Clickbank Ödemeleri (Türkiye Çek-Banka Hesabı)

Başlatan yingyang16, 24 Ekim 2011, 15:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Coulers79

7. sayfadaki creature-tgc'nin çeki bir rüya. YingYang hocanın çekleri de çok güzel.
Ama senin reklamdan alsalar bile önce reklam yapan kazanıra takıldı kafam.

ahnamus

bu işten uçuk rakamlar kazanan insanların genelde e-mail list yoluyla kazandıklarını duymuş ve okumuştum. ama bu email listleri nasıl oluşturdukları ayrı bi uzmanlık alanı olsa gerek :)

yingyang16

Alıntı yapılan: Coulers79 - 15 Ocak 2013, 02:30:58
7. sayfadaki creature-tgc'nin çeki bir rüya. YingYang hocanın çekleri de çok güzel.
Ama senin reklamdan alsalar bile önce reklam yapan kazanıra takıldı kafam.

Clickbankta ürün satışı yaptığımız linkler 3 ay datalarda saklanıyor  ;)

Mesala http://www.realtranslatorjobs.com/?hop=kolaykazan  ben bu ürünün satışı için neobux da reklam verdim ,(benim kullanıcı ID:kolaykazan) aynı ürünü başka bir clickbank kullanıcısı olan Coulers de verdi ,fakat ben ondan önce reklam verdiğim için 2.3.4. kişinin linkine tıklayıp ürünü alsalar  da satışın komisyonu bana gelir ;) İlk tıklanan link önemli 3 ay datalarda saklanıyor  ;)

Coulers'a benim reklamımı tıklamamış olan % si düşük bir satış oranı kalır yada kalmaz ;)

Umarım anlatabilmişimdir  ???

ElisaMcCline

Sanırım zaman aşımı 3 aylık cookie bırakıyor browser a... cookieler silinince bir esprisi kalmayacaktır tabii ki :)

Tabii ki sadece tıklama konusundan bahsediyorum. belirli bir yere kadar satışı başlatıp yarım bıraktıysanız, email vs gibi bilgiler verildiyse konu değişiyıor :)

ahnamus

mesela adamın 5.000 kişilik "weight loss" konusuyla alakalı bi e-mail listesi var.  clickbank ten bu konuyla alakalı $20-$30 veren popüler bir ürün seçiyor ve bu 5.000 kişiye yolluyor bu ürünün tanıtımını yapan bir emaili. 5.000 kişiden 5 kişi satın alsa $20 dan  5*$20 = $100 yapar bir email göndermeyle.  bu email yollama olayını  hergün yaptığını düşünürsen ayda eder ortalama $3000. 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ahnamus - 15 Ocak 2013, 02:57:43
mesela adamın 5.000 kişilik "weight loss" konusuyla alakalı bi e-mail listesi var.  clickbank ten bu konuyla alakalı $20-$30 veren popüler bir ürün seçiyor ve bu 5.000 kişiye yolluyor bu ürünün tanıtımını yapan bir emaili. 5.000 kişiden 5 kişi satın alsa $20 dan  5*$20 = $100 yapar bir email göndermeyle.  bu email yollama olayını  hergün yaptığını düşünürsen ayda eder ortalama $3000. 

eee, ne duruyorsun, helva yapsana :D :D :D

Ne güzek anlatmışssın yahu :D Ayda 3000$ garanti diyorsun :P

ghostlesh

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2013, 01:22:35
Detay kısmını biraz da siz sorularla belirleyeceksiniz.
Dünyanın gaz ve toz bulutundan bugine kadar noktasal herşeyin yaszılabilmesi mümkün değil sonuçta :D

Ama Clickbank 'ın elinde, biz buyuz diye böyle bir döküman yoktur heralde :D

Siz işin taslağını masaya bi yatırın da bakalım sorulara dayanabilecek misiniz  (d) :g :g :g :g

ahnamus

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2013, 03:09:16
eee, ne duruyorsun, helva yapsana :D :D :D

Ne güzek anlatmışssın yahu :D Ayda 3000$ garanti diyorsun :P

yok abi yapanlar böyle yapıyor diyorum. :)   

yingyang16

Alıntı yapılan: ahnamus - 15 Ocak 2013, 02:57:43

Bana göre mail ile olacak iş değil  ;) Yabancı gelen bir maili kaç kişi açar ve oradaki linke tıklar ??? (Ben mailime gelen hiç bir linke tıklamam mesala ) :D

Sitelere kayıt aşamaları hariç ;)

En etkili yol reklam  ;)