88Bux (SCAM)

Başlatan universitely76, 15 Şubat 2014, 19:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Nisan 2014, 02:59:24
Konu neyin üzerine anlamadım ama autorecycle dan bahsediyorsunuz heralde.

1 tıklama dahi yapmışsa değişmez diyor. Ref hiç tıklamamış olmalıymış :)

ya bunlar amatör yada bizi salak yerine koyuyorlar :D  neyse, bişiy derdimde admin dua etsin ingilizcem yok :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 09 Nisan 2014, 03:03:53
ya bunlar amatör yada bizi salak yerine koyuyorlar :D  neyse, bişiy derdimde admin dua etsin ingilizcem yok :D

Bişiy derken ? ???
Adam gibi küfür edeceksen yardımcı olayım :P :))
Ik mık yapacaksan yazma daha iyi zaten, uğraştırma bizi de :D

Yürü be Bilal, kim tutar seni :))

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Nisan 2014, 03:08:48
Bişiy derken ? ???
Adam gibi küfür edeceksen yardımcı olayım :P :))
Ik mık yapacaksan yazma daha iyi zaten, uğraştırma bizi de :D

Yürü be Bilal, kim tutar seni :))

en iyisi ben önce bi fotoşok yapayımda :D kendi sitesinin upgrade tablosunun bi fotosunu istiyor annaşılan :D bi incelesin bakalım :D

tolgacan86

Aynen öyle demiş ya çok ilginç, recycle için reflerin "hiç tıklamamış" olması lazımmış, 1 kere bile tıklasa recycle olmazmış :)) Allam ya kimlere kaldık :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 09 Nisan 2014, 09:52:30
Aynen öyle demiş ya çok ilginç, recycle için reflerin "hiç tıklamamış" olması lazımmış, 1 kere bile tıklasa recycle olmazmış :)) Allam ya kimlere kaldık :D

Maliyetini anca kurtaruyormuş :P

abcb

Bu adamlar ne içiyor yaaa   (d)

fctyler

universitely76 hocam merhaba bir sorum olacak size. Ödeme yöntemlerinden paypal kaldırılmış sanırım nasıl ödeme yapıp alabiliriz tavsiyeniz nedir ?

hakanatik01

Ödeme Yöntemi : Paypal, Payza, Egopay, SolidTrustPay, Perfect Money ; konu tanıtımına eklemiş aslında çiz paypalı kalanlarla devam edebilirsiniz ;)

universitely76

Alıntı yapılan: fctyler - 21 Nisan 2014, 23:56:38
universitely76 hocam merhaba bir sorum olacak size. Ödeme yöntemlerinden paypal kaldırılmış sanırım nasıl ödeme yapıp alabiliriz tavsiyeniz nedir ?
Evet az önce tecrübe ettim ben de bu durumu.. Yüksek ihtimal PP hesabı sınırlandırılmıştır ancak forumda hiçbir bilgi vermemesi biraz tuhaf.. Heleki promosyon duyurusu yaptığı bir günde ???

Payza ile yatırım yapıp ödeme alabilirsiniz, ben PP-PZ eşit miktarda yatırımımdan ötürü şu an Payzadan ödeme alabiliyorum.

Siteye yeni yatırım yapacaksanız, şu günlerin geçmesini beklemenizi öneririm.. Çünkü bu durum heleki hiçbir açıklama olmaması pek iyi bir durum değil ;)
Şu sıra imzasız'ım...

hakanatik01

Yeni girmiş adminde siteye herhalde universitely76 hocam admin paylaşmış şimdi paypal konusunu, incelemeye almışlar hesabını ;