Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mayıs 2014, 23:58:14
Yanlış anlayacak birşey yok diyorsun  ama yanlış anladığın verdiğin cevaptan belli cihan hocam kar ediyorsun o amaçla yapıyorsun demiyorum :) benim dediğim tüm slotlar satılırsa için zaten satılmazsa fiyatlar uygun diyorum ama satıldığını düşün hani olmaz diyorsun ama oldu diyelim 30$ karlı duruma geçiyorsun buda bana çok geliyor sana gelmiyorsa zaten sorun yok bir tarihte yazarsınn sana uygun gelen  slot satıldığında hızlı başlatmak için atıyorum ilk 3 satır dolduğunda reklam başlasın istiyorsan son 1gün dersin ona göre beklersin ille tüm slotların dolmasını beklemek tabiki de olmaz :)  sadece demek istediğim kurallarına eklersin tek satırlık bir cümle 
kural 1 :Arkadaşlar tüm slotları doldurursak 1$ iade edilecektir dolmazsa aşağıdaki fiyatlar geçerlidir oldu bitti demek istediğim tam olarak budur :) neyse uzatmayayım bu konuda anlaşamıyoruz ,kolay gelsin cümleten..

1- Neden kural koymami istiyorsunki ben tum slotlar satilmadan reklam verecem diyorum. Olasilik karsisinda 3. maddeyi dedim.
2- Dunden bugune reklam politikami ve hizmetimi gormussunuzdur. Ben tum slotlara gore bir hesap yapmadigim icin oyle 100 dolar veya kar marji gibi durum olmayacak.
3- Yukaridaki yazimda sizin tum slotlar dolarsa varsayiminiz icin verdigim cevap ise farkli bir reklam politakasi ile cevap veririm demistim.

Yanlis anlamiyorumki sizin yazdiklariniz 3 madde seklinde siraladim. Kural koy, 18 slota gore hesap cikartiyorsunuz sonra kuraldan yola cikarak iade yapin gibi. Ama sizde biliyorsunuz uzun zaman icerisinde cok reklam verdik ve hic bir zaman slotlarin dolmasini beklemedim. Erkenden reklami baslatiyorum. Bu nedenle yaptigim sey reklamin parasi ciktigi andan itibaren reklami baslatmak hepsi bu.

Aslinda yukarida yazdiklarin ile celistigin bile oldu daha once buna benzer bir konuda kac slot satildiysa ona gore fiyat belirle demistin bende bu fikri destekleyen bir cumlelik cevap vermistim. O hesaba gore simdi reklami baslatirsam her arkadas neredeyse 15 dolar odemek zorunda kaliyor. 

cihan77

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Mayıs 2014, 00:13:11
Orada net 1$ ekleme yapılsın yazmıyorki, benim falanımın hiç mi önemi yok.  :g
Sonuçta sen nasıl rahat yapmak istiyorsan öyle yapacaksın, rağbetini bilemem.

Coulers Advertisement Company   :D

1-1[7$]     1-2 [7$]     1-3[6$]

2-1[6$]     2-2 [6$]     2-3[5$]

3-1[5$]     3-2 [5$]     3-3[4$]

4-1[5$]     4-2 [4$]     4-3[4$]

5-1[4$]     5-2 [4$]     5-3[3$]

Herkes acisindan gunun kosullarina gore en uygun fiyat asagidadir. Ilk 4 Sirayi referans veriyorum cunku alt slotlar daha cok satiliyor ve ucuz orta'diki 3. ve 5. sirayi cikartip yerine diger satirlari ekleyerek, 4 satir birakarak bir hesap yapilir ve farkli cikacaktir. Falan filanin onemi var. Ancak Cok site reklami verilirse yada 18 slot dolarsa elbette fiyatlar degisir.

Yeni fiyatlar ve hesaplama ilk 4 satir uzerine kurgulanmistir.

PROBUX REKLAMI İÇİN SLOT ÜCRETLERİ:

1-1[9$]     1-2 [8$]     1-3[7$]

2-1[8$]     2-2 [7$]     2-3[6$]

3-1[7$]     3-2 [6$]     3-3[5$]

4-1[6$]     4-2 [5$]     4-3[4$]

Yerleri degistirip reklam icin 70 dolari cikartabilirsiniz.

5-1[5$]     5-2 [4$]     5-3[3$]

6-1[4$]     6-2 [3$]     6-3[3$]

cihan77

Slot satin almis ve odemesini yapmis arkadaslar sizden hic ses cikmiyor.
Odemelerin tarafiniza iade edilmesini talep edebilir yada ilk sayfadaki fiyatlara getirmis oldugum zamma karsi olumlu olumsuz tepki gosterip ondan sonra bir karar verebilirsiniz.

Daha once reklam ne zaman baslar, daha cok bekleyecekmiyiz, iste site sayisi cok degil bundan dolayi slotlar dolmuyor diyen arkadaslarin goruslerini dikkate alarak ilk sayfayi duzenlemistim.

1 veya 2 secenek disinda yeni bir slot duzenlemeside yapabilirim. Ancak slot sayisi ne kadar cogalirsa benim is yapma zamanimda o kadar artiyor. Ayrica slot sayisi cogalirsa katilim olursa slotlar ucuzlamis olur ama katilim olmayacaksa slot satin alan arkadaslar beklemek zorunda kalir. Onerileri bekliyorum.

Goruslerinize gore bu asagidaki yeni duzenlemeyide siteye uyarlayabilirim.

1-1[6$]     1-2 [5$]     1-3[5$]

2-1[5$]     2-2 [5$]     2-3[4$]

3-1[4$]     3-2 [4$]     3-3[3$]

4-1[3$]     4-2 [3$]     4-3[3$]

5-1[3$]     5-2 [3$]     5-3[2$]

6-1[2$]     6-2 [2$]     6-3[2$]

7-1[2$]     7-2 [1$]     7-3[1$]

8-1[1$]     8-2 [1$]     8-3[1$]

9-1[1$]     9-2 [1$]     9-3[1$]

hilmi85

Cihan hocam ben şahsım adıma önerimi bildirmiştim zaten yalnız sadece benim yada 1-2 kişinin önerisiylede olucak birşey değil gibi görünüyor yani ben şuan ödediğim ücretin artısını gönderirirm sorun değil daha sonrada hangi kampanyalar daha uygun geliyor daha mantıklı geliyor ona göre o şeklide o siteden gereken slotu alırım ama burda genel anlamda arkadaşların düşünceleri önemli yoksa 2-3 kişiyle bu slotları zaten dolduramayız :) sanırım bu gidişle zap,fuse reklam kampanyasına kayacak herkes  :PP

cihan77

30 gunluk Progrid baslattim.

cihan77

Clixsense 15 gunluk ClixGrid ekledim. Probux ve Clixsense onay bekliyor.

hilmi85

Cihan hocam sanıyorumki reklamla ilgili ortak bir karar alınamadı diğer arkadaşlardanda net bir cvp gelmedi şuan için bu reklamın askıda olduğunu düşünüyorum sizden ricam burdaki reklamımı zapbux-fusebux reklamına taşıyabilirmiyiz

cihan77

Alıntı yapılan: hilmi85 - 10 Mayıs 2014, 00:04:32
Cihan hocam sanıyorumki reklamla ilgili ortak bir karar alınamadı diğer arkadaşlardanda net bir cvp gelmedi şuan için bu reklamın askıda olduğunu düşünüyorum sizden ricam burdaki reklamımı zapbux-fusebux reklamına taşıyabilirmiyiz

Ortak bir karar alinmiyacak. Yeni fiyat durumu karsisinda sadece slot alan arkadaslar herhangi bir tepki vermediler. Sizin reklami zapbux kampanyasina tasidim aradaki farki istediginiz odeme islemcisine yapabilirsiniz.

Edit: Odeme alindi.

hilmi85

Elinize sağlık teşekkürler

volkanaydinli

1.1 Fusebux, 1.2 Zapbux alabilir miyim hocam?