BuxSL (SCAM)

Başlatan enderege, 25 Ekim 2011, 18:54:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 28 Ekim 2011, 21:28:23

Öyle valla.Sürekli bekleyiş :D.Neyse sorun çözüldü.Refler gelmiş. $15 paypalla aktardım.Standart olarak 0.28 den deneme amacıyla 50 ref  $14 a  aldım.İstatistik sayfası da açarım heralde.En azından bir siteyi denemiş oluruz...

Hayırlı olsun.
Aslında Premium paket senelik değilde aylık veya 6 aylık olsa, ara üyelikler olsa (Bronze,silver gibi) bu siteye yatırım yapılır diyorum ama 90$ ı çıkartamama korkusuda var.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Teşekkürler.
Çok haklısın hocam.
Site sahibi İspanyol sanırım.Paypal da başta ispanya dili çıkıyor.Site neo yu taklit ederek gidiyor.Neoda da uyelıkler en aşagıdan başlayarak yükseltiliyordu sanırım.Refleri alır almaz tık işledi.Şu anda günlük 2.3 avg de.Yalnız forumda statslara baktıgımda gunler arasında cok buyuk oynamalar var.Birgün 2 üstünde gelirken bir gün 1 civarında gelenler var.Ortalamalara bakıp yeni ref alımına karar verebilirim.

ElisaMcCline

Toplu olarak ref geldiyse, botlar hayırlı olsun :D

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Ekim 2011, 23:46:52
Toplu olarak ref geldiyse, botlar hayırlı olsun :D

Teşekkürler hocam...

FilmsizKalma

arkadaşlar be 21/10/11 de siteye üye olmuştum sanırım ozamnda pionner felan olayı vardı şimdide bigtimebuxda çıkan reklamlarda pionner üyrelik felan diyor.Benim üyelikte standart yapıyor pioneer yapmak için birşeymi yapmamız lazım ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Kasım 2011, 19:46:35
arkadaşlar be 21/10/11 de siteye üye olmuştum sanırım ozamnda pionner felan olayı vardı şimdide bigtimebuxda çıkan reklamlarda pionner üyrelik felan diyor.Benim üyelikte standart yapıyor pioneer yapmak için birşeymi yapmamız lazım ?
Bazı sitelerde history de yazıyor sadece bir kontrol et istersen.
Bir de Bigtime da bir reklamın çıkması için minimum 10 gün geçiyor :) Zaten reklam çıktığında haber eskimiş oluyor :)
Bir süredir de o reklamın döndüğünü düşünürsek, Haber bayağı bir eski haber :D

FilmsizKalma

evet bazılarında dediğiniz gibi historyde oluyor bunda ordada yok :) üye olalı 16 17 gün olmuş zaten dediğiniz doğrudur ozaman ya eskimiştir reklam :D

FilmsizKalma

ya ben arkadaşımı üye yapıyordum.dedi net çok kasıyor üyelik bilgilerini sen girsene . Salaklık ettim :)kendi pc mden adamın bilgilerini girdim hemde kendi refimden . hesap kapandı :(
Ticket atsam düzelme ihtimali varmı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Kasım 2011, 23:36:34
ya ben arkadaşımı üye yapıyordum.dedi net çok kasıyor üyelik bilgilerini sen girsene . Salaklık ettim :)kendi pc mden adamın bilgilerini girdim hemde kendi refimden . hesap kapandı :(
;D
Şansını dene bence,Olduğu gibi anlatırsan, bazen ilgileniyorlar... ;) ( En azından bazı sitelerde )

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Kasım 2011, 23:58:42
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Kasım 2011, 23:36:34
;D
Şansını dene bence,Olduğu gibi anlatırsan, bazen ilgileniyorlar... ;) ( En azından bazı sitelerde )

bakalım artık kısmet  attım beklemedeyim :)