openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Sitede ref kiralama için kuyruk olayı gerçekleştirilmiş :)
Ref bulamayanlar kuyruğa girerek ref alabileceker artık.
Ref alabileceğiniz sayfaya girdiğinizde, üyeliğinize göre kuyruğa girebileceğiniz ref paketlerinin yanında
Available for Queuing bilgisini görebilirsiniz...

Ayrıca admin forumda açıklama yapmış ve bilgisini vermiş.

Para kuyruğa girdiğiniz anda çekilmiyor ama rental balance da gerekli parayı tutmanız gerekiyor ki, ref paketiniz hazır olduğunda, parası çekilip reflerinizi alabilesiniz.
Aksi durumda işlem yapılamıyor, hakkınızı ve sıranızı kaybediyorsunuz.
Kuyruk, talep sırasına göre sıraya koyuyor, üyelik ya da adet ile ilgili farklı bir sıralama yok.

Kuyruğa girerek, tek seferde alabileceğiniz max ref sayıları:
# Standard/Pioneer üyeler: 5
# Bronze üyeler: 20
# Silver üyeler: 35
# Diamond üyeler: 50

Edit: (Düzeltme)
Yazıda ilk gelen önce kiralar demiş, ben sonuna kadar devam etmedim.
Aşağıda ayrıca üyelik seviyesine göre de öncelik demiş. Nasıl yapacaksa... yüksek üyelikler daha çok ref talebi yapabiliyor...
Bronze, standarda göre - silver, bronze a göre - Diamond, silver a göre öncelikli...

ElisaMcCline

Bugün kiralık ref 1 adet bile olduğunu görmedim.. Topluyor mu bu herif hepsini, yoksa ben mi denk gelmedim acaba.
Görürseniz bilgi verir misiniz ?

FilmsizKalma

bugün refimin bir tanesinin tıklarını saymadı . 5 direk refim var hepsi tıklamış görünüyor ama grafikte 16 tıklama olarak göstermiş neden acaba  :o

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Kasım 2011, 14:38:19
Sitede ref kiralama için kuyruk olayı gerçekleştirilmiş :)

Siz kuyruğa girin. Ben yeterli miktarda ref salacağım. Onları kapış kapış alırsınız. "Earnings Made" kısmında sadece şu yazacak reflerin: "None"  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 19 Kasım 2011, 22:18:59
Siz kuyruğa girin. Ben yeterli miktarda ref salacağım. Onları kapış kapış alırsınız. "Earnings Made" kısmında sadece şu yazacak reflerin: "None"  :D
Sizin salacağınız ve muhtemelen Elisa hocaya yâr olacak bu refler tıklamaya da başlar, benden söylemesi :D
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 19 Kasım 2011, 22:47:13

Sizin salacağınız ve muhtemelen Elisa hocaya yâr olacak bu refler tıklamaya da başlar, benden söylemesi :D

Adamda şeytan tüyü var. Tıklarlar valla. Bende çatır çatır çatlarım. Baksanıza reklam vermediğim halde direk ref geliyor diyor.  Bizede direk ler geliyor sadece!  ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Kasım 2011, 20:17:36
bugün refimin bir tanesinin tıklarını saymadı . 5 direk refim var hepsi tıklamış görünüyor ama grafikte 16 tıklama olarak göstermiş neden acaba  :o
Tıklamamış da olabilir...
Siteye login olunca da last active de hareket görünüyor. Bazı saatlerde bazı siteler açılmayınca ben de kapatıp çıkabiliyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 19 Kasım 2011, 22:18:59
Alıntı yapılan: universitely76 - 19 Kasım 2011, 22:47:13
Alıntı yapılan: enderege - 19 Kasım 2011, 22:54:07
Adamda şeytan tüyü var. Tıklarlar valla. Bende çatır çatır çatlarım. Baksanıza reklam vermediğim halde direk ref geliyor diyor.  Bizede direk ler geliyor sadece!  ;D

Ref almak gibi bir acelem olmadığı gibi, şimdilik 50 ref olarak limit belirlemiştim zaten kendime :)
Kapışacak bir durum yok yani :)

Benim sorunum şu; bu herif refleri böyle toplayıp durursa, nasıl recycle yapacağız...
Son aldığım refler biraz karışık gibi, ve eskilerden de tıklamayı bırakan var.
2 avg alt limitimdi, recycle gereği yok şu anda, ama başkalarının olabilir.. Bunu düşünmesi lazım. ;)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Kasım 2011, 23:34:44

recycle gereği yok şu anda, ama başkalarının olabilir.. Bunu düşünmesi lazım. ;)

Benim hiç yok. Enayimiyim? Zar zor ite kaka para kazanacağım, onuda recyle ye harcayacağım. Sonuç: Onlarda tıklamayacak. Bunu iki defa yaptım. Bir daha asla.

ElisaMcCline

10 kadardı recycle adedim, çok net hatırlamıyorum, yazmıştım biryerlerde hesabını tutarken...
Benim tıklayanlar da tıklamayanlar da oldu... Çok şanssız recycle lar değildi yani... Biraz da şans tabii ki...