ProBux Soru?

Başlatan Federal, 11 Şubat 2014, 16:50:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Federal

Selam arkadaşlar, ben proboxdan denemelik 5$ ücret yatırımı yaptım ve karşılığında Rented Referrals aldım ne olduğunuda bilmiyorum anladığım kadarıyla aldım gitti :) Şimdi sizlere sorum bu tam olarak ne işe yarar :D Rented Referrals tıkladığımda yukarıda kutular var ve aşağıda referaller yer alıyor bu kalıcı olarak mı yoksa herhangi bir süresi varmı.

AutoPay: Disabled [change]   AutoRenew: Disabled [change]

gibi özellikler var bunlarda bir değişiklik yapmam gerekirmi.

abcb

Rented referrals= Kiralık refler anlamına geliyor, 5 dolara 25 tane ref kiralamışsın, hayırlı olsun  :)
1 ay boyunca tıklama yapacaklar, sana ne kadar kazandırdıklarını da tıklamalarına bakarak görebilirsin

abcb

Autopay'ı tıklayan reflerin süresini 1 gün uzatmak için kullanırsın

Autorenew de belirlediğin süreleri kalmış olan refleri, belirlediğin gün kadar uzatır

Federal

Hayırlısı bakalam zaman neyi göstercek görücez  8) 5 dolar geri bana gelmicek gibi ama bakalım :)

enderege

Alıntı yapılan: Federal - 11 Şubat 2014, 17:18:59
Hayırlısı bakalam zaman neyi göstercek görücez  8) 5 dolar geri bana gelmicek gibi ama bakalım :)

Bu işlere belli olmaz. Belki kazandırırda.

AutoPay: Disabled   AutoRenew: Disabled  şeklinde kalsın. Hergün tıklamayı unutma. Unutursan ertesi gün refler sana kazandırmaz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Federal

Hergün tıklıyorum ya sayfa açık ara sırada hakkım bitesede kendisi arada açıyor bazen tıklama hakkı onlarada tıklıyorum günde ortalama en az 40 tık yapıyorum

enderege

Alıntı yapılan: Federal - 11 Şubat 2014, 17:36:46
Hergün tıklıyorum ya sayfa açık ara sırada hakkım bitesede kendisi arada açıyor bazen tıklama hakkı onlarada tıklıyorum günde ortalama en az 40 tık yapıyorum

Mühim olan alttaki 4 turuncu reklamı tıklaman. Bunları tıklamaz veya birini bile eksik tıklasan ertesi günü ref geliri işlemez. Diğer reklamların Reflerine etkisi yok.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Federal

Fixed Advertisements ise bunları hiçbir zaman kaçırmıyorum

sicher

enderege hocam ve abcb net bir şekilde açıklamışlar @Federal Sitede ufak çaplı bir araştırma yaparak ta daha fazla bilgiye ulaşabilirsin...

hakanatik01

Alıntı yapılan: Federal - 11 Şubat 2014, 18:27:23
Fixed Advertisements ise bunları hiçbir zaman kaçırmıyorum
Turuncu işte yahu :) isme takılmana gerek yok en alttaki 4 turuncu aynı neobuxtaki gibi o yüzden next neobux zaten :P :)
Bu arada +7 reklam var bende sizlerde bir bakın istetrseniz :) ref kazancı olmasada sen kazanırsın tıklayabildiğin kadar tıkla :)