AP bakiyesine para aktarımı için zaman istemiş. ille de AP den çekeceğim diyenler için..

ElisaMcCline

Hahaha, daha yeni demedim mi ben bunları, adım gibi emindin geleceğine...

Adminden haber

DDoS Attack

Bu konuda ek bir türkçeleştirmeye gerek yok sanırım.. ;)

ElisaMcCline

# Direct: 104
# Rented: 40
# Total Referrals: 144

Direk refler 104 oldu :)
Son dönemde gelenlerin tıklamadan gitmesi fazlaca ilgimi çekmeye başladı :)
Sanırım bannerlardan gelenler bunlar, çünki bir süredir PTC ads vermiyorum. Onlar da merak ettikleri için geliyor sanırım ama üye olmadan da görebiliyorlkar siteyi, neden üye olup tıklamayıp gidiyorlar onu anlamış değilim :)

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Kasım 2011, 15:40:13
Adminden haber

Arkadaşlar AP bakiyesi azalmış sitede, Çoğunluk yatırımcı PP ile yatırım yaptığı için, Alertpay a cebimizden para komamız gerekiyor diyor.
Bugün-yarın cashout isteyeceklerden, cashoutlarını PP den istemelerini ya da cashout için 1-3 gün beklemelerini istemiş.
Kısaca AP bakiyesine para aktarımı için zaman istemiş. ille de AP den çekeceğim diyenler için..

Evet yatırımlarda PP'ın AP karşısındaki ezici üstünlüğü cahoutlarda bu şekilde sorunlar çıkartıyor.

Bugün itibari ile zeusum'da da aynı problem başlamış bulunmakta. AP'daki bakiyenin azalmasından dolayı ödeme isteyeceklerin PP'dan istemeleri yada manuel ödeme ile 3 güne kadar alabilecekleri belirtilmiş.. Ayrıca AP'dan yatırım isteniyormuş...

Neyse Allah'tan PP bağımsılısıyım AP ile uğraşmayacağım :) (pollyanna etkisi)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Kasım 2011, 01:09:45
Evet yatırımlarda PP'ın AP karşısındaki ezici üstünlüğü cahoutlarda bu şekilde sorunlar çıkartıyor.

Bugün itibari ile zeusum'da da aynı problem başlamış bulunmakta. AP'daki bakiyenin azalmasından dolayı ödeme isteyeceklerin PP'dan istemeleri yada manuel ödeme ile 3 güne kadar alabilecekleri belirtilmiş.. Ayrıca AP'dan yatırım isteniyormuş...

Neyse Allah'tan PP bağımsılısıyım AP ile uğraşmayacağım :) (pollyanna etkisi)

AP de Sadece AMEX kullanımına izin olması, geçici bir sorun da olsa bayağı bir kriz yarattı.
Biraz da son dönemdeki AP sorunları bundan kaynaklanıyor aslında...
PP nin genel sıkıntıları olmaz umarım da, siteler bu yüzden tökezlemezler... :(

sreklet

Deminden 16 tane ref gördüm alıyım mı almayım mı derken aniden 0 oldu. :D Maşallah iyi satış yapıyorlar.16 tane ref gelincede şüphelendimde biraz.

enderege

Alıntı yapılan: sreklet14 - 16 Kasım 2011, 11:36:34
Deminden 16 tane ref gördüm alıyım mı almayım mı derken aniden 0 oldu. :D Maşallah iyi satış yapıyorlar.16 tane ref gelincede şüphelendimde biraz.
Almamakla iyi yapmışsın. Dandik, tıklamayan reflerdir onlar. Benim başıma geldi de.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 16 Kasım 2011, 12:37:54
Almamakla iyi yapmışsın. Dandik, tıklamayan reflerdir onlar. Benim başıma geldi de.  :D
Dikkat et; tecrübe konuşuyor :D
Şu sıra imzasız'ım...