88Bux (SCAM)

Başlatan universitely76, 15 Şubat 2014, 19:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 01 Nisan 2014, 02:33:57
site düzelmiş :y  ancak reset yok sabah tıklıycaz artık. herhangi bir gün kaybıda görünmüyor. hatta refler 31 inde full tıklamış görünüyor :)

sadece 30 u için rent ref tıkı yok. bekleyenlerin gözü aydın :)  universitely inşallah açmamışındır tisput misput :D

@edit : mail atmış admin şimdi gördüm. birkaç arkadaş siteye erişim olmadığı için dispute açmış. onlarında bunu geri çekmeleri için 24 saati var demiş amca :D açan varsa bilgisine :D ayrıca reflere 3 er gün ilave edildi demiş. akabinde hemen kontrol ettim ve doğru :y

gözünz aydın arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: mtoy76 - 31 Mart 2014, 10:43:02
Bende yeni yatırım yapmıştım bu siteye hepmi böyle olacak be budamı golllll değil bee :(((

90+3  gol 88bux :D :y

enderege

Dispute açan varsa disputeyi geri çekmek için iki kere düşünün derim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Contes disputeslerle öğrendik bu işi ama o hazret kadar hızlı değilim Bilal aabey :D

Dispute hakkım için son iki gün, dispute açmadım kaçacak diye düşünmedim ama beceremezse diye son planım disputeydi.
Şu an siteye girişte problem yaşıyorum, eve gidince pc den bakacağım. İçeride birikeni çekersem yatırım çıkmış oluyor aslında.. O yüzden disputeyi son ana kadar eldeki koz olarak tutacağım ;)
Şu sıra imzasız'ım...

ikose

Sorunsuz girdim, sorunsuz tıklarımı yaptım amaaaa
Kötü haber, izleme şartı gelmiş  STANDARD EXPOSURE reklamlarına  (sns)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ikose - 01 Nisan 2014, 16:15:36
Sorunsuz girdim, sorunsuz tıklarımı yaptım amaaaa
Kötü haber, izleme şartı gelmiş  STANDARD EXPOSURE reklamlarına  (sns)

:))  alfabetaceta çok sevinecek bu duruma üye ise eğer :)) 

abcb

Yeni ismimi sevdim  :D
Zamanın birinde pts'den üye olmuşum  :g Çoook sevindim listemden bir site daha attığım için  :g

bilalyuzugullu

arkadaşlar yav googleden çevirdim ama hiçbişey annamadım :D ne demiş admin amca burda acep ???  help pliisii :D

It only recycles the RR which have never clicked, is there is a RR who has at least just one click, it will not get recycled.

hakanatik01

bende anlamadım onu söylemeye geldim :D gogole + ingilizcemle çveriyeimmi ? rcycle ücreti beleşmi ki bu sitede ?
Sadece hiç tıklamamış refler rcyle edilebilir anlamını çıkardım ama elisa hoca en doğrusunu bilir :D tahminim adminde romen mi ? :D

bilalyuzugullu

bilmiyomda bende öyle anladım ama tuhaf geldi. upgrade tablosunda 10 gün inactif olan değişir diyor.

ben de dedim 10 gündür tıklamayan 109 refim var neden değişmiyor :D adam rakamı görünce korkup böyle dedi demekki :D

ElisaMcCline

Konu neyin üzerine anlamadım ama autorecycle dan bahsediyorsunuz heralde.

1 tıklama dahi yapmışsa değişmez diyor. Ref hiç tıklamamış olmalıymış :)