88Bux (SCAM)

Başlatan universitely76, 15 Şubat 2014, 19:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fctyler

Yatırım düşünüyordum ama paypalın kalkması benim adıma iyi olmadı payza ile ilgili hiçbir fikrim yok dediğiniz gibi beklemek en iyisi :)

hakanatik01

Payza daha kolay aslında kredi kartı v.s. hiçbirşeyede gerek kalmıyor :) O yüzden çok tercih edilen yöntemlerden biri bir korkunuz olmasın hesabınız yoksa açın bir tane :) ödemelerinizi yatırımlarınızı payza ile yapar forumda payza <-> paypal takası yapar gene elinize paypal geçmiş olur.Payza rağbet gören bir para işlemcisi ;)

fctyler

Benim üyeliğim var payzaya ama sadece üye oldum kart ekleme,para çekme vesair işlemleri bilmiyorum mesela ödemeleri nasıl alıyoruz ? :)

hakanatik01

burda bir cevap verip seni payza konusuna davet edeyim oralara bir bakarsın 88bux konusu nede olsa ;)
ödemeni payzaya alacaksın ama türkiye bankalarına o kadar çok kesinti oluyor ki bizlerde takas yapıyoruz misal sen bana 10$ payza atıyorsun ben sana karşılığında 10$ paypal veriyorum gibi ;kart ekleme ,para çekme yapmıyoruz genelde :)
Aklına takılan v.s. soruların cevaplarını bulamazsan bu alana konu açıp sorularını sorabiliisn ;

fctyler

Teşekkür ederim hocam :)

hakanatik01

rica eder mesajlarımızı temizlerim konu dışına çıkmamak adına gereksiz mesajlarımızı sileyim site güzel yazık olmasın :P :D

nouma26

4-5 gündür bekleyen 35 $ lık  ödemem var.Adminin paypalı kapatılmıştı.Genelde bu kadar beklettiğini görmedim.Bugün forumda göstermelik 3-5 kişiye ufak miktarlarda ödeme yapmış.Bizimki hala bekliyor.Ona yakın bir para daha birikti neredeyse.İşler pek yolunda değil sanki....

maximilyanus

$0.3220

maximilyanus

beyler ben yeniyim ref değişimi nasıl oluyo ya da neler yapmalıyım ref iin yardımcı olursanız sevinitrim

edit:Açık olarak probux reklam linki düzeltildi...

HeadSh0t

Alıntı yapılan: maximilyanus - 27 Nisan 2014, 06:46:07
beyler ben yeniyim ref değişimi nasıl oluyo ya da neler yapmalıyım ref iin yardımcı olursanız sevinitrim

Forumumuza Hoşgeldiniz.  (a)

Ref değişimleri ile ilgili şu bölümü takip edebilirsiniz:

Tabi refli linklerinizi profilinizdeki İmza bölümüne de ekleyebilirsiniz. Bu şekilde forumda her yazdıgınız mesajda refli linkleriniz de görünebilir.