BuxSL (SCAM)

Başlatan enderege, 25 Ekim 2011, 18:54:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Peki hocam o zaman şu anki mevcut duruma göre bir soru sorayım.Paypal la para yatırıyorsunuz.Ama ödeme alırken 48 saat içinde ödeme yAapılacak diyor.Alertte  durum instant.İdare edilebilir bir durum mu yoksa sizce durum vahim mi :D

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 14 Kasım 2011, 21:16:01
Peki hocam o zaman şu anki mevcut duruma göre bir soru sorayım.Paypal la para yatırıyorsunuz.Ama ödeme alırken 48 saat içinde ödeme yAapılacak diyor.Alertte  durum instant.İdare edilebilir bir durum mu yoksa sizce durum vahim mi :D

Herhalde sende kötü düşünceler içindesin! İçini bi kurt gırç gırç diye kemiriyor mu? O sese kulak ver!
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Alıntı yapılan: enderege - 14 Kasım 2011, 21:19:08
Alıntı yapılan: nouma26 - 14 Kasım 2011, 21:16:01

Herhalde sende kötü düşünceler içindesin! İçini bi kurt gırç gırç diye kemiriyor mu? O sese kulak ver!

Eh biraz da olsa var hocam.Site açılışında paypal vardı.Sonra gitti ve tekrar geldi.Şimdi ise böyle yapması acaba bu durumda paypalı atlatma çabası mı var diye düşündürtmüyor değil...

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 14 Kasım 2011, 21:22:08
paypalı atlatma çabası mı var diye düşündürtmüyor değil...

Dedim ya benimkisi kara cahil cesareti. Ama Paypal tekrar açıldığına göre sorun yoktur sanırım. Sorun olsa Paypal hesabı açmazdı.

ElisaMcCline

Ben sitenin ilk paypalının sıkıntısının devam ettiğini ve şu anda farklı bir PP hesabı kullandıklarını,
ilk hesaptaki parayı da hiçbir zaman alamayacaklarını düşünüyorum.
Ama ikinci hesabı enderege 90$ yatırarak biraz rahatlatmıştır :D

Herkesin birref limiti olacak, ve genelde bu tarz sitelerde golden+ max 500 ref tir. Ki 250 refe kadar bir ekleme yapmak gerekse de, 250 ref sdonrasında genelde parayı AP-PP yatırımı olmadan içerde birikenle çevirebilmeye başlar kullanıcı.
Sıkıntı da ozaman başlıyor zaten.
İkinci konu da başlangıçta siteye başlayıp direk refi olmayanların ödeme zamanı ne zaman geliyor.. Bu tarih de önemli.
Paypalın durumu şu anda buysa, yakın zamanda ya iptal olur ya da süreler 48 saatin çok üzerine çıkar, kısaca uzun sürmez bence.

Tabi ki bunlar benim uyduruklarım :)
Siz bunlara çok takılmayın :) Olsa olsa böyle gelişir diyorum sadece, tutar/tutmaz, zaman gösterecek :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Kasım 2011, 21:35:15

Tabi ki bunlar benim uyduruklarım :)
Siz bunlara çok takılmayın :) Olsa olsa böyle gelişir diyorum sadece, tutar/tutmaz, zaman gösterecek :)

;D Nouma,  bunlar siteyi karalama kampanyası. Bannerlar gözünün önüne gelince karizma yerle bir olacak ondan böyle diyor. 

Ama gerçek payıda olabilir etkilemiyeyim. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

nouma26

Elisa hoca nın dediklerinde doğruluk var.Keşke ilk paypal hesabını da görebilseydik...
Aynen Ender hocam.Girdik artık bu işin içine. :D

ElisaMcCline

Bana Hayırlı Olsun demek dışında birşey düşmüyor arkadaşlar..

Tekrar hayırlı olsun :)
Evet girdiniz bir kere bu yola, artık yolda gördüklerinizi bize de anlatırsınız... :)

Bol şans, bol kazançlar :)

ElisaMcCline

Yaa, sırf reklam ücretlerini görmek için üye olmuştum ama arada denk geldikçe tıklıyorum ben de buxsl e... 2$ ı alabilir miyim acaba :D
Devam etsem mi ki :D
Fee ler ne durumda arkadaşlar burada ?

Bu arada Enderege,
Bak bu şekilde kendin stats banner ını yapabilirsin ;)

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Kasım 2011, 16:25:07

Fee ler ne durumda arkadaşlar burada ?

Fee den kastınız ödemelerdeki kesinti sanırım hocam.Yanlış anladıysam kusura bakmayın.5.86 da 0.12 kesinti 9.17 de 0.18 $ kesinti olmuş....