88Bux (SCAM)

Başlatan universitely76, 15 Şubat 2014, 19:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calyente

Tanıtımınız için teşekkürler :)

ikose

Alıntı yapılan: universitely76 - 02 Mart 2014, 21:32:12
Ee benim refim olsaydınız admine bi haber de ben uçurabilirdim, sitesinin ilk golden üyelerinden birisiyim kıyak geçerdi heralde :P ama refim değilsiniz malesef prensiplerim gereği yardımcı olamayacam :g
Haaa senin refin olamadım yaniii, okey tıklamayıda bırakayım o zaman , destek olmıycaksam ne tıklama yapıcam, gridden para vermeyen admine :))

universitely76

Teşekkürler Calyente :)

Bu da sizin tercihiniz tabiki modum, grid kazandırmayan admine reklam desteği de vermeme hakkınız var :D
Şu sıra imzasız'ım...

ikose

Alıntı yapılan: universitely76 - 02 Mart 2014, 23:16:47

Bu da sizin tercihiniz tabiki modum, grid kazandırmayan admine reklam desteği de vermeme hakkınız var :D

:)) :))

enderege

Tebrikler ikose. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

İşte bu yaa, ben de bu gridik modum nasıl kazanamaz diye siteyi suçlamaya başlayacaktım bak :)) neyse siteyi aklamış olduk :g

Tebrikler modum :)
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Sitede refler bir süre sonra tıklamıyor ve avgler ani şekilde düşüş gösteriyor.Tavsiyem eskileri gönderip yeni ref almanız yönünde.Ref salım ücreti yok.O yüzden avgleriniz düşüşteyse deneyebilirsiniz.

mtoy76

Alıntı yapılan: nouma26 - 27 Mart 2014, 03:16:57
Sitede refler bir süre sonra tıklamıyor ve avgler ani şekilde düşüş gösteriyor.Tavsiyem eskileri gönderip yeni ref almanız yönünde.Ref salım ücreti yok.O yüzden avgleriniz düşüşteyse deneyebilirsiniz.

teşekkür ederim bende en sonunda bu siteye yatırım yaptım bakalım deneyeceğim

nouma26

Yatırımınız hayırlı olsun ;)