Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Tüm slotlar satılırsa indirime gidilcek mi? fiyatlar ilk duruma göre çok pahalı gibi geliyor bana cihan yanaış anlama ama 70$ pro reklamı tüm slotlar satıldıında 100$a'denk gelecek o yüzden tüm slotlar satılırsa indirim yapacağım diye bir kuralda eklenirse belki daha çabukta dolabilir slotlar tüm slotlar satılmazsa fiyatlar makul ama satılırsa kar marjında indirime gidebilirsin;

hamzakursad

Cihan üzülerek söylemek isterim ki slotları bırakacağım  :( Yanlış anlama konunun seninle alakası yok ama önceki haliyle bile gelen DR lerin, aktiflik oranı düşük olduğu için zarar ettirdiğini düşünüyordum, birde üzerine fiyatlar artınca DR işinden vazgeçtim. Kusura bakma, diğer arkadaşlar bol ve aktif refler dilerim ;)

cihan77

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mayıs 2014, 22:31:18
Tüm slotlar satılırsa indirime gidilcek mi? fiyatlar ilk duruma göre çok pahalı gibi geliyor bana cihan yanaış anlama ama 70$ pro reklamı tüm slotlar satıldıında 100$a'denk gelecek o yüzden tüm slotlar satılırsa indirim yapacağım diye bir kuralda eklenirse belki daha çabukta dolabilir slotlar tüm slotlar satılmazsa fiyatlar makul ama satılırsa kar marjında indirime gidebilirsin;

Bugune kadar reklam hazirlamasinda bir kere neobux reklaminda 103 dolar birikti. Ne neobux nede Probux reklamlarinda slotlari tuketemiyoruz. Bundan sonrada ne olacagi belli degil cunku zam geldi ve kac kisi katilacak ve kac slot satacagiz bence bu sayi epey duser.

Benim yanlis anlayacak bir durumum yok. Slot alan arkadaslarimiz reklam verilme suresinin bu kadar uzun kalmasini istemiyorlar. Daha once bu konuyu cok defa tartismaya actim ve denildiki reklam verilecek site sayisi cok az.

Zaten bu reklam isinde kazandigim bir para yok. Hem zarar edeceksin hemde her cikan site icin logo hazirlayacaksin bilgiyi bulacaksin ve diger seyleri ekleyeceksin. Hepsi bir motivasyonu gerektirir. Bende bunu hep birlikte kazanalim mantigi ile yapiyorum kalan bos slotlara arta kalan siteleri ekliyorum bu siteler kimi zaman cashadda,neobux,twickerz,clixview,wonbux,karateclix,clickbk,eadmart,kimclix,managerbux,wealtbux,ojooo (ojooo son zamanlarda) olmustur.

Slotlarin hepsi satilacagina inanmiyorum. Satilirsa yeni bir reklam politakasi ile cevap veririm. Zaten onceki fiyat bizi cok zorluyordu beni maddi olarak slot alan arkadaslarida gunlerce reklamin verilis tarihini beklemek yoruyordu. Yeterki tum slotlari satalim.  -:))

cihan77

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 04 Mayıs 2014, 22:40:36
Cihan üzülerek söylemek isterim ki slotları bırakacağım  :( Yanlış anlama konunun seninle alakası yok ama önceki haliyle bile gelen DR lerin, aktiflik oranı düşük olduğu için zarar ettirdiğini düşünüyordum, birde üzerine fiyatlar artınca DR işinden vazgeçtim. Kusura bakma, diğer arkadaşlar bol ve aktif refler dilerim ;)

Hic uzulme ayni fikirdeyim. 20 dolar zam geldi ve probux sitesinde reklam sayisi azaldi ama zam benide uzdu. Nasil olsa burdayiz dun katildin bugun katilmayabilirsin.  :) Listeyi guncelledim.

Satilan reklam alani

1-1. 
1-2.
1-3. Cosbux - hilmi85

2-1. Altabux -  ptconur
2-2. Grandmonopoly - ballondor
2-3. Buxers - illisionist

3-1. Polliabux - ptconur
3-2. Clixbox  - ballondor
3-3.

4-1.
4-2.
4-3.

5-1.
5-2.
5-3.

6-1.
6-2.
6-3.

hakanatik01

Bende tümü satılırsa bir indirim olabilir kuralı eklenebilir dedim satılmaza fiyatlar az bile tabiki ama misal 1$ iade etsen 18$ yapar gene 12$ sana kalır demektir bunuda emeklerin için alabilirsin tabikide bedavaya falan yap demiyorum hem belki slot satışıda hızlanır bu tarz bir taktikle Şu anki durumla 1-1 almak yerine tek sitede  fusede 1 günlük reklam vermek aynı duruma gelebilir neyse bana göre kar marjı çok geldi ama alan memnun satan memnunsa zaten birşey demeye hakkım olmaz ;)

bol şanslar bol refler;

Coulers79

Bu ücretler fazla, normalde slot başı 1$ falan zam yapılıp, 5 sıranın reklam ücretini kurtarması gerekiyordu.

cihan77

Alıntı yapılan: Coulers79 - 04 Mayıs 2014, 23:14:29
Bu ücretler fazla, normalde slot başı 1$ falan zam yapılıp, 5 sıranın reklam ücretini kurtarması gerekiyordu.

Sizin hesabi varsayarak yapilmis bir ornektir. Bu ornekte bana maddi ve manevi zarar veriliyor.

Dediginizi yaparak her slota 1 dolar zam yaparak yukaridaki 5 siradan 15 slotu satilmis en alttaki 3 slotun bos kalacagini varsayarak. Probux Reklam ucreti 70$

1-1[7$]     1-2 [6$]     1-3[5$]

2-1[6$]     2-2 [5$]     2-3[4$]

3-1[5$]     3-2 [4$]     3-3[4$]

4-1[4$]     4-2 [4$]     4-3[3$]

5-1[4$]     5-2 [4$]     5-3[3$]

Toplanacak para  68$

cihan77

Ilk sayfadaki fiyatlari hesaplayarak duzenledim. Ne kar marji icin nede farkli bir niyet ugruna degildir. Tamamen mantigini acikladigim gibidir. Yani satilacak 4 sira 12 slota gore yapilmistir. 4 sira bittikten sonra reklam verilecegi icin beklemek zorunda kalinmiyor ve 100 dolari bulacak bir olmayacak ve fiyatlar pahali olabilir. Pahali olmasi benim ile alakali bir durum degil.

Eger isterseniz 30 tane slot hazirlarim o zaman fiyatlar cok ucuzlar ve herkes bekler belki aylarca

hakanatik01

Yanlış anlayacak birşey yok diyorsun  ama yanlış anladığın verdiğin cevaptan belli cihan hocam kar ediyorsun o amaçla yapıyorsun demiyorum :) benim dediğim tüm slotlar satılırsa için zaten satılmazsa fiyatlar uygun diyorum ama satıldığını düşün hani olmaz diyorsun ama oldu diyelim 30$ karlı duruma geçiyorsun buda bana çok geliyor sana gelmiyorsa zaten sorun yok bir tarihte yazarsınn sana uygun gelen  slot satıldığında hızlı başlatmak için atıyorum ilk 3 satır dolduğunda reklam başlasın istiyorsan son 1gün dersin ona göre beklersin ille tüm slotların dolmasını beklemek tabiki de olmaz :)  sadece demek istediğim kurallarına eklersin tek satırlık bir cümle 
kural 1 :Arkadaşlar tüm slotları doldurursak 1$ iade edilecektir dolmazsa aşağıdaki fiyatlar geçerlidir oldu bitti demek istediğim tam olarak budur :) neyse uzatmayayım bu konuda anlaşamıyoruz ,kolay gelsin cümleten.. 

Coulers79

Orada net 1$ ekleme yapılsın yazmıyorki, benim falanımın hiç mi önemi yok.  :g
Sonuçta sen nasıl rahat yapmak istiyorsan öyle yapacaksın, rağbetini bilemem.

Coulers Advertisement Company   :D

1-1[7$]     1-2 [7$]     1-3[6$]

2-1[6$]     2-2 [6$]     2-3[5$]

3-1[5$]     3-2 [5$]     3-3[4$]

4-1[5$]     4-2 [4$]     4-3[4$]

5-1[4$]     5-2 [4$]     5-3[3$]