Payza Lazım

Başlatan sicher, 15 Şubat 2014, 23:38:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

30$ payza lazım ödemeyi finansbank hesabımdan tüm bankalara gönderebilirim

1gin

Alıntı yapılan: sicher - 15 Şubat 2014, 23:38:28
30$ payza lazım ödemeyi finansbank hesabımdan tüm bankalara gönderebilirim

Merhaba, Payza para ihtiyacınız devam ediyor mu?

Bu arada Payza ihtiyacı olan arkadaşlara, 2 hafta süreyle (5 Mart 2014'e kadar) yardımcı olabilirim. Tabi hesabım elverdiği sürece. :)

Paypal yahut EFT kabul edilir.

yingyang16

Alıntı yapılan: 1gin - 20 Şubat 2014, 17:04:51
Merhaba, Payza para ihtiyacınız devam ediyor mu?

Bu arada Payza ihtiyacı olan arkadaşlara, 2 hafta süreyle (5 Mart 2014'e kadar) yardımcı olabilirim. Tabi hesabım elverdiği sürece. :)

Paypal yahut EFT kabul edilir.

Sizi forumda görmek güzel Birgin hocam :) Özlettiniz kendinizi valla  :S  Pm yolladım  :)

1gin

Alıntı yapılan: YingYang - 20 Şubat 2014, 17:09:34
Sizi forumda görmek güzel Birgin hocam :) Özlettiniz kendinizi valla  :S  Pm yolladım  :)

Teşekkür ederim YingYang. Sizi görmek de pek güzel. :)
Özel mesajınıza yanıt verdim.

elisamcline, universitely ve diğer arkadaşları başka konularda görüp bir selam vermeyi planlıyorum. :)
Dilerim herkes sağlık ve afiyettedir.

universitely76

Alıntı yapılan: 1gin - 20 Şubat 2014, 17:21:34
elisamcline, universitely ve diğer arkadaşları başka konularda görüp bir selam vermeyi planlıyorum. :)
Teşekkür ederim hocam iyiyiz çok şükür, siz pek uğramasanız da bizler GelirKapısındaki hobilerimizle ilgilenmeye devam ediyoruz :)

Siz nasılsınız, tekrar dönmeyi düşünmüyor musunuz bu işlere  ???
Özlettiniz kendinizi, sık sık gelemeseniz dahi bizleri muhabbetinizden mahrum bırakmayın, ara da bir uğrayın :)

Bu arada varsa Payza bizim de gönderebileceğimiz bir PayPal olur elbet :) Pm gönderiyorum..
Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16

İlk tüccar puanınızı da verdim Bilgin hocam hayırlı olsun (a) Sizi daha sık forumda görmek dileğiyle  O:-)

ElisaMcCline

Teşekkürler Birgin :)
Hoş geldin :)

Ama olmuyor böyle, kaçar gibi geliyor, kaçar gibi gidiyorsun :)

aynı projeye devam mı ? Herşey yolunda mı ? :)

sicher

1gin kardeşim ileti kutun dolu oldugu için mesaj atamıom bosaltırsan atabilirim :)

1gin

İlginiz ve muhabbetşinaslığınız için teşekkürler değerli arkadaşlar.
Yaşamaya ve şükretmeye devam ediyorum... :)

Evet elisamcline, aynı projelerle ilgilenmeye devam ediyoruz Hocam. :)
Tamam, belki kaçar gibi uğruyorum ama bir geliyorum, pir geliyorum. :P
Aha da bakın, bugün yingyang, universitely76 ve deniz-777 ile toplamda 250$ kadarlık bir takas gerçekleştirdik.  8)
Arkadaşlar telaşlanmasın; kime ne kadar gönderdiğimi yazmayacağım.  :D

Evet sicher, ileti kutum dolmuş malesef. Yer açmaya çalıştım, tekrar deneyebilirsiniz.

Bu arada site yönetimi, ileti kutusunun kotasını biraz arttırsa hiç fena olmaz. :)
15 ne ki? Ne bileyim en az 100 olsun bari. İnsan kıyamıyor güzelim mesajları silmeye. :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 1gin - 21 Şubat 2014, 02:27:08
Bu arada site yönetimi, ileti kutusunun kotasını biraz arttırsa hiç fena olmaz. :)
15 ne ki? Ne bileyim en az 100 olsun bari. İnsan kıyamıyor güzelim mesajları silmeye. :P
Şu kesin ki, PM kotası 1000 olsa, o da dolar :)
Şu anda bile geçmişe dönük binlerce PM temizliğimiz oluyor, bir de kotalar yüksek olsa ne olacağını düşünmek biile istemiyorum :)

Eski bir bilişimci sözüdür, " Ne kadar çok alan, o kadar çok gereksiz data " :)

Forumdaki aktiviteye göre ihtiyaç olacağı yönünde karar kıldık ve ileti sayısına göre belirledik kotaları :)
Örneğin, 500 ve üstü mesajı olan arkadaşlarımızın 75 PM kotası var :)