Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

Hazirligini yaptigimiz reklam sonrasi fiyatlarda yeni bir guncellemeye gidilecektir.

hamzakursad

Alıntı yapılan: cihan77 - 17 Nisan 2014, 10:18:44
Hazirligini yaptigimiz reklam sonrasi fiyatlarda yeni bir guncellemeye gidilecektir.

Ne yönde bir değişiklik olacak?  ???

hakanatik01

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 17 Nisan 2014, 10:38:28
Herkesin slot ücretlerini sen ödeyecekmişsin öyle diyolaa :P :D

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Nisan 2014, 10:55:45
Herkesin slot ücretlerini sen ödeyecekmişsin öyle diyolaa :P :D

Forum üyeliği nerden siliniyor? :D

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: enderege - 17 Nisan 2014, 12:35:14
100$ a silerim. :D

Reklamı direk ben versem $50 den kurtarıyorum zaten hocam :D biraz indirim olsa fena olmazdı :P

enderege

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 17 Nisan 2014, 12:41:58
Reklamı direk ben versem $50 den kurtarıyorum zaten hocam :D biraz indirim olsa fena olmazdı :P

İyide sen bir defalık reklam vermiyorsun ki. Haftada 2 kereden ayda 8 senede 104 reklam yapar. Bence ver bana 100$ kurtul. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

:)) Bence boşuna cepten harcama r10 üyeliğim var ama davetiye falan vermem de banlat kendini :P :D neyse cihan kızacak (yvr) :D

hamzakursad

Cihanla konuştuk şimdi de, bundan sonra paraları o verecekmiş, reklamlar artık bedavaymış  (p) :P

cihan77

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Nisan 2014, 19:02:01
Verilecek siteylede alakalı ama bu ;

Reklamı verilebilecek siteler zaten alınmış görünüyor.Bence sanki sistem değişikliği gibi birşeyler düşünmesi lazım cihanın fiyatlar artarmı bilmem ama böyle tüm yük cihan'ın omuzlarına binecek gibi.Yeni güzel siteler çıksa slotlar gene dolar ama eldeki güzel siteler belli onlarda alındıysa zaten yeni bir site bulunana kadar reklam süresi uzayabilir birazcık ;
Fusebux,Zapbux,88bux dışında reklamı verilebilecek bir site benim aklıma gelmiyor açıkcası o yüzden reklam falanda vermiyorum :P

Size aynen katiliyorum. Belli basli bir kac site var ve herkes o siteleri istiyor. 14 gunluk probux reklami baslatmistim sadece 2 kisi katilabildi belki 14 gun degilde 3 ve 1-2 gunluk icin tekrar duzenleme yapsak daha tutarli olabilir. Oneri alsak cok iyi olur.

Ornek vermek gerekirse Fusebux Zapbux vb. siteler icin hemen slot satiliyor. Bazi arkadaslarimiz fusebux vb. sitelerin reklamini vermek istiyor ama ilk baskalari satin aldigi icin yetisemiyor. Acaba ihale ile satismi yapsak Fusebux icin teklifler gelir ve en azindan reklamin parasini fusebux icin slot alan kisiden cikartiririz.  :D

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 17 Nisan 2014, 10:38:28

Yukari diye dusunuyorum.  :g  Slotlarin hepsi tukenmiyor.  :(  Baska bir oneriniz varmi? yada boylemi kalsin?  :) Reklamlari hemen baslatsak daha cok reklam kampanyasi duzenleriz ve herkes istedigi site icin reklam vermis olur. Pahali ama pratik  (a)