FuseBux (SCAM)

Başlatan subaru54, 21 Şubat 2014, 21:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: memossl - 04 Temmuz 2014, 13:43:18
bende olmadı. 1 hafta tatilde tıkladım ama netcafeye gittim (tel ile sıkıntı oluyor diye duymustum)(tablette arızalanmıstı:))

Bu olaydan sonra, hiç ödeme talebiniz oldu mu ?

serdar

merhaba Arkadaşlar
Fusebux  ile ilgili bir sorum var yardımcı olurmusunuz..
Fusebux hesabımda 158 RR var.Standart uyeyim. Golden olmak istiyorum.
Rental balance : 69.21 var
Main balance : 21.85 var.
Ben PAYPAL dan para aktarmadan GOLDEN uyelik alabilirmiyim?

6il9in

Olabilirsin.. Rental Balance de $80.00 oldumu Golden alabilirsin.  :)

Main balance deki parandan $10.79 Rental Balance aktardınmı Golden alabilirsin..

Yanlız avglerin durumu pek iç acıcı değil. Ben Fusebux da Golden nim ama haftalar öncesinden Tıklamayı bıraktım Goldenimin bitmesine daha Yaklaşık 7 Ay var..

ikose

Standart RR lerinin durumu fena değil , golden olduğunda görünen o ki  yatırımın çıkana kadar
günlük avg ler fena değil desekte, yatırım çıktıktan sonra DR ınız yoksa işiniz zora giriyor..
En mantıklısı golden olmadan olabildiğince kendi balansınızdan RR alıp toplayabildiğiniz kadar kazanç elde etmek..  :y

serdar

bİLGİN hocam  peki
Main balance den 10.79 nasıl aktaracağım.
Rental balancede 69.21  var.Buna tıkladıgımda  ödeme işlemcileri çıkıyor.

İlgilerinize cok teşekkur  ederim.

ikose

bu sayfada alt kısımda main balans bölümü var en başta oraya tıklaman lazım

6il9in

Account bölümünde

Rental Balance:   $69.2100 diye bişey görmen lazım.. Burada Rental Balance tıkla "Please select from where you want to transfer:" çıkacak Fusebux main balance yi seç..

Önce $10.00 aktar sonrada $1.00 aktartar.. Rental Balance:   $80.2100 olunca  bölümüne gel aşağıda Golden Purchase ( 1 Year ) yazan yerde Fusebux main balance yi seç.. Artık goldensin..  :)

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 05 Temmuz 2014, 10:46:08
Standart RR lerinin durumu fena değil , golden olduğunda görünen o ki  yatırımın çıkana kadar
günlük avg ler fena değil desekte, yatırım çıktıktan sonra DR ınız yoksa işiniz zora giriyor..
En mantıklısı golden olmadan olabildiğince kendi balansınızdan RR alıp toplayabildiğiniz kadar kazanç elde etmek..  :y

Serdar, bak tecrübe yazmış bunları  ;) İlla da rental balanceyi böyle değerlendireceğim diyorsan kolay gelsin  :)

serdar

tmm o zaman fusebux ta golden olmayacagım.
içeridekileri çekip 200 e yakın RR  ile  devam edeyim.
hangi PTC  sitesinde GOLDEN olmalı ne tavsiye edersiniz tecrubeli arkadaşlar

6il9in

Bence biraz bekle ta ki Ağustos-Eylüle kadar